AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-05-2009, 15:32   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Zirve katliamında ilginç telefon trafiği
Zirve yayınevindeki misyoner katliamında azmettiricilikle suçlanan öğretim görevlisi Ruhi Abat olaydan önceki 6 ay boyunca istihbaratçılarla 600’e yakın görüşme yapmış.


MALATYA’DAKİ Zirve Yayınevi katliamıyla ilgili hakkında azmettiricilikten soruşturma yürütülen İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Ruhi Abat, savcılığa ulaşan döküme göre İl Jandarma Komutanlığı ve istihbarat şubesi ile üst düzey subay ve uzman 12 asker adına kayıtlı cep telefonlarını 6 ay boyunca ‘her gün’ arayarak 600’ü aşkın görüşme yaptığı ortaya çıktı. Katliam günü biten dökümlere göre Abat il jandarma komutanlığı ve istihbarat şube müdürü H.Y. adına kayıtlı telefonları katliam gecesi de aradığı tespit edildi.
İHBAR MEKTUBU ORTAYA ÇIKARDI
ABAT, hakkındaki ihbar nedeniyle geçen sene savcılığa verdiği ifadesinde söz konusu istihbaratçı subayları tanıdığını ve misyonerlik konusunda yaptığı çalışmaları bu kişilere sunduğunu anlatmıştı. Abat gibi uzman M.Ç. ile çok sık görüştüğü ortaya çıkan Dicle Üniversitesi öğretim görevlisi Abdurrahim Doğru, geçen hafta 2’si uzun namlulu 5 silahla yakalanarak Ergenekon soruşturması çerçevesinde tutuklanmıştı. Katliamın ardından emniyete yollanan bir ihbar mektubunda ‘Emre Günaydın’ı azmettiren ve yönlendiren kişi komutanımız M.Ü.’nün yönlendirmesiyle İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Ruhi Babat’tır’ denilmişti.



Star gazetesi

 

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-05-2009, 16:01   #2
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Standart
Milliyetçiler'e yıkılmaya çalışılan olayların tek tek kimlerin eseri olduğu hükümetimiz döneminde ortaya çıkıyor ve çıkmaya devam ediyor..
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 16:39   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart
Yanlışım yoksa;
Bu adamların başkalıları tarafından beyinlerinin kontrol edildiği iddiaları ortaya atıldı..bu şuan araştırılıyor veya araştırılacak.....yani birileri bunların beynine vites attırıyor...iddialar doğruysa bir gün bile yatmadan çıkarlar...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi