AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 02-15-2012, 12:54   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart Ak partiye bir gönül vereni olarak serzenişimdir..

Konularda parça parça eleştirmek yerine böyle bir konuda eleştirmek seveni olmamdan ötürü beni üzen durumları belirtmek istiyorum ..

Öncelikle başbakanımıza mevladan acil şifalar vermesini ve başımızdan eksik etmemesini niyaz ediyorum..

Son gelinen durumda milletvekilleri maaşı uçtu gitti ve meclisimiz ilk defa bu kadar güllük gülistanlıktı ne hikmetse bayramda bile yan yana duramayanlar yan yana ve bir birlerine destekçi oldular orası başlı başına trajik..Tamam yapıldı eyvallah ama kaç milletvekili hakkını veriyor? Bu partiden 7-8 isimi çıkardığımız vakit bu partinin bana chpden bile farkını kim nasıl gösterebilir ? Milletvekilleri oraya sadece el kaldırmaya gelsin diye mi parti tarafından belirleniyorlar ? Onları geçtim asgari ücret neden böyle yerlerde ? emekli maaşları neden yerde? Bakanlar,Milletvekilleri çocuklarına fabrikalar kuruyor peki bu milletin hakkı değil midir ?-şahsen zerre hakkım varsa helal etmiyorum hakkını verenler zaten hak etmiş oluyorlar-. Mesele m.vekili çocuğu diye birşeye sahip olamaz mantığı değil neden m.vekili olduktan ve m.vekilden gelen destekle olduğu .

Ak parti neden üç dönemdir bir anayasa yapmaktan aciz? neden kaplumbağalara nispet yapıyor ? Bu millet yeni anayasa hayaliyle oy verip durdu faraza yapılmazsa bunu ne halk unutacaktır nede tarih.

Ak parti kurulduğundan beri söylediğimi hatırlıyorum akıncılara yada ülkücü ocaklarına benzer-tabi şeklen- bir oluşum şart.Çünkü bilinçli gençlik şart.Bir nesil yetiştirmedik alın şuan yerel yönetimlerden m.vekillerine kadar hepsi sadece çıkarcı bu partinin anaptan ne farkı olacak ?-ki böyle giderse olmayacak- Bu saatten sonra öyle bir adım gelse bile makamı alan dünyacılar aldı bile ki oluşturulsa bile bu sefer parti içi ergenekoncularla çarpışılacak.Ve chp mhp gençliği bile tarihini ne olduğunu biliyorken bizimkiler sadece anadan görme ak parti sorsan iki bakan adı bilmez.

Bu sevdiğimden ve partinin geleceği adına korktuğumdan yaptığım bir eleştiridir..
Umarım korkularım boşa çıkar..
Ve umarım gerçekten SOSYAL ,HUKUK VE BİR DEMOKRASİ devleti oluruz..
Umarım Bu millet artık yerlerde sürünmekten kurtulur..
Bir yerde hukukun olabilmesi asayişin olabilmesi,sağlıklı insanların olabilmesinin tek yoludur.

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-15-2012, 15:32   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Onları geçtim asgari ücret neden böyle yerlerde ? emekli maaşları neden yerde?

Ak parti neden üç dönemdir bir anayasa yapmaktan aciz? neden kaplumbağalara nispet yapıyor ? Bu millet yeni anayasa hayaliyle oy verip durdu faraza yapılmazsa bunu ne halk unutacaktır nede tarih.
Türkiye'nin nereden nereye geldiğine dair bir iki rakam vererek konuyu açıklığa kavuşturalım El Emin. AK Parti iktidara geldiğinde 2002 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 230 Milyar $'dı. AK Parti iktidarında 2010 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 730 Milyar $'lar seviyesine yükseldi. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye'de Kişi Başına Düşen Milli Gelir 3.492 $ iken 2010 yılında Kişi Başına Düşen Milli Gelir 10.079 $'a ulaştı. Yani 8-9 yılda hem ülkemizin Milli Geliri hem de halkımızın Kişi Başına Düşen Milli Geliri 3'e katlandı. AK Parti iktidarından önce fakirleştirilmiş olan ülkemiz ve milletimiz, AK Parti sayesinde orta gelirli bir ülke ve orta gelirli bir millet haline geldi Allah'a şükürler olsun.

AK Parti iktidarından önceki karanlık günleri, zulümleri, hastanelerde rehin kalınmaları da hatırlamalıyız. Türkiye iyi yoldadır merak etme.

Yeni Anayasa meselesine gelince... AK Parti, 2007 yılında 21 Ekim 2007'de yaptığı anayasal değişiklikle Cumhurbaşkanını Halkın Seçmesi uygulamasını gerçekleştirmiş ve 2010 yılında 12 Eylül 2010'da yapmış olduğu anayasal değişiklikle de bir dizi reforma imza atmıştır. AK Parti; sivil, demokratik, özgürlükçü bir anayasa yapmayı istemektedir; ama AK Parti'nin milletvekili sayısı tek başına anayasa yapmaya yetecek çoğunlukta değildir. AK Parti'nin 326 millletvekili vardır. Anayasa değişikliği yapabilmek için en az 330 milletvekilinin oyuna gerek vardır. Yeni anayasa üzerinde düşünürken bu hususu da göz önünde bulundurmak gerekir.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2012, 16:32   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
İşçinin cebine giren çıkan aynı..
Hizmetler iyi tamam amenna asla yeterli değil..
Doğu Üç aşağı beş yukarı aynı..
Sonuçta refaranduma götürmek yeterli ki gayet yapılacak birşey..

