![]() |
#1 |
![]() Geçen ay flash tv ana haber bülteninde bir Fransızca öğretmeni bir beyin hikayesi vardı... Bu bey sanırım 35 yaş civarı fakat devlet yüzündeki doğum lekesinden dolayı buna öğretmenlik hakkı tanımamış çalmadığı kapı kalmayan bu adamcağız bir restorantta bulaşıkçılık yaparak hayatını idame ettiriyor.. Yayında oldukça vakur görünmeyen çalışan bu bey kamerayı kesin dedi ve ağlamaya başladı...yüzündeki doğum lekesi kesinlikle öğretmen olmasına mani değil..yani o denli kötü değil...devletin böyle bir kanunu olduğuna inanmıyorum kişisel birşeyler olmalı mutlaka.... Bu beyin ağlaması içime çok dokundu ve birdaha haberini duymadım tv de....acaba ne oldu ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Saçmalık böyle bir şey mümkün olabilir mi.. Doğum lekesi ile öğretmenliğin ne alakası var.. Asparagas haber
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() keşke asparagas olsa....adam elinde diploma vs. birsürü eğitim sertifikalarını gösterdi restorantın bulaşıkhanesinde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() peki internetten bakayım şimdi..gazetede yer almamışsa internette olmayabilir...flash tv yede sorulabilir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() adamın kendiyle sorunu var demektir...barışık olsa doğum lekesi alt tarafı...ne güzel öğretmen olacak zekası var...şükretsin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
izlemiştim..açıkcası inandırıcı gelmedi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Flash Tv'nin Gerçek(!) kesit'lerinden biri olmalı ! Öğretmenlik Kpss ile oluyor sonuçta sözlü mülakat olmadıgı için yüz lekesi oldugundan dolayı ögretmen olamaması inandırıcı gelmiyor !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Gerçeği yansıtıyor mu? bilinmez ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() haber yanlış değil.ben izlemiştim.Adam doğuda bikaç vilayette rehber öğretmenliği yapmış.AMa sonradan yüzündeki leke yüzünden işini bırakmış
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|