03-27-2008, 19:22 | #1 |
Yok daha neler.. Asıl zulüm laiklereymiş
Ya arkadaşlar bunu Haberler bölümüne açacaktım galiba buraya açsam daha doğru olur diye düşündüm. Ergenekonun Başsavcısının skandal iddianemesindeki bir ayrıntıyı Cumhuriyet gazetesi kaçırmamış! (kaçırsa zaten garip olurdu) Buda bir nevi karikatür görmüş etikisi yaptı bende şaka gibi sanki :D
Hep yaptıkları aslında bu. Kendi yaptıkları - kendi ne oldukları bunların tertemiz büyük insanlarımıza attıkları iftiraların ambarı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-27-2008, 19:24 | #2 |
iyi düşünmüşsün bence
|
|
03-28-2008, 01:06 | #3 |
aha yakaladım.
kutuplaşmaya sebep bir başlık. ---- ne zulüm görmüşler ? 'görmediğim şeye inanmam' diyip Alah'ı haşa var saymayan,'ümmetçiliğe karşıyım olusalcılığa evet' diyen hödüklere,başörtüsü kişileri anıtkabirde küfür edip tekme sallayanlara,tandoğan medanında içip mitinge giderek çevreden geçen başörtülünün birisinin başörtüsünü çeken ve uzun süre takip edip hakaret eden,aralarında kalmış 'yaşlı'bir başörtülüyü (hani köpekler diyor ya 'çene altı bağlayan anadolu kadınına sayımız var',kadında anadolunun göbeğinde Ankarada,ve çene altı bağlamış) ite kaka polisin olduğu yere doğru omuzlarına alıp 'fırlatanlara',Şeriata küfür eden bu kafirlere kim ne baskı yapmış ? Zulüm görmüşler ? Haa kendi kendilerine yapıyorlarsa bilmem. Mağlum kafadan kontaklar. |
|
03-28-2008, 02:03 | #4 |
Ulkemizde "laik-anti-laik" ayriminin olmasi,vatandaslar arasinda ayricilik cok ayip ve Allah katinda cok gunah birsey.Bu ulkede yasayan herkes Turk vatandasidir ve ayrimin olmamasi gerekir...
|
|
03-28-2008, 15:39 | #5 |
çok güzel yaa.. bundan daha kaliteli bi karikatür olamazdı.. ne güldüm bee..+
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|