![]() |
#1 |
![]() Seninle tattim ben her mutluluğu Birakip gidersen bil ki yasamam Ömrümden canimdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksiz birakmam Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarim sevginle ateş olurum Dolarim havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksiz birakmam Gönlündeki derdi siler atarim Ümit pinariyla coşar akarim Kii göstermem sana ben hep baharim Gülü susuz seni aşksiz birakmam Güfte: Aikin Tuna Beste: Zekai Tunca
![]() Konu Supraliminal tarafından (10-01-2009 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Defalarca dinlesemde ilk dinlediğim hazzı almaktayım hala...Zekai Tunca'nın sesiyle daha da güzel oluyor.Teşekkür ederim paylaşım için.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Beste de güfte de ayrı bir değer benim için.. Çok güzel bir yorum.. Teşekkürler paylaşım için.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dinlediğiniz için ben teşekkür ederim.
Duygusal insanların dinleyipte duygulanmaması elde değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() eyvallah kardeşim
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Teşekkürler onur bende çok ayrı bir yeri olmakla beraber her dinlediğim de ardı ardına dinlemekten bıkmadığım bir eserdir.
Hoş bir esinti ile alıp götürdün beni tekrar saol ;)+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Paylaşım için tşekkürler.. defalarca dinlediğim halde bıkmadığım sayılı şarkılardan biri, ruhumu dinlendiriyor diyebilirim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Dinlemekten büyük haz aldığım harika bir eser..dinledikçe müzik tını ile ruhu dinlendiren ayrı bir gizemi var bu şarkının..
Paylaşım için teşekkürler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|