AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 03-21-2008, 03:11   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Yoksa düşman kılık değiştirerek ülkeyi içerden mi ele geçirmiş?
Bir millet ile bu kadar oynanılmaz ki…

Bir milletin inançları, yaşam tarzı ve kılığı kıyafetine bu kadar hakaret edilmez ki!

Bir ülke kendi öz kendi insanı ile içerden bu kadar vurulmaz ki!

Bir avuç “azgın bir azınlığın” ülkeyi içine çekmeye çalıştığı duruma bakın.

Dün namusuna (başörtüsüne) el uzatan düşmanı eline silah alıp kovan Sütçü İmamın torunları bu gün kendi ülkelerinde kendi insanlarına karşı “başörtüsü savunması” vermek zorunda kalıyorlar.

Oysa biz Maraş'ta namusumuza el uzatan düşmanı kovarak bağımsızlığımızı kazandığımızı sanıyorduk!

C.Saygılı

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-21-2008, 06:25   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
insan bedeni ile birlikte beyninide satarsa böyle durumlara düşeriz.
Neyseki halkın gözü açıldı,yaptınları bu çemkirişler onların son çırpınışları olduğunun kanıtıdır.
Allah'ın izniyle isimleri dahi ortada kalmıcak.
Çok az kaldı.

Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi; Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!
Alt 03-21-2008, 15:21   #3
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
insan bedeni ile birlikte beyninide satarsa böyle durumlara düşeriz.
Neyseki halkın gözü açıldı,yaptınları bu çemkirişler onların son çırpınışları olduğunun kanıtıdır.
Allah'ın izniyle isimleri dahi ortada kalmıcak.
Çok az kaldı.

Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi; Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!
İnşAllah
Alt 03-21-2008, 15:23   #4
Kullanıcı Adı
manifesto
EVET ne yazık ki DÜŞMAN BU ÜLKEYİ 85 YIL önce iğgal etti

Bütün kurumlarını ordularını güçlerini

Haince içe sızarak kendi işbirlikçi ve zındıka kadrolarını kurarak

CEPHEDEN kazanan MÜSLÜMAN Türk milleti şer odaklarının komploları ile masada kaybetti
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 15:25   #5
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Nüfusunun yüzde doksan dokuzunun Müslüman olan bir ülkenin insanlarının kılık ve kıyafetlerinden rahatsız olan “azgın azınlık” kimdir?

İşin en ilginç olanı ise, ülkenin kurumlarını ele geçirmiş olan bu “azgın azınlık” bir yandan milletin inançlarına karşı savaş verirken, milletin saf ve temiz evlatlarından bazılarını kendi saflarına çekip çirkin oyunlarına alet edebilmeleridir.

Sokağa dökülerek ülkede kaos ve kargaşa çıkarmak için kullanılmak istenenler hep anaları ve bazıları örtülü olanlar.

“Din ve vatan elde gidiyor” diye sokağa dökülmeye çalıştıkları insanlar bu ülkenin analarının başı örtülü olan insanlarıdır.

Onları sokağa dökmeye çalışanlar ise din ve iman ile hiç işi olmayan bir “azgın azınlık”tır. Hatta bunlardan bazıları Türk ve Müslüman bile değildir.

Bu ülkede yaşayan bazı gayri-i Müslimler din ve vatan elden gidiyor diye çete kuruyorlar. Tetikçilik gibi ayak işlerini yapmak ise her zamanki gibi yine Türk gençlerine düşüyor.

Kendileri Türk ve Müslüman olmayan bu “azgın azınlık” din ve vatan elden gidiyor diye halkı tahrik ederken sokağa dökmeye çalıştıkları insanlar ise bu memleketin sıradan insanlarıdır.
Alt 03-21-2008, 15:28   #6
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
İşte bir “azgın azınlığın” Türkiye için yazdığı bu kirli senaryo yıllarca büyük bir ustalıkla oynandı.

Artık, bu milletin evlatlarının bu çirkin oyunlarına alet olmama ve bozma zamanı gelmiştir.

Bu ülkenin öz be öz evlatlarının üzerinden oynanan bu “suni rejim bunalımları” ve “din-vatan” elde gidiyor oyunlarına artık gelinmemelidir.

“Azgın azınlığın” bazen “vatan-millet” ve “din” dediği, bazen de “rejim” dediği şey sadece ve sadece kendi çıkarlarıdır.

Bu azgınlar hiçbir zaman ne bu ülkenin insanlarının sevdiler ne de ülkenin menfaatlerini düşündüler.
Alt 03-21-2008, 15:28   #7
Kullanıcı Adı
manifesto
Bu ülkede ki AZGIN AZINLIK Sabetayist İttihatçı Selanik dönmeleri ile devletin bütün kurumlarını TAHRİP eden

Millete karşı 85 yıldır kullanan bu TAİFE-İ ZINDIKA şimdi SON direnişini gösteriyor

Yüce ŞAİRİN O MÜTHİŞ SÖZÜ

Medeniye denilen o tek dişi kalmış CANAVAR

Şimdi milleti ısıran o tek dişli canavarın SON dişinide SÖKME vakti
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 16:32   #8
Kullanıcı Adı
oturanboğa
aynı şairin bir başka müthiş sözü MEDENİ OLMAK DEMEK AÇMAK DEMEKSE BEDENİ,,DESENİZE HAYVANLAR BİLE SİZDEN DAHA MEDENİ
medeniyetin,demokrasinin,laikliğin arkasına sığınarak inanç özgürlüğünü kısıtlamaya çalışan o azgın azınlık biraz İstiklal Marşımızın büyük şairi Mehmet Akif Ersoya baksa ya...Ya da sadece 1 kere inanarak İstiklal Marşımızı okusa ya
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 16:58   #9
Kullanıcı Adı
parabol
Yazılanların hepsi iyi hoş çok güzel...Ama artık ben "namusumuz/başötüsü" şeklindeki söylemlerden rahatsız olmaya başladım....
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-21-2008, 17:04   #10
Kullanıcı Adı
oturanboğa
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Yazılanların hepsi iyi hoş çok güzel...Ama artık ben "namusumuz/başötüsü" şeklindeki söylemlerden rahatsız olmaya başladım....
sen de haklısın.ben başörtülüyüm ama başörtüsü namusumuzdur lafı başı açıklar tarafından örtünmeyenler namussuzdur olarak algılanıyor.ben de açık olsaydım ben de öyle algılardım o bakımdan yanlış bi laf ama yine de başörtüsü namusumuzdur
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)