AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-19-2011, 12:29   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Angry Zabıta saçmalığı
Bir an önce ayar çekilmeli bu zabıtalara.Bildiğim kadarıyla güvenlikgücü değil bunlar ama maşallah ellerinde joplarla insanlara ölümüne vurma hakkını buluyorar kendilerinde.Kızılay daki olaylara baktım,zabıtaların hepsi ama hepsi bem beyaz saçlı yaşını başını almış kişiler,kimisinin elinde kocaman demir yığını dayak atmaya kalkıyor.Dediğim gibi güvenlik kuvveti gücü değil bunlar,toplu hareketlere karşı nasıl müdahale edeceklerini zerre bilmez,bildiklerini sanan mahluklar ise sokak kavgası yöntemini kullanır.

Yapılacak şey çok basit,engel mi var karşılarında ? Çağır polisi,gerekeni yapsın,son sen kendi işini yap ortam uygun hale gelince.Ama sen vurmaya kalkarsan,bir an önce soruşturma yapılıp işlerinden alınmaları lazım.Yaptıkları resmen terör olayı arkadaş,bu kadar saçma sapan hucum şekli olmaz,vatandaşa hucum edilmez senin görevin bu değil.

Yeniden yapılandırma şart,çeki düzen verilmeli,gençler getirilmeli,polis desteği verilmeli.Ellerine jop verip 'aha buraları yakın yıkın' deme hakkına kimse sahip değil.

Zaten çete gibi dolaşır bu zabıtalar,nereye giderseniz gidin aynı pisliği yaparlar.

Mesela bizim burda,bakalla gittim bir gün,ula ne göreyim 2 zabıta arabası geldi içinden ordu çıktı onlarca zabıta,bir esnaf var artık isyan etmiş haline tüm bozuk paralarını attı yere.
Zabıtalar ise -hala küfür ediyorum- o kadar çeteleşmiş ki,hareketler aynı,tavırlar aynı,hepsi -15 kadar kişi- aynı anda sigara yaktı,tınlamaz tavırlar,mahalle sakinlerini iplemez haller,sanki köprü altında yatanları zabıta yapmışlar veya gece kahvehanelerde kumar oynayanlar zabıtalığa seçmişler.

Ayar şart.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-19-2011, 12:32   #2
Kullanıcı Adı
cartman
aynen burda kavgaya gidecek tipler zabıta bunlarda eğitim falan aramazlar partiden tanıdıklar vasıtasıyla girer sonra terör estirirler.Pazarcının tezgahina tekme atan zabıta gordum ulan serefsiz adamın ekmek kapısı o
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)