![]() |
#1 |
![]() YÜregimi avucuma koydugumdan beri parmaklarım titriyor... ALINTIDÜsÜnÜyorum; YÜregimin sahibi mi, Yoksa avuclarımın sahibi mi daha bÜyÜk baskı altında? Sahip olmak mı, Sahip bulmak mı daha zor? Yoksa soru sormak mı? Ritmik tıkırtılarını duyuyorum ve akışını hissediyorum içimin... YÜregimi koydugumdan beri avucuma titriyor parmaklarım DÜsÜnÜyorum; Söylemek mi zor, yoksa susmak mı? Sahip olmak mı, Sahip bulmak mı daha zor? Yoksa soru sormak mİ? Teslim olunarak esir alınmak,iğneli feci!... Al sana cinnet! YÜregimi avucuma koydugumdan beri parmaklarım titriyor... Korkudan! Ben kimim? Neden bu cinnete talibim? Ve neden avucumda yÜregim varken,yÜregime avuç aramaktayım? Teslim olunarak esir alınmaktan kurtulmak için,teslim olacağİm. Esir aramadayım. Neden "neden"ler böyle boşlukta?... iğneli fiçıma kim olur talip? Aklımı unutturan titreyişler mi derman? Fermannnn!...Hani nerede? Cinnet penceresinin camlarına yazılmış!... Burnumu dayadığım çam kokusu canımda; Esirim yÜreğimi devreden esirlere!... Zangİr zangİr titriyor parmaklarım; YÜreğim avuçlarda!... DÜşÜnÜyorum; Sahip olmak mı,sahip bulmak mı daha zor? Yoksa soru sormak mİ? YÜreğimi avucuma koydugumdan beri parmaklarım titriyor. Korkudan! Biliyorum, teslim olunarak esir alınmak iğneli feci! DÜşÜnÜyorum; Söylemek mi zor, Yoksa susmak mı?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sizmi yazdınız bu şiiri? :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yoktu değil yok o yüzden alıntı yazdım oldumu ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() olmuşş :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |