AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-08-2007, 19:15   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Zabıta Memuruna Çirkin Saldırı
Canik Belediyesi'nde görevli bir zabıta memuru saldırıya uğrayarak kanlar içinde kalıp hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay, Canik Belediyesi 29 Mayıs Fatih Parkı'nda bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Canik Belediyesi tarafından parkta bayanlara yönelik yapılan program düzenlendi. Söz konusu program için belediye tarafından görevlendirilen zabıta memuru Ali Bölükbaş, parkında içinde bulunan elektrik trafosuna yazı yazmak isteyen bazı gençleri uyardı. Yaklaşık 10 kişi olduğu öğrenilen kimliği belirsiz gençler, kendilerini uyaran Zabıta Memuru Ali Bölükbaş'a çöp küreği ile saldırdılar.

Kanlar içinde kalan Ali Bölükbaş, Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçmayı başardı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


iha

 

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-08-2007, 19:17   #2
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Standart Zabıta Memuruna Çirkin Saldırı
cıx cıx
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-08-2007, 19:24   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Zabıta Memuruna Çirkin Saldırı
genclere dikkatt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delikanlilik canilik ten farkli olsa gerek
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi