AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-09-2009, 16:20   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart AK Parti İl Kongrelerimiz Başladı.İl Kongreleri İle İlgili Tüm Gelişmeler Bu Başlıkta
Yerel seçimleri başarı ile tamamladıktan sonra,heycan ve hizmet kaldığı yerden devam etmektedir.Kabine revizyonundan sonra il teşkilatlarında da büyük revizyona gidecek olan AK Parti yeni yüzler,heycan ve sinerji ile durmak yok yola devam edecektir inşALLAH.Bu süreçte il kongrelerimiz ile ilgili tüm gelişmeleri bu başlık altında siz değerli üyelerimiz ile paylaşacağız.Bu doğrultuda sizlerde il teşkilatlarınızın kongre süreçlerini aktarabilirsiniz.Sizden ricamız;
1-Bu başlık altında seçilen ve seçilecek yönetimlerle ilgili sohbet yapmamanız.!
2-Değerlendirmelerinizi Ayrıca açacağımız 'AK Parti İl Kongreleri Değerlendirmesi'başlığı altında dile getirebilirsiniz.

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-09-2009, 16:34   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Başbakan Erdoğan Afyonkarahisar İl Kongresinde Konuştu

Partisinin Afyonkarahisar İl Kongresi'ne katılan Erdoğan, bugün 9 vilayette il kongresi yapıldığına dikkat çekerek, "Afyonkarahisar'a teşekkür borcum var dedim. Arkadaşlarım diğer kongrelerde, ben de buradayım. Gerek Genel Başkan Yardımcım Haluk Bey, gerek Kadın Kolları Başkanım Fatma Hanım, gerek Bakan arkadaşım Veysel Bey ve gerekse AB'den sorumlu Başmüzakereci Egemen Bey bugün sizlerle birlikte oldu. İl teşkilatımıza, bu organizasyon için ayrıca teşekkür ediyorum. Hiç bir şey yapmasa bile duasını eksik etmeyen yol arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Türkiye'yi aydınlığa çıkarmak için çalıştıklarını belirten Erdoğan, "Ülkenin ilerlemesi, kalkınması ve engel olan kamburları temizlemek için milletten yetki aldık. 6.5 yıl boyunca milletimizin verdiği yetkinin dışına asla çıkmadık. Yol boyunca rotamız milletimizin rotasıdır dedik ve bu rotadan sapmadık. Milletimizin umudu, ışığı, gönül dostu olduk. Bize durmak yok, bize duraksamak yok. Bütün teşkilatımızla, bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla yorulmadan hizmete devam ediyoruz. Millete hizmet sevdamızı, ülkeye hizmet aşkımızı bir nebze bile eksiltmeden, milletle bağımızı koparmadan yola devam ediyoruz. Biz mağrur olmayacağız. Biz ehli gönül olacağız. Gönüller yapmaya koşacağız. Kapı kapı dolaşacağız. Biz yola sizlerle çıktık" dedi.
Dürüst, ilkeli, demokratik siyaseti kendilerine şiar edindiklerini belirten Erdoğan, şöyle konuştu:
"Elimizi taşın altına koyalım. Gelin Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkarma mücadelesinde buradan nasibimizi alalım. Gelin hukukun önünü açalım, hukuka yardımcı olalım, gelin demokrasinin standardını yükseltelim, gelin sorun alanlarını tek tek tespit edelim, bu sorunlara ortak çözümler arayalım. 6.5 yıldır biz bu çağrıda bulunuyoruz. Ancak 6.5 yıldır bu çağrımıza yanıt alamadığımız gibi, engellemelerle de karşılaşıyoruz. AK Parti olarak uzlaşmadan hiçbir zaman kaçmadık, kaçmıyoruz. Biz mutabakat zemininden hiçbir zaman ayrılmadık, bundan sonra da ayrılmayacağız. Söz konusu olan Türkiye ise Türkiye'nin meseleleri ise gerisi teferruattır. Ancak uzlaşıyı kendi düşüncesini, kendi dayatması herkesin kabul etmesi gibi anlayanlar, belli bir çevrenin görüşünün bir defa hakim olması için uzlaşıyı araç haline getirenler de şunu iyi bilmelidir ki onlar da yanılırlar. Uzlaşı milletin iradesinde, milletin takdirinde olur. Uzlaşa ileriye doğru adım atmakta, değişmekte, gelişmekte olur. Geriye doğru adım atılmasını, statükonun muhafazasını uzlaşı zemini gibi gösterenler hata yaparlar. Biz her zaman uzlaşıdan, mutabakattan, itidalden yana olduk. Ama kimsenin heva ve hevesinde, kimsenin o dar görüşünde kimsenin statükocu anlayışında uzlaşmak durumunda değiliz. Çünkü biz kimsesizlerin kimi, sessiz yığınların sesi olduk. Bizim durumumuz bu".
Anayasa değişikliğine ana muhalefetin olumsuz baktığının altını çizen Erdoğan,
"Daha baştan 'hayır biz yokuz'.Yani bir sıkıntı yok mu? Gel bunları beraber konuşalım, kolektif akıl oluşturalım ve bu kolektif akılla beraber bu işin üzerine gidelim. 'Hayır biz hiçbirinde yokuz'. Oluşturulacak olan uzlaşı komisyonunda bakıyorsunuz Meclis Başkanımız bir davet yapar, 'hayır biz yokuz'. Nerede varsın? Hiçbir müzakere, hiçbir mutabakat çalışmasında yoksunuz. İşte, geçenlerde Sayın Cumhurbaşkanımız davet etti,
yine açıklama peşin, 'biz yokuz'. Müzakere kapılarını peşinen kapatıyor, diyalog kurmak yerine duvar örmeye çalışıyorlar. Demokrasinin temeli uzlaşıysa, müzakereyse, diyalogsa, tartışmaysa her düşüncenin konuşulması, tartışılması gerekiyor. Biz bu anamuhalefet partisinin uzlaşmaz tavrını işte sizler görüyorsunuz. Her konuda yapıcı değil, engelleyici bir tavır içine giriyorlar. Laf konuşmaya gelince de uzlaşıdan dem vuruyorlar. Biz milletimizin iradesi doğrultusunda her zamanki gibi reformdan, değişimden, yeniliklerden yana olacağız. Demokratik kültür içinde her türlü iyi niyetli çabayı göstererek yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

AFYONKARAHİSAR - İHA
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2009, 17:13   #3
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Standart nevşehir 3.olağan il kongresi yapıldı
ERKUT İL KONGRESİNDE TEK ADAY...NEVŞEHİR/FİB-AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Kongresi'nin 09 Mayıs 2009 Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, yaptığı açıklamada, 2009 yılı başında yapılması gereken ve 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle ertelenen AK Parti Nevşehir İl Başkanlı ğı Kongresi'nin 09 Mayıs 2009 Cumar tesi günü Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirileceğini söyledi. 599 delegenin oy kullanacağı kongrede yeniden aday olduğunu ifade eden Erkut, şu ana kadar kendisi dışında bir kişinin adaylığını açıklamadığını kaydetti.HABER :FİB HABER
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2009, 22:12   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Ak parti ardahan 3. olağan kongresi yapıldı
Ak parti ardahan 3. olağan kongresi yapıldı

AK Parti Ardahan 3. Olağan İl Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Nusret Koyuncu 519 delegenin 345’inin oyuyla yeniden başkan seçildi. Rakibi Av. Osman Nuri Yılmaz ise 173 oy aldı.

ARDAHAN (İHA) - AK Parti Ardahan 3. Olağan İl Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Nusret Koyuncu 519 delegenin 345’inin oyuyla yeniden başkan seçildi. Rakibi Av. Osman Nuri Yılmaz ise 173 oy aldı.
AK Parti İl Başkanı Nusret Koyuncu, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Demokrat bir ortamda yapılan seçim, başta ülkemize ve Ardahan’ımıza hayırlı olsun. Partimiz ülke genelinde olduğu gibi Ardahan’ımızda da tek parti konumundadır. AK Parti ilimizde her geçen gün giderek büyümekte, halkın gönlünde yer almaktadır. Delegelerimizin beni tekrar başkan seçmelerine bende çalışmalarımla karşılık vereceğim” dedi.
Kongreye başkanlık eden AK Parti Teşkilat Başkan yardımcısı Agah Kafkas ise, seçim sonucunun Ardahan’a ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

Yurthaber
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2009, 22:24   #5
Kullanıcı Adı
Gökmen
Standart
Memleketimin gururu Sn: Nusret Koyuncu seninle daha güzel bir ARDAHAN...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2009, 14:55   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Başbakan Erdoğan partisinin Malatya 3. Olağan İl Kongresi'nde konuşma yapıyor.

<DIV class=haber-text id=p1>Başbakan Erdoğan partisinin Malatya 3. Olağan İl Kongresi'nde konuşma yapıyor.

Başbakan Erdoğan : "Bugün önemli bir gün. Cennet annelerin ayakları altında, babaların değil. Onların ayaklarının altı öpülür koklanır. Anne gibi yar olmaz. En acılı zamanlarımızda onlar çok farklı yaklaşırlar bize. Bizim kültürümüzde her an anneler anıdır. Biliyorsunuz ne anaya ne babaya öf bile dedirtmeyeceğiz. Biz böyle değerler silsilesinin mensuplarıyız. Bu anlayışla bugün sizlerle bir aradayız. Bugün aynı zamanda Malatya'da il teşkilatımızın olağan kongresini yapıyoruz aynı zamanda Malatya'ya tebliğimizi gerçekleştiriyoru.

29 MART SEÇİMLERİ

3 Kasım seçimlerinde olduğu gibi son seçimde de Malatya farkını hissettirdi. Bu asli özelliğini 29 Mart seçimlerinde Malatya bir kez daha ortaya koydu. AK Parti'nin AK hizmetine verdiği destek ile üst sıradaki yerini korudu. Malatya AK Parti ile daha çok güçlenecek ve huzura öncülük edecek bunu görüyorum.

<B>TÜRKİYE'NİN DAVASI DAVAMIZ, DERDİ DERDİMİZDİR

Şimdi il kongrelerimizi yapıyoruz. İnşallah Eylül'de büyük kongremizi yapacağız. Yaptıklarımızla yetinmiyoruz. Koşu bittikten sonra da koşmaya devam ediyoruz. Zira bu teşkilatın bütün birim ve neferleri bütün Türkiye idaallerine yürekten vurgundur. Türkiye'yi kuşatan ve kucaklayan bütün evrensel değerleri paylaşan birparti ve partinin mensuplarıyız. Muhafazakar demokrat kimliğimizle 71 milyon vatandaşımızın hiçbirini ötekinden ayırmayan bir siyasi hareketiz. Türkiye'nin bütün meseleleri meselemiz, derdi derdimiz, davası davamızdır.

AK PARTİ TÜRKİYE'NİN PARTİSİDİR

30 Yıl tartıştığımız temel meseleleri hala tartışıyoruz ama çoğu gitti azı kaldı. Cumhuriyetimizin en büyük kazancı demokrasimizdir. Bugün hala birileri çıkıp millet iradesini milletin seçme ve seçilme hakkını benim aziz vatandaşlarımın oylarını tartışma konusu yapmak istiyor. Milletin seçimini milletin AK Partiye olan teveccühünü hala hazmedemeyenler var. Ben bunlara cevap verecek değilim. Aziz milletim zaten vakti gelince gereken cevabı veriyor. Bizler milletimizden ağır bir emaneti devraldık. Son 5 seçimde milletimiz bize mesuliyeti çok farklı verdi. Bu emanet bize sadeec oy verenlerin değil 71,5 vatandaşımızın yüklediği emanettir. Her vatandaşamızına adaletle yaklaşmak bizim boynumuzun borcu. Bizim hiçkimsenin inancıyla, mezhebiyle, etnik kökeniyle işimiz olmaz. AK Parti bir kez daha Türkiye'nin sesi, kimsesizlerin kimsesi olmuştur. 7 Coğrafi bölgede de AK Partinin oludğnu bilinmesini tekrar isterim. 81 Vilayetin 62'si gür bir sesle AK Parti demiştir. Çok enterasandır 16 tane Büyükşehir Belediyesi var 10 tanesi AK Parti demiştir. Bunun yanında 65 tane il var bunun da çok ilginçtir bizim en önemli sayfalardan bir tanesi kahir ekseriyeti yine AK Parti demiştir. Türkiye genelinde 2947 belediye var 1459'u AK Parti demiştir. Bu bizi şımartmıyor kibirlendirmiyor, rehavete sevk etmiyor tam tersine yükümüzün ne kadar ağır olduğunu görüyor ve bu hassasiyetle durmak yok yola devam diyoruz.

SİYASET TÜRKİYE'NİN TAMAMINDA YAPILIR

Biz her zaman dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Seçim zamanlarında nasıl bir ayrımcı dil kullandılar. Kıyılara için kırmızı oldu dediler, merkezler için kaleleri alamadılar dediler. Antalya'ya gelemeyecek dediler. Ben bugün 81 Vilayetin tamamına gidiyorum. Hakkari'ye Diyarbakır'a bütün hepsine defalarca gittim. Bakın ben 81 vilayetin 81'inde varız varım, gelin sizde ne olur bütün siyasi partilerin hepsine yapıyorum bu çağrımı 780.000 km2 nin hepsine koşun koşturun çalışın diyorum. Sivas'ın ötesine de geçin. Siyaset Türkiye'nin tamamında yapılır. Bunu yürekten söylüyorum ama şuana kadar ne yazık ki gelemediler. Ağrı'ya Kars'a Ardahan'a gelin. Sadece tabelaları asıp bırakmayın. Bunu söylemek bu ülkenin dertlisi olarak bizim bir görevimizdir. Tabi bir kere de Malatya'ya gelin. Gel buradaki kardeşimin hal ve hatırını sor. Tüm Türkiye'ye konuşuyoruz. Siz de gelin bütün Türkiye'ye seslenin.

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Geçen hafta önceki hafta bir çok açılışı gerçekleştirdik. Dün Rüzgardan elektrik üreten santralin açılışını yaptım. Bakınız dünyada ki büyük devletler kurdukları enstütüler sayesinde kendi kültürlerini dillerini aktarıyorlar. Yıllar boyunca bu kurumlara gıpta ile baktık. Türkiye'nin yüz milyonlarca kişi tarafından konuşulan bir dili geçmişi ve tarihi var. 2007 Yılında ilgili yasayı çıkardık ve biz de Yunus Emre Enstitüsünü kurduk ve resmi olarak açtık. Suriye'de Almanya'da ve daha bir çok yerde Türkçe öğretecek ve Türkiye'nin zengin kültürünü dünyaya tanıtacağız. Heyecan verici bir diğer hizmeti de Cuma akşamı hizmete soktuk ve TRT 6'yı kurduk ve hizmete başladık. TRT 6'nın hizmeti ile Türkçe bilmeyen vatandaşımız bu kanal sayesinde Devletin söylemek istediğini dinliyor öğreniyor. Çocuklarımız için de TRT Çocuk kanalını kurduk. Şu anda TRT Çocuk kanalı anneler Türkiye'nin bir numaralı kanalı oldu. Bununla da kalmadık ve dedik ki devam edeceğiz. Türkiye'nin tüm dünyaya açılması lazım ve TRT Avaz kanalını kurduk. Balkanlara Hazar'a sesleniyoruz. Bu da yetmez dedik Türkiye'nin tanıtımı buraya kadar değil bir kanala daha ihtiyaç duyduk ve TRT Türk kanalını Cuma akşamı kurduk tüm dünya'ya Türkiye'den ve tüm Dünya'dan da haberleri takip edeceğiz.

DÜNYA İLE İLETİŞİME GEÇİYORUZ

Şimdi iki kanal daha kuruyoruz. Bunlardan biri arapça yayın yapacak. Diğeri de onlarda yine doğuya İran o da Farsça yayın yapacak. Sıkıntımız neydi yıllarca iletişim. Dünya ile haberleşmesi olmayan bir Türkiye. Dünya artık bizi tanıyor ve daha da iyi tanıyacak. Malatya'nın kayısısını nasıl tanıtacağız böyle tanıtacağız işte. Malatya'nın güzelliklerini böyle tanıtacağız. Bunlar olmadan bu olmuyor.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2009, 18:44   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2009, 18:44   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2009, 18:44   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2009, 18:45   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
akp, erdoğan, forum, il, ishak, kongre, yılmaz, yönetim


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım