07-06-2008, 12:38 | #1 |
Yürü Ey Mücahidim
Yürü Mücahidim Yürü,Kudüs Seni Bekler Mescidi Aksam Birer Selahaddin Bekler Ve Sen Yürü,De Ki Bir Sapan Taşıda Benden Ve Sen Yürü,Sevdiklerin Cennette Seni Bekler Yürü Mücahidim Yürü,Çeçenya Seni Bekler Grozni Hani Şamiller Nerede Diye İnler Ve Sen Yürü,De Ki Bir Kurşun Da Benden Ve Sen Yılma,Mücahidler Yolunu Gözler Yürü Mücahidim Yürü,Irak Seni Bekler Kerbela Hüseynler Nerede Diye İnler Ve Sen Yürü,De Ki Bir Darbe De Benden Ve Sen Yıkılma,Yıkılmamıştı Zarkaviler Yürü Mücahidim Yürü,Cihad Ehli Seni Bekler Kardeşlerin,Bacıların Yollarını Gözler Ve Sen Yürü,De Ki Zulme Sessiz Kalmayacağım Ve Sen Korkma,Arkanda Yardımcındır Melekler Yürü Ey Mücahidim Yürü,Sınır Yoktur Bu Yolda Sana Ölüm De Yoktur Yürü Ayetler Işığında Ve Sen Yürü,De Ki Adım Teröriste Çıksa Da Ben Bu Davayı Yük Değil,Kendime Dert Edinmişim Yürü Mücahidim Yürü,Arkandan Gözyaşı Akmasın Geride Ana-Baba,Eş-Dost Belki Yavrunu Bırakacaksın Ve Sen Yürü,De Ki Ben Hepsinden Daha Önemli Bir Yoldayım Ve Sen Endişelenme,Bırak Şefaatin Onları Da Sarsın Yürü Mücahidim Yürü,Artık Safın Bellidir Senin Sen Onun Gibi Yürü,Nasıl Yürüdüyse Peygamberin Zulme Cevabın Avazın Çıktığı Kadar Olsun Sesin Ve Sen Susma,Susmadıkça Susanlara Örneksin Yürü Mücahidim Yürü,Her Adımında Bir Kafir Gebersin Bir ALLAHu Ekber Demenle,Arş Tekbirlerle İnlesin Ve Sen Yürü,Hiç Yılmadan Yer-Gök Seni Dinlesin "Biz Muhammed Ordusuyuz Onun Yolunda İlerliyoruz" Yürü Mücahidim Yürü,Aykırıda Koşanlar Utansın Yürüdüğün Yolda Sana Yardımcı Olmayanlar Utansın Yürüdüğün Yolda Seni Terörist Belleyenler Utansın Nasıl Olsa Bunlar Sana Cennette Gıptayla Bakacaklardır Nasıl Olsa Bunlar Nedametin Çare Vermediği Bir Günde Yüzü Kara,Boynu Bükük,Biçare Olacaklardır alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-06-2008, 12:52 | #2 |
Yürü Ey Mücahidim
ALLAHu Ekber ALLAHu Ekber ALLAHu Ekber
|
|
07-06-2008, 13:32 | #3 |
Yürü Ey Mücahidim
birtanede ben yazayım :-*
DAYAN MUCAHİTİM dilede tekbir kalpte iman rehberimiz yüce Kur'an yıldıramaz bizi bir an ne işgence nede zindan dayan mucahitim dayan bu senin yüce dava hür olmazsa bilki Kur an kalpte kalır hapis iman durduramaz dünya bir olsa seni göğsünde imanın volkan misali davan HAK davası yoktur emsali durduramaz kafirin topu güllesi abla bunu kim söylüyor ben istiyorum bunu. mücahitlik ve cihatla ilgili ezgilere çok seviyorum :-* |
|
07-06-2008, 16:52 | #4 | |
Yürü Ey Mücahidim
Alıntı:
|
||