AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-20-2010, 02:11   #91
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın unnamed:

Kusura bakmayın kişiliğe saldırı yok diyorsun ama arkadaşa TKPYE GİT, TAM BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ diyen sensin.

Sırayla bakınca ilk başlatan sensin be arkadaşım.

kişisel olarak sayın zilzala tkpye git demişsen de hoş olmamış genelleyip saadetcilerin tümüne (bende dahil) demişsen de hoş olmamış.

Kabul et be arkadaşım.

TKP komunist=dinsiz bir parti, din, iman konusunda bu kadar hassassızın madem (ki öyle olmalısınız) bunu yazmamalıydınız diye düşünüyorum.
Abim savunduğun arkadaşın ilk defa buraya gelipte yorum yapsa tanımasak dediğim doğrudur ama yaptığı yorumların merdeyse hepsi karalamaya dayanıyorsa lafı hakkeder.
Asl çoğul olarak konuşmadım tüm sp gitsin demedim farkımdaysamız oma git dedim sadece.
Alt 06-20-2010, 02:11   #92
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
ben mgf forumda birisi bir üyeye TOP OL diye yazarsa önce onu görürüm.

empati yaptım samimi olarak bunu gördüm.

saadete bir şey yazmışlarsa ve o arada bir üyeye durup dururken TOP OL demişlerse saadetten önce bu kötü lafı görürdüm.

Mavi marmara konusunda hükümete tavsiyelerde bulunmak DİNİ SÖYLEM Mİ oluyor?

Hükümet din oldu da haberimiz mi yok?

Mavi marmara konusunda hükümete tavsiyelerde bulundular, siz istiyorsunuz ki saadet kayıtsız şartsız hükümet ne yaparsa yapsın alkışlasın, el çırpsın istiyorsunuz.

halbuki bu iyi bir şey değildir, saadet doğruya doğru yanlışa yanlış diyor, o konuda şu eksiklikleriniz var diyor.

bu kötü bir şey değildir.

hele hele DİNİ SÖYLEM hiç değildir

Tkp ile saadet arasındaki 3 farkı sayamıycam, çok zor soruyorsun

Saadet özelleştirmeye karşı mıymış

tkp ve saadet için "ikiside israil ve abd karsiti, ikiside millici." demişsin, kendinizi dışarda tutuğunuza göre siz İSRAİL VE ABDYE KARŞIT değilsiniz, MİLLİCİ DEĞİLSİNİZ öyle mi?

Erbakan hocanın deyimiyle: aboooooooo!

Aman bunları başka yerlerde yazma

tkp nasıl millici oluyor onu da anlamadım, ideolojisi bile ithal olan bir partiye millici demeniz hakkaten komik
abim abim güzel abim ben demiyorum ki sp elestirmesin ama sen o mitingde cikip israilde cok hükümete vurursan, issizlikten dem vurursan, ak partiye atilan oy ihanete atilmis oy dersen o zaman bende buna din üzerinden siyaset derim..
din bunun neresinde dersen din mavi marmarada, orada sehit olanlarda..
biz öyle körü körüne bir devlete karsi degiliz biz israile niye karsiyiz salt yahudi oldugundan dolayi degil aksine terör devleti oldugu icin, bölgenin, dünyanin güvenligini tehdit ettigi icin ama malesef sp israile karsi cikarken daha cok yahudilik üzerinden gidiyor yani daha cok din üzerinden hareket ediyor..
biz öyle körü körüne ab ve abd karsitligida yapmiyoruz ülkemizin cikarlarini gözetiyor ve ona göre hareket ediyoruz..
tkp nin ideolojisi disaridan ithal bu konuda hemfikiriz ama söylemler o kadar yakinki sp yle bazen ayni kalemden mi cikti denilecek kadar..
mesela ab karsitligi, abd karsitligi, özellestirme karsitligi, toprak satimi karsitligi, yabanci para karsitligi,azinliklar konusu...
zaten novek inde altini cizdigi nokta bu degil mi sp yi, tkp ye benzettigi icin takdir etmiyor mu!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-20-2010, 02:14   #93
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
abim abim güzel abim ben demiyorum ki sp elestirmesin ama sen o mitingde cikip israilde cok hükümete vurursan, issizlikten dem vurursan, ak partiye atilan oy ihanete atilmis oy dersen o zaman bende buna din üzerinden siyaset derim..
zaten başka bir şey denilemez....
Alt 06-20-2010, 11:18   #94
Kullanıcı Adı
novek
------------------------------------------------
ana sp ile tkp arasinda din disinda 3 tane büyük fark söyler misiniz..
ikiside ak partiye karsi, ikiside özelestirmeye karsi, ikiside liberal ekonomiye karsi, ikiside ab ye karsi, ikiside israil ve abd karsiti, ikiside millici..

-------------------------------------------------------------

işte budur

akpartiforumunda TKP yi komunizmi dinsizlikle allahsızlıkla suçluyorlar ama
dini kimligi ile tanınmış bir parti ile ortak ozellikleri var. hatta AK partiden bile daha fazla saadet partisi ile ortak özellikleri var TKP nin.
ne kadar ilginç degilmi.

novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-20-2010, 11:22   #95
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
tkp nasıl millici oluyor onu da anlamadım, ideolojisi bile ithal olan bir partiye millici demeniz hakkaten komik
oncelikle ideoloji ithal olmaz. ona bakarsanız bazıların istedigi şeriatta arap ulkelerine aittir. oda ithal yani.
neyse asıl konuya geleyim.

TKP YILLAR ÖNCE şoyle bir laf etmiş.
türkiyenin "milli savunma sanayisi olmalı"
başlamışlar vay efendim TKP milliyetçimi oldu diye
Alt 06-20-2010, 11:23   #96
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten başka bir şey denilemez....
adamlar dindar olmanın gereğini yapıyorlar işte sen neden rahatsız oluyorsun.
Alt 06-20-2010, 11:26   #97
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abim savunduğun arkadaşın ilk defa buraya gelipte yorum yapsa tanımasak dediğim doğrudur ama yaptığı yorumların merdeyse hepsi karalamaya dayanıyorsa lafı hakkeder.
Asl çoğul olarak konuşmadım tüm sp gitsin demedim farkımdaysamız oma git dedim sadece.
arkadaşı savunduğum yok yapma lütfen.

Ona da dedim ne demek istiyorsun açıkla diye sana da.

Sadece başlatanın sen olduğunu söylüyorum, yanlış ise yanlış de.

Yorumların hepsi karalama ise karalama yaptığı yoruma yazarsın be arkadaşım, burda karalama yapmadan sen ona tutup da TKPYE GİT, BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ dersen yanlış yapan sen olursun.

Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mgf de gözler kör oluyor nedense...
hakaret serbest orada...
uyaranda görmedik...
ben görürsem uyarırım, başkasının gözünün hesabını benden sormayacaksın herhalde

çok fazla takılmıyorum, zaman zaman bakıyorum, buraya takıldığım kadar oraya takılsam mutlaka görürüm hakaretleri ve uyarırım, benim gözüm sağlam çünkü.)

Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

din bunun neresinde dersen din mavi marmarada, orada sehit olanlarda..
biz öyle körü körüne bir devlete karsi degiliz biz israile niye karsiyiz salt yahudi oldugundan dolayi degil aksine terör devleti oldugu icin, bölgenin, dünyanin güvenligini tehdit ettigi icin ama malesef sp israile karsi cikarken daha cok yahudilik üzerinden gidiyor yani daha cok din üzerinden hareket ediyor..
biz öyle körü körüne ab ve abd karsitligida yapmiyoruz ülkemizin cikarlarini gözetiyor ve ona göre hareket ediyoruz..
tkp nin ideolojisi disaridan ithal bu konuda hemfikiriz ama söylemler o kadar yakinki sp yle bazen ayni kalemden mi cikti denilecek kadar..
mesela ab karsitligi, abd karsitligi, özellestirme karsitligi, toprak satimi karsitligi, yabanci para karsitligi,azinliklar konusu...
zaten novek inde altini cizdigi nokta bu degil mi sp yi, tkp ye benzettigi icin takdir etmiyor mu!

novekin tkpye benzetmesi bizi bağlar mı? saadeti bağlar mı? yoksa novek sp genel başkanı felan oldu da bizim mi haberimiz yok, bu nasıl mantık allah aşkına?

tkp ile sizin partinin de ortak özellikleri var:

1- Türkiye cumhuriyeti kanunlarına göre kuruldunuz!
2- TKPlilerde sizde yemek yiyorsunuz!
3- Her ikinizde oksijen soluyorsunuz!
4- Her ikinizde siyasi partisiniz
5-.....vs.vs

Daha sayayım mı?

bazı ortak özellikler olması iki partinin aynı düşünceye sahip olduğunu gösterir mi?

Göstermez, o zaman böyle yorumlara gerek yok.

SP bu ülkede hiç bir partiye aynı değildir, aynı olsa zaten tek parti olurlardı.

Bazı konularda tkp ile, bazı konularda sizin partiyle, bazı konularda bbp ile bazı konularda başka bir partiye paralel düşünebilirler. Bu da her parti için normaldir.

Mavi marmara olayından sonra düzenlenen mitingde AK PARTİYE ATILAN OY İHANETE ATILMIŞ OYDUR denmiş mi?

Buyrun bunu bana ispatlayın.

ben de sizinle beraber eleştireyim.

Diğer yazdıklarına cevap vermiyorum, bunu yazmışsın bunu ispatlamanı bekliyorum.

Evet yukardaki cümleyi ispatlamanı bekliorum, mavi marmara olayından sonra düzenlenen mitingde böyle mi denmiş?

Alıntı:
biz israile niye karsiyiz salt yahudi oldugundan dolayi degil aksine terör devleti oldugu icin, bölgenin, dünyanin güvenligini tehdit ettigi icin ama malesef sp israile karsi cikarken daha cok yahudilik üzerinden gidiyor yani daha cok din üzerinden hareket ediyor..

SP'nin israilin yönetimine, devletine karşıyız, yahudilik ile ilgili değil tepkimiz diye kaç defa söylediğini duymuyorsunuz, başka kızacak bir şeyi ise hiç unutmuyorsunuz

Alıntı:
Kurtulmuş "Mescid-i Aksa'yı savunmak, korumak herhangi bir partinin mensubu olmasak da vazifemizdir. İnsanlı ve müslümanlık vazifemizdir. Sorun Mescid-i Aksa'nın orada müslümanlarla Yahudilerin olması değildir. Sorun, oraya hakim olan zihniyettir. Osmanlı, orada Yahudiler ve Müslümanlar arasında adaletle hükmetti. Barış içerisinde yaşama ortama sağladı. Kimse kimseye karışmadı" dedi.

Alıntı:
Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin İstanbul İl Teşkilatı tarafından Eyüp’te kurulan Kudüs Nöbeti Çadırı’nı ziyaret etti ve aynı saatlerde çadırı ziyaret eden Gazze’ye Özgürlük Konvoyu temsilcileriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Kudüs Nöbeti Çadırı’nın İsrail’in Mescid-i Aksa’yı yıkma girişimlerine, Filistin’de ihlal edilen insan haklarına dikkat çekme amacını taşıdığını dile getiren Kurtulmuş, “Biz insanlık için barış için kardeşlik için bu topraklarında birlikte yaşayan farklı dinlere mensup insanlar olarak yeniden bir araya geliyoruz. Burada Yahudi ve Hıristiyan arkadaşlarımızla kucaklaşırken sadece Filistin davasına sahip çıkmıyor yeryüzünde insanlık davasına sahip çıkıyoruz” dedi.

