08-21-2011, 19:52 | #1 |
Yüreğe Ses veren ALıntıLar...
Gül sayesinde yanmaktan kurtulan dikene bak bir. Sen gülsün bense senin dikeninim madem Gül bahçesine bensiz gitme istemem. Ne yazık bu yola bilmeden rasgele girene! Sen ey gideceğim yolu bilen Sen ey yolumun ışığı Sen ey benim değneğim Bensiz gitme istemem. Mevlana Celaleddin Rumi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-21-2011, 19:53 | #2 |
"Sendeyim ben gözlerini çevir bak geçeceğin her menzil ben ve ben varacağın son durak" Cahit Zarifoğlu |
|
08-21-2011, 19:55 | #3 |
Bir kaleye hapsedilmiş yüreğim, Depreme dayanıklı, fırtınaya, ölüme... Odalardan duyulmuyor sesim, Hayalim sızmıyor pencerelerde Acıyla dalgalanan sularda Özlemi çoğaltan bir gemidir yüregim... Nurullah Genç |
|
08-21-2011, 20:14 | #4 |
Vazgeçmem güneşi verseler elime Yanarım yolunda ben Senden vazgeçmem Sanadır her şiir her söz ve her kelime Sunarım yolunda Ben Senden vazgeçmem Sen benim alın yazım Sen benim derdim sızım Sen benim özüm sözüm Sen benim iki gözümsün... Sözler yetim sözler öksüz gönlümden gönlüne sadece buruk bir selam var Ve Sana dair bildiğim bir tek kelam var Özüm sözüm iki gözüm” Vazgeçmem almışım bu aşkın tadını Kanarım yolunda ben Senden vazgeçmem Daha ne isterim her demde adını Anarım yolunda ben Senden vazgeçmem |
|
08-21-2011, 20:26 | #5 |
Oysa ben hiç görmedim dünyada gözlerini Takılmadım engellerine nilüfer bakışlarının Bir ses beklediysem yankılansın diye evrenimde Kalbinden benim adıma Sevdalı bir vuruşun özlemiydi süsleyen Sokaklarımı, şehirlerimi Gözlerin çağırsa da beni Çağırmadan kalbin çatlayan gözlerimi Görmeden ellerinde hangi toprakların yayılıp Hangi tohumların yeşerdiğini Tutunmayacağım zamana dilenci gibi Hala uzaklardan işaret parmağıyla Gözlerin çağırsa da beni Gidiyorum; adımlarım yaz kurdu, güz kefeni Nurullah Genç |
|
08-21-2011, 20:33 | #6 |
Hani Bir Kelebek Yakalarsın Avucunun İçinde Sonra Bakmak, Görmek İstersin Yaşıyormu Diye Baksan Kaçacak, Sımsıkı Tutsan Ölecek Böyle Bir Şey SENİ SEVMEK... |
|
08-21-2011, 20:36 | #7 |
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir. Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir. Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. Yalnız ben biliyorsam bu A$K'tır. Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır. Özdemir Asaf |
|
08-21-2011, 20:56 | #8 |
elizine sağlık güzel paylaşımlar
|
|
08-23-2011, 03:04 | #9 |
"Bir dua yükseliyor ruhumdan O'na . . (c.c) Bana anı yaşamayı öğret Rabb'im; ta ki, o anın kıymetini bileyim! Her acıyı, belayı kabullenme yeteneği ver ki Allah'ım; hayatın tadına varabileyim . . . Sabrı ve dayanma gücünü ver Yüce Yaratıcım, başka bir şeyden korkmayayım . . . Seni sonsuz sevdir bana Allah'ım ta ki herkesi ve herşeyi seveyim ben de . . Ve ey tüm güç ve irade elinde olan Rabb'im; Ruhuma irade ve güç ver ki; nefsime, kendime, arzularıma yenik düşmeyeyim!" (amin) |
|
08-23-2011, 03:05 | #10 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
bir resim bir söz, bir tek yârı bilmek, sensizi unutmak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|