AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 06-02-2008, 22:08   #1
Kullanıcı Adı
Nagihan
Standart Yine Doğan Grubu...
Vakit gazetesi Ankara temsilcisi Serdar Arseven, bir gazetecinin "Meslek etiği açısından uygun buluyor musunuz?" yönündeki sorusuna, YÖK Başkanı Özcan ile Meclis Başkanı Toptan arasında ve Maliye Bakanı Unakıtan'ın yaptığı bir konuşmaların gizli çekim kayıtlarının yayınlanmasını hatırlatarak, bu görüntüleri yayınlayan hiçbir medya organına bu sorunun sorulmadığını söyledi. Gizli çekimlerinin yayınlanması ile ilgili birçok örneği çıkarabileceğini dile getiren Arseven, "Bu konuda Vakit'i kimse sorgulayamaz" diye cevap verdi.

Bu haber bir çok kanalda aynı şekilde verilirken kanal d haber yine yaptı yapacagını. Bu konuda Vakit'i kimse sorgulayamaz'' Konuşmanın sadece bu kısmını verip,daha önce Unakıtan ve diğerlerine yapılan ve ''Etik olmayan'' telekulak olaylarını hiç hatırlatmadı......Kanal D'nin tarafsız haberciliğini(!) parotesto ediyorum...

Nagihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-02-2008, 22:12   #2
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
adam gibi haber yapan kaç medya kuruluşu kaldı ki
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 22:12   #3
Kullanıcı Adı
Enfal
Bu tarafsızlığa (!) protesto yakışır ancak.
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2008, 12:39   #4
Kullanıcı Adı
meltem-Temizel
ama aslında düşündürücü değil mi Doğan medya grubu ergenekondan bize tepkili demekki ucundan korktular yoksa bize destekleri çoktu....
meltem-Temizel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2008, 15:37   #5
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Vakit gazetesine helal olsun. Sadece o ikiyüzlülükleri yok. Daha öncedende bakın suçüstü yakalanmışlardı :-*

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2008, 16:49   #6
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
amaaan bildiğin doğan grubu işte
geçen kanalları gezerken takıldım kameraların alınmadığı ortamda nasıl gizli gizli çekim yaptıklarıyla övünüp duruyorlardı çok güzel marifetmiş gibi
ya ben bu foruma takılmadan önce hep onları dinliyordum hatta bazen yaptığı haberleri beğeniyordum şimdi bu haberleri okuyunca hay benim kafama demekten başka bişey bulamıyorum kendime
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)