![]() |
#1 |
![]() Amerikalı bi bilim adamın öğrencileri üzerindeki tesbiti buymuş.. (hep amerikalı bilim adamları bulur zaten)
aşağıdakileri 1 hafta içinde tam olarak uygularsanız zekanız %20 gelişiyomuş.. :P Cumartesi: Dişinizi her zaman kullandığınız elinizle değil, diğeriyle fırçalayın. Ve gözünüzü kaparatak duş alın. Pazar: Sabah saatlerinde bulmaca çözün. Ve kısa yürüyüşe çıkın. Pazartesi: Akşam yemeğinde yağlı balık yiyin. İşe ya yürüyerek ya bisikletle ya da daha önce kullanmadığınız bir araçla gidin. Salı: Sözlükten bilmediğiniz sözcükleri öğrenin. Ve bunları günlük konuşmanızda kullanmaya çalışın. Çarşamba: Yoga, Pilates ya da meditasyon derslerine katılın. Daha önce tanımadığınız bir insanla konuşun. Perşembe: İşe daha önce kullanmadığınız bir yoldan gidin. Televizyondaki ciddi bilgi programlarını izleyin. Cuma: Alkol ve kafein tüketmekten kaçının. Alışverişe çıkarken listeyi ezberlemeye çalışın.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() pardon kopyalayıp yapıştırdım farkedemedim.. ben şu yoga plates işinden hiç haz etmem.. tavsiyem budistlerin ibadeti yerine müslümanın ibadetini yapmanızdır... namaz en uygunudur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() saoL hatirlatman için mumınede yakısan budur wesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Eddie sağolun paylaştığınız için... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() rica ederim..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yalan bunlar :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() aslında ben dalga geçmek maksadıyla ekledim konuyu ama denemek isteyen de olur tabi..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ya zaten 1 hafta boyunca günlük yaptımızı yapma
dyor e doğal olarak yeni şeyler öğrencez demi bak ben bunu nasil anladim zekam simdiden gelismeye basladi :D :D :D ah su amerikalılar yokmu kendilerini çok akıllı sanarlar :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() kikikikikikikiikkiikikiki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |