![]() |
#1 |
![]() Bazı gazeteler tirajlarını önemli oranda artırırken diğerleri adeta çakıldı. İşte Zaman'ın son tirajı:
Geçen haftanın gazete satışları belli oldu. Yaz döneminde tiraj kaybeden Zaman yeni dönemde büyük atağa geçti. İşte 11.10.2010 - 17.10.2010 tarihleri arasındaki gazete satış raporu; ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben okuyamıyorum bu gazeteyi.Sadece yazarlara bakarsam bakıyorum haberlerine bakamıyorum.Değişik bir yüzü olduğundan olsa gerek.
Birazda bizim ağzımızdan konuşmuyor,Yani Vakit gibi değil.Çok basit haberler,biraz mahalle ağzı olması lazım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Öğrenciler üniversitelerine başladı abonelikler yaptırıldı haftayada yaklaşık 30 bin artar sonra yavaş yavaş artmaya devam eder. Zaman her yıl bu aylarda patlama yaşar
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu ay içinde biraz daha artar..çünkü sınavlara hazırlananlara zaman denemeleri başlıyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla yeni abonelikler çoğaldı anlaşılan...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İngilizce eğitim görenlerinde today's zaman'a üye olmalarında fayda var..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Çok güzel... Dahada yükselir inşAllah... Zaman yeni şafak vakit yeni asya vb.gazetelerin halk tarafından okunması ilgi görmesi beni çok mutlu ediyor... Ahlaksız haberlerle dolu gazeteler alınacağına okunacağına zaman gibi kaliteli ahlaka önem veren gazeteler alınsın... Konu Delilin NuR tarafından (10-20-2010 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() su sözcünün tirajina sasiriyorum.. bu iftira, yalan, camur atan kagit musvettesi nasil bu kadar traj yapiyor!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() Oysa ne sokakta nede gittiğim yerlerde hiç bu gazeteyi görmem. 1 kere gördüm,o da eniştem alıyordu o kadar ![]() Bir ayak var.cumhuriyet gibi yol izliyorsa... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|