AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-09-2007, 14:47   #1
Kullanıcı Adı
seyid
Standart YORUMSUZ BİR HABER
Astsubay eşi gayri meşru bebeğini boğdu
Astsubay eşi, başkasından hamile kaldı, doğum yaptı ve bebeğini boğarak öldürdü. Astsubay gerçeği hastanede öğrendi.

Pazaryeri ilçesinde mali müşavirlik bürosu bulunan R.K, (33) Eskişehir'de görev yapan eşi astsubay S.K'ya (36) telefon ederek rahatsızlandığını bildirdi.
Vajinasından kan gelen R.K, Pazaryeri'nden eşiyle birlikte otomobille Eskişehir Asker Hastanesine gitti. Burada tedavi altına alınan R.K'yı muayene eden doktorlar, kanama konusunda herhangi bir neden göstermeyen hastanın durumundan şüphelendi.

Yırtık oluştuğu ve durmadığı bildirilen vajinadaki kanamaya, doğum ya da bir cismin neden olabileceği yönünde teşhis koyan, ancak hasta R.K'nın bu yönde bilgi vermemesinden şüphelenen doktorlar olayı polise bildirdi.

Soruşturma başlatan emniyet güçleri, R.K'nin doğum yaptığını ve dünyaya getirdiği bebeği poşete koyarak, havasızlıktan ölmesine neden olduğunu belirledi. Bebeğin cesedi, R.K'nin Pazaryeri'nden geldiği otomobilin bagajındaki bir poşetin içinde bulundu. Ceset, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. Otopsi sonucuna göre, bebeğin doğumdan sonra havasız kalarak yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bunun üzerine ifadesine başvurulan 7 yaşında bir kız çocuğu annesi R.K'nin, yaklaşık 9 ay önce bürosunda yalnız çalışırken içeri giren tanımadığı bir kişinin tecavüzüne uğradığını ve hamile kaldığını, utancından da olayı kimseye söyleyemediğini anlattığı öğrenildi.

Hastanede tedavi edilen R.K, gözetim altına alındı. Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili R.K'nin eşi ve yakınlarının da ifadelerine başvurdu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

seyid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-09-2007, 14:51   #2
Kullanıcı Adı
seyid
Standart YORUMSUZ BİR HABER
ANNEM ÇARŞAF GİYİNİYOR DİYE YEMİN TÖRENİMDE ASKERİYEYE GİREMEYECEK
NEDEN Mİ GERİCİ LAİK OLMAYAN BİR İNSAN OLDUGU İÇİN
BEN ASKERİYEDE GÖREV ALAMAYACAGIM HİÇ BİR ZAMAN NEDEN Mİ ANNEM KAPALI DİYE NEEDENMİ DİNİNE BAĞLI DİYE NEDEN Mİ NAMUSUNUA SAHİPCIKIYOR DİYE

VARSIN BU VE BUNUN GİBİ SORUNLAR BENİ BULSUN BEN BU SORUNLARA TATLI SORUNLAR DİYORUM VE YARIN AHİRETTE HAKKIMI HAKKIMIZI ALACAGIMIZA İNANIYORUM

HE BİZ VE BİZİM GİBİ İNSANLAR ASKERİYEDE BULUNMADIGI MÜHLETCE

KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ OLMAYACAK
KİMİN HELALİ ZEVCESİ KİMİN YATAGINDA BELLİ OLMAYACAK
HER ZAMAN BÖYLE BABASI BELLİ OLMAYAN COCUKLAR DÜNYAYA GELECEK

..........................
seyid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)