|
![]() |
#1 |
![]() Malumunuzdur ki Youtube uzun süredir (bir yolunu bularak girebilsek de) resmi olarak kapalı.
Bugün sitede karşılaştığım şeye hala inanamadım! Şuna da bakın: ![]() ! ... ! Resmi olarak yasak olan bir sitede 'resmi bir kurumun' reklamı... Bu ne demek oluyor anlamadım? BİRİLERİ BİZLERLE DALGA MI GEÇİYOR?!?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() burası Türkiye başka söze ne hacet
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kardeşim ulaşımı yasak reklam vermek değil
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ulaşımı bize yasak değil mi?.. Reklam da bize olmuyor mu?.. O site şu an YASAL DEĞİL. Bu reklamın da YASAL OLMAYAN BİR SİTE DE YER ALMASI tuhaf değil mi?... Kamuya mâl olmuş bir birim bu. Bu olaydan sonra ya yasak kaldırılmalı yada Avea'ya cezai işlem yapılmalı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Teknoloji, özellikle de internet böyle birşey işte. Sınırları alabildiğine genişletiyor. Sınırlar genişledikçe denetim imkanı azalıyor. Şu anda internette büyük keşmekeş yaşanıyor. Ama internetin ortaya çıkış anlamı da biraz buradan kendini buluyor. Sınırsız Özgürlük... Bu gerçek hayatta mümkün olmayan birşeydir, hiçbiryerde mümkün olmamalı ama internettte oluyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() reklam youtube da degil ktunnel sitesinde yayınlanıyor anladıgım kadarıyla...
ince bir fark var yani..:D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |