AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-12-2012, 17:24   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Thumbs down Yüzyıl’ın rezil hatası!

Yayına konduğu ilk günden buyana büyük tepki toplayan “Muhteşem Yüzyıl” adlı dizide sergilenen skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Dizi, yayınlandığı ilk günden bu yana “Osmanlı ve padişahların hayatlarını çarpıtarak anlatmakla” eleştiriliyor.

Toplumun geniş bir kesiminin “Kanuni Sultan Süleyman'ı kadın ve zevk düşkünü göstermekle” eleştirdiği dizide, şimdi de Kanuni Sultan Süleyman'a yanlış namaz kıldırıldığı ortaya çıktı.

İŞTE O SAHNE

Padişahı Halit Ergenç'in canlandırdığı skandal dizinin 10. bölümünde Kanuni Sultan Süleyman, cemaat halinde namaz kılıyor.

Cemaate namazı kıldıran imam, rükudan doğrulurken, "Semi Allah'ü li-men hamideh” demesi gerekirken, “Allahu ekber” diyor.

“O KADIN”IN DİZİSİ

Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi Meral Okay, geçtiğimiz Nisan ayında vefat etti. Habervaktim, büyük tepkilere rağmen Muhteşem Yüzyıl'da Osmanlı ve padişahlarını zevk düşkünü gösteren Meral Okay'ın ölüm haberini “O kadın öldü” başlığıyla duyurmuş, kimi kompleksli dindar yazarlardan liberallere, PKK'dan internethaber gibi haber sitelerine kadar pek çok kesimce hedef tahtasına oturtulmuştu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...


Habervaktim.com Özel

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-12-2012, 17:24   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi