AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2008, 15:53   #1
Kullanıcı Adı
Kevsere
Standart Yüzündeki doğum lekesi yüzünden öğretmenlik değil bulaşıkçılıkla geçiniyor

Geçen ay flash tv ana haber bülteninde bir Fransızca öğretmeni bir beyin hikayesi vardı...

Bu bey sanırım 35 yaş civarı fakat devlet yüzündeki doğum lekesinden dolayı buna öğretmenlik hakkı tanımamış çalmadığı kapı kalmayan bu adamcağız bir restorantta bulaşıkçılık yaparak hayatını idame ettiriyor..

Yayında oldukça vakur görünmeyen çalışan bu bey kamerayı kesin dedi ve ağlamaya başladı...yüzündeki doğum lekesi kesinlikle öğretmen olmasına mani değil..yani o denli kötü değil...devletin böyle bir kanunu olduğuna inanmıyorum kişisel birşeyler olmalı mutlaka....

Bu beyin ağlaması içime çok dokundu ve birdaha haberini duymadım tv de....acaba ne oldu

Kevsere isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-13-2008, 16:00   #2
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart Yüzündeki doğum lekesi yüzünden öğretmenlik değil bulaşıkçılıkla geçiniyor
Saçmalık böyle bir şey mümkün olabilir mi.. Doğum lekesi ile öğretmenliğin ne alakası var.. Asparagas haber
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2008, 16:02   #3
Kullanıcı Adı
Kevsere

keşke asparagas olsa....adam elinde diploma vs. birsürü eğitim sertifikalarını gösterdi restorantın bulaşıkhanesinde

Alt 07-13-2008, 16:03   #4
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Alıntı:
Kevsere Nickli Üyeden Alıntı

keşke asparagas olsa....adam elinde diploma vs. birsürü eğitim sertifikalarını gösterdi restorantın bulaşıkhanesinde

Bu haberin internet sitelerinde bulabilirmisiniz.. ;) ;) ;)
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2008, 16:05   #5
Kullanıcı Adı
Kevsere

peki internetten bakayım şimdi..gazetede yer almamışsa internette olmayabilir...flash tv yede sorulabilir

Alt 07-13-2008, 16:06   #6
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
adamın kendiyle sorunu var demektir...barışık olsa doğum lekesi alt tarafı...ne güzel öğretmen olacak zekası var...şükretsin..
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2008, 16:07   #7
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Saçmalık böyle bir şey mümkün olabilir mi.. Doğum lekesi ile öğretmenliğin ne alakası var.. Asparagas haber
Flash tv yani =) ..

izlemiştim..açıkcası inandırıcı gelmedi
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2008, 14:02   #8
Kullanıcı Adı
Müntesip
Flash Tv'nin Gerçek(!) kesit'lerinden biri olmalı ! Öğretmenlik Kpss ile oluyor sonuçta sözlü mülakat olmadıgı için yüz lekesi oldugundan dolayı ögretmen olamaması inandırıcı gelmiyor !
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2008, 14:44   #9
Kullanıcı Adı
hakansükür
Gerçeği yansıtıyor mu? bilinmez ...
hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-14-2008, 15:06   #10
Kullanıcı Adı
maviinsan
haber yanlış değil.ben izlemiştim.Adam doğuda bikaç vilayette rehber öğretmenliği yapmış.AMa sonradan yüzündeki leke yüzünden işini bırakmış
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)