![]() |
#1 |
![]() Vakit gazetesi Ankara temsilcisi Serdar Arseven, bir gazetecinin "Meslek etiği açısından uygun buluyor musunuz?" yönündeki sorusuna, YÖK Başkanı Özcan ile Meclis Başkanı Toptan arasında ve Maliye Bakanı Unakıtan'ın yaptığı bir konuşmaların gizli çekim kayıtlarının yayınlanmasını hatırlatarak, bu görüntüleri yayınlayan hiçbir medya organına bu sorunun sorulmadığını söyledi. Gizli çekimlerinin yayınlanması ile ilgili birçok örneği çıkarabileceğini dile getiren Arseven, "Bu konuda Vakit'i kimse sorgulayamaz" diye cevap verdi.
Bu haber bir çok kanalda aynı şekilde verilirken kanal d haber yine yaptı yapacagını. Bu konuda Vakit'i kimse sorgulayamaz'' Konuşmanın sadece bu kısmını verip,daha önce Unakıtan ve diğerlerine yapılan ve ''Etik olmayan'' telekulak olaylarını hiç hatırlatmadı......Kanal D'nin tarafsız haberciliğini(!) parotesto ediyorum...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() adam gibi haber yapan kaç medya kuruluşu kaldı ki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu tarafsızlığa (!) protesto yakışır ancak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ama aslında düşündürücü değil mi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Vakit gazetesine helal olsun. Sadece o ikiyüzlülükleri yok. Daha öncedende bakın suçüstü yakalanmışlardı :-*
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() amaaan bildiğin doğan grubu işte
geçen kanalları gezerken takıldım kameraların alınmadığı ortamda nasıl gizli gizli çekim yaptıklarıyla övünüp duruyorlardı çok güzel marifetmiş gibi ya ben bu foruma takılmadan önce hep onları dinliyordum hatta bazen yaptığı haberleri beğeniyordum şimdi bu haberleri okuyunca hay benim kafama demekten başka bişey bulamıyorum kendime |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|