![]() |
#1 |
![]() Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, Yumurcak TV'yi ödüllendirdi....
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, Yumurcak TV Genel Yayın Yönetmeni Meryem Akbal'ı, Yumurcak TV'nin başarılarından dolayı ödüllendirdi. Meryem Akbal'ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı Yumurcak TV en çok izlenen 8. kanal olmayı başarmıştı. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yumurcak tv oldukça kaliteli programlar yayinlamakta. Hani çocuklar için uzun süre tv karsisinda kalmak zararli olmasa, sabahtan aksam'a kadar güven içinde çocuklari yumurcak'a emanet etmekte sorun görmüyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() gerçekten çok güzel bir tv.çocuklarımızı rahatlıkla emanet edebileceğimiz bir kanal..emeği geçenlere teşekkürler..ben dahi izliyorum benim favorim..dünyalı tomi ve arkadaşları vede gazoon
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yerinde bir ödül olmuş...kaliteli ibretlik çizgifimleri var..başarıların devamını diliyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Evdeki küçük velet yüzünden, bu kanala epey bi kin beslesemde yerinde olmuş..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bazen silmeye niyetleniyorum yok silmesem tam mac sirasinda oglan "baba yumurcak tv yi ac" diyor acana kadarda beni rahat birakmiyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Küçük ablasıyla iş birliği yapıp okuma yazmada öğrenince kanalların nasıl silindiğini açıldığınıda öğrendi küçük beyimiz. ![]() Şimdiki çocuklar fazla zeki.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|