Alıntı:
Siyonist İsrail’in gücünün sanıldığı gibi askeri gücü olmadığını dile getiren Kurtulmuş, “En büyük güçleri dünya kamuoyunda yaptıkları propagandalar ve propagandalarla yapmış oldukları insan ayıplarını soykırımlarını örtmek ve gizleyebilmek başarısıdır. Dünya kamuoyunda kendilerini yardımcı olabilecek diplomatik yardımlardır. İsrail kendi etrafında yaldızlı bir yüz oluşturdu. Bugün burada bu yaldızlar dökülüyor. İsrail’in yaptığı saldırgan tutuma karşı söz söylenenler anti semitik olmakla suçlanıyor. Hemen, ‘bunu söyleyenler Yahudi düşmanıdır’ diyorlar. Bugün Yahudi oldukları halde anti Siyonist olan Yahudi arkadaşlarımız ve yine aynı dine mensup olmadığımız halde bizimle aynı dili konuşan ve burada kucaklaştığımız İngiltere’den gelen arkadaşlarımızla bu sır dökülüyor. Bizim yaptığımız burada Yahudiliğe karşı yapılmış bir mücadele değildir. Biz tüm dinlerin temsilcileri ile birlikte bu topraklarda yüzlerce yıldır beraber barış içerisinde yaşıyoruz. Sorun Ortadoğu topraklarında Filistinlilerin, Yahudilerin ve Hıristiyanların yaşaması değil, bunların bir arada yaşamasını istemeyen Siyonizmin işgal zihniyetidir” ifadelerini kullandı.
Demek biz yahudilik üzerinden gidiyoruz, bu da din üzerinden gitmek oluyor öyle mi?

bunlar Saadet Liderinin sözleri.

belki görmek istemezsiniz ama ne yapayım aktarayım dedim

Konu redyellow tarafından (06-20-2010 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir..
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-20-2010, 11:29   #98
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yeni gördüm konuyu bizim novek saadete ermiş helal sana novek ileriye gitmeye başladın
işte sizin sorununuz bu taraflı dusunuyorsunuz ben saadet partili degilim ama dogru sozu kim soylerse soylesin hatta akpde olabilir bu desteklerim. (sanırım benden siyasetçi olmaz çunku bazıları gibi ard niyetli olamıyorum.)

Konu novek tarafından (06-20-2010 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-20-2010, 11:39   #99
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
oncelikle ideoloji ithal olmaz. ona bakarsanız bazıların istedigi şeriatta arap ulkelerine aittir. oda ithal yani.
neyse asıl konuya geleyim.

TKP YILLAR ÖNCE şoyle bir laf etmiş.
türkiyenin "milli savunma sanayisi olmalı"
başlamışlar vay efendim TKP milliyetçimi oldu diye
komunizm ithal değil mi?

Bu milletin, türk milletinin, bu toprakların insanlarının ne zaman komunizm diye bir ideolojisi olmuş tarihde?

TKP milli savunma sanayi olmalı demesi tkpnin millici olduğunu göstermez.

Önce ideolojisini millileştirsin.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-20-2010, 11:56   #100
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
komunizm ithal değil mi?

Bu milletin, türk milletinin, bu toprakların insanlarının ne zaman komunizm diye bir ideolojisi olmuş tarihde?

TKP milli savunma sanayi olmalı demesi tkpnin millici olduğunu göstermez.

Önce ideolojisini millileştirsin.

olaya boyle duz mantık bakarsan bu milletin tarihte islam da olmadı (yani 1000 sene once islama geçmeden oncesinden bahsediyorum)
ozamankilerde bizim tarihimizde islam yoktu deyip islamı red etselerdi şuan musluman olmıycaktın sen.

sen bırak komunizmin ithalmi- ihracmı oldugunu
bugunun şartlarında en adaletli sistem mi bunu tartış.

Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir)