03-19-2008, 21:18 | #1 |
Zayıflama Diyalogları
Zayıflama Diyalogları
Pazartesi başlıyorum kızım rejime -bugun pazar ii düşün istersen -biliyoruz heralde ben haftaya pazartesiden bahsediyorum -Kasma istersen sen şişkoda güzelsin -yalancıyı ...sinler mi -ii be tamam -Sabah 1 dilim kepek ekmeği ve kibrit kutusu kadar peynir yedim -ben sadece içine limon sıkılmış sıcak su içtim -saatte öğlen oldu acıktım gibi -Hayrola kimi arıyorsun -ya bizim köşedeki pideciden pide söylesek diyorum -yuh hayvan yapamassın kızım sen rejim mejim -iyi tamam be git ordan 10 tane salatalık soy getir bari -10 mu -lan tam 2 kilo vermişim -aa süper -eh artık bi kek yapıp yemeği hak ettim - -pelin popo'nun üstünde niye sürünüyosun sen -kızım bu işler sadece rejimle olmaz bunu düzenli yaparsan küçülüyomuş popon -niye vuruyon pelin poponu duvara kafayımı yedin -küçültücez kızım işte bilmiyosun sen sus bi konsantremi bozma -Ayyy napıyosun pelin! niye doluyosun streç film!i karnına -öyle deme kızım, bu şimdi terleticek karın bölgemi fazla yağlar gidecek - -bana güvercin poku lazım -napıcan kızım güvercin pokunu -kızım güvercin ***una 1 limon sıkıcan içinede 1 kaşık bal 1 haftada 5 kilo veriyomuşun -B.k ye emi -bi bulsam -aldınmı lahanaları -aldım aldım -hah şimdi haşlayıp suyunu içicez acaip kilo verdiriyormuş -ben bu lahanalarıda yiycem suyu faydalıysa kesin lahanalar daha faydalıdır -kızım tarifte suyu diyo sadece -yok ben yiycem bunları 1-2 saat sonra -Anne biz hastanedeyiz selini gaz sıkışmasından acile kaldırdılar -niye kızım ne oldu -ya biz kilo verdirsin diye lahana suyu içtikte; bu hayvan suyunu içtikten sonra lahanaları da yedi ölüyodu az kalsın -şimdi nasıl -iyi iyi bi ilaç verdiler şimdi bol bol osuruyo -abla gel seninle rejim yapalım biz.. -ayol ne gerek var zaten kırılıyorum -olmaz yapalım.. cok şişmanım ben.. -ee bana ne sen şişmansan.. -senin yememen lazım bişi -yahu delimisin kardeşim -evet -ayyy kızım bu pazartesi mutlaka rezime baslıyalım -aaaa olurmu hiç bu pazartesi nalan hanımın kısır partisi war -aaAAAA şimdi oraya gidipte yemessek ayıp olur olmaz neyse salı baslıım barii -amannnn sakınnn haaa o gunde alt komsuun altın günü war -offf onunda pastaları çok guzel rejimde olursam kacırdııma üzülürüm tam 2 kilo vermişim -aa süper -eh artık bi kek yapıp yemeği hak ettim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-24-2008, 03:53 | #2 |
Zayıflama Diyalogları
sen şişgoda güzelsin ne olur öyle kal
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|