AK Gençliğin Buluşma Noktası
Şiir Şairler, şiirler ve öz geçmişleri.

Stil
Seçenekler

Alt 09-16-2010, 21:57   #1
Kullanıcı Adı
Mâsivâ
Standart Yüreğime Bıraktım Sana Doymadı...

Yüreğime Bıraktım Sana Doymadı...

Aklıma koydum seni

AKLIM almadı
Yureğime bıraktım
Sana doymadı

yer bulamadım sana koskaca bildiğim omrumde; bir parca
ve bulamadım omrum içinde sen olmayan; bir parca

Bir adın yok senin;anılacağın
Hiçkimsemsin sen benim anlayacağın

Bugunum'e yada Dun'ume
Duzgun cumleler kuramayacak kadar rehavet haline muzdaribim...Ucusan heceleri yakalıyorum bakıyorum hep aynı sey azad ediyorum... İçimi dinlememek adına; kelamı dillendirmek gerekir bilirim; Bu yuzden iyi-kotu birkaç kelam muhakkak etmeliyim...
Yağmur dustu bugun toprağa;rahmet benimde cehreme nazar etti; hatta gördum bir melaikeydi sanırım yagmurun kanadından bana da gulumsedi...

Sevda dedi birileri sonra ; gulup gectim yine... Kays dillere dustu artık; artık sevdaları da değiştirmeli... dedim usulca...
Bir de giden geri geldi... Ne de iyi etti/yetim bir çocuk ağlıyordu bir kenara sinmiş sessizce; giden geldi yetimin gözlerine GUL değdi... gelen bilmeli ki bugun bir yetim yureğe eli değdi/ gelişiyle hayat Tebessumlendi...

Neyse

GÜN yine dün edildi az önce... Uzeri gecmiştir diye muhurlendi... Ve SAHİBİNE teslim edildi... Sahi hersey aslında kaydedildi değil mi/ Her kaydedilenden yeni sorular turedi? Peki ben cevabını veremeyeceğim kaç soru gönderdim bugun acaba? Acaba bugun kaydedilenler neler kaybettirdi?
Ah/ ki ah... Zaman diyorum simdi...

Zaman yaslanmak nedir bilmez misin sen ? Bak ben çöktum ağırlığında/ çoktu sen gectikce acuze-i dunya... sense hala En taze cağında...

Sözu kesmek gerek GÜLÜN yaprağıyla;

DÜne de Bugune de Hamdolsun...

alinti

Mâsivâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)