Üniversitelere gelince..Okuyan çok ama kaç tanesi çıktığında iş buluyor..
Her ile üniversite dediler iyi bir halt mı yaptılar..
Artık diplomalı manav kasap yetişecek o kadar..
Zaten açık öğretim var facia..
Ben yırtınıyorum il dışında o kadar para harcayacağım ee 200 bin kişide aynı bölümü evinde okuyacak ve tüm haklarımız eşit olacak..Nasıl bir katliamdır..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2012, 19:35   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşçinin cebine giren çıkan aynı..
Hizmetler iyi tamam amenna asla yeterli değil..
Doğu Üç aşağı beş yukarı aynı..
Sonuçta refaranduma götürmek yeterli ki gayet yapılacak birşey..

Üniversitelere gelince..Okuyan çok ama kaç tanesi çıktığında iş buluyor..
Her ile üniversite dediler iyi bir halt mı yaptılar..
Artık diplomalı manav kasap yetişecek o kadar..
Zaten açık öğretim var facia..
Ben yırtınıyorum il dışında o kadar para harcayacağım ee 200 bin kişide aynı bölümü evinde okuyacak ve tüm haklarımız eşit olacak..Nasıl bir katliamdır..
AK Parti Forum'da Ekonomi bölümünde bugün paylaşmış olduğum iki haber şunlardır:

İşsizlik Oranı Azaldı

Ocak Bütçesi Rekor Kırdı

Forumda Ekonomi bölümünde son zamanlarda paylaşılmış olan bazı haberler de şunlardır:

Tanrıverdi: Türkiye Bizimle Büyüdü

İhracatta Cumhuriyet Tarihi'nin Rekoru Kırıldı: 134,6 Milyar $
İşsizlik 10 Yılın En Düşüğüne İndi: % 8,8

Yılmaz: El Açarken Yardım Eder Olduk

Her ilde üniversite kurulmuş olması AK Parti'nin Türkiye'ye yapmış olduğu büyük hizmetlerinden biridir. Gelişmiş ülke olmak istiyorsak nitelikli insan sayımızı mümkün olduğunca arttırmalıyız.

AK Parti'nin Doğu'ya da orada yaşamakta olan vatandaşlarımıza da çok hizmeti olmuştur. Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sürmekte olan terör Doğu'nun gelişmesinin önündeki en büyük engeldir. Doğudaki Kürt vatandaşlarımız, oralarda yaşamakta olan Kürtçü vatandaşlarımızla konuşarak, Kürtçü vatandaşlarımızı bir kısmı terörist Kürtçü bir kısmı da terörizm destekçisi Kürtçü olmaktan kurtarıp kendi halinde Kürtçüler olmaya ikna edebilirler ve böylelikle Bölücü Terör Örgütü PKK (BTÖ) bitirilirse ondan sonra Doğu bugüne göre daha fazla gelişecektir inşaallah.
Alt 02-15-2012, 20:26   #5
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiye'nin nereden nereye geldiğine dair bir iki rakam vererek konuyu açıklığa kavuşturalım El Emin. AK Parti iktidara geldiğinde 2002 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 230 Milyar $'dı. AK Parti iktidarında 2010 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 730 Milyar $'lar seviyesine yükseldi. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye'de Kişi Başına Düşen Milli Gelir 3.492 $ iken 2010 yılında Kişi Başına Düşen Milli Gelir 10.079 $'a ulaştı. Yani 8-9 yılda hem ülkemizin Milli Geliri hem de halkımızın Kişi Başına Düşen Milli Geliri 3'e katlandı. AK Parti iktidarından önce fakirleştirilmiş olan ülkemiz ve milletimiz, AK Parti sayesinde orta gelirli bir ülke ve orta gelirli bir millet haline geldi Allah'a şükürler olsun.

AK Parti iktidarından önceki karanlık günleri, zulümleri, hastanelerde rehin kalınmaları da hatırlamalıyız. Türkiye iyi yoldadır merak etme.

Yeni Anayasa meselesine gelince... AK Parti, 2007 yılında 21 Ekim 2007'de yaptığı anayasal değişiklikle Cumhurbaşkanını Halkın Seçmesi uygulamasını gerçekleştirmiş ve 2010 yılında 12 Eylül 2010'da yapmış olduğu anayasal değişiklikle de bir dizi reforma imza atmıştır. AK Parti; sivil, demokratik, özgürlükçü bir anayasa yapmayı istemektedir; ama AK Parti'nin milletvekili sayısı tek başına anayasa yapmaya yetecek çoğunlukta değildir. AK Parti'nin 326 millletvekili vardır. Anayasa değişikliği yapabilmek için en az 330 milletvekilinin oyuna gerek vardır. Yeni anayasa üzerinde düşünürken bu hususu da göz önünde bulundurmak gerekir.
milli gelir bu kadar arttıysa neden asgari ucret açlık sınırının altında

Konu xfce tarafından (02-15-2012 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir..
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2012, 20:54   #6
Kullanıcı Adı
Mavera
ne o la üniversitede sakirtlerle degilde komunistlerle mi takiliyorsun
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-15-2012, 21:01   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne o la üniversitede sakirtlerle degilde komunistlerle mi takiliyorsun
sorgulamadan eleştirmeden desteklememeyi kim öğretmişse Allah razı olsun
Muhammed en doğru olanı yapıyor . Aydın insan körü körüne biat edip at gözlüğü takıp takım tutar gibi parti tutmaz. Yeri geldiğinde eleştirmeyide sorgulamayıda bilir .
Alt 02-15-2012, 21:02   #8
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
milli gelir bu kadar arttıysa neden asgari ucret açlık sınırının altında
Ne yani, Milli Gelirin 2002 yılında 230 Milyar $'lar civarında iken 2010 yılında 730 Milyar $'lar civarına yükseldiği gerçeğini mi reddediyorsun?
Alt 02-15-2012, 21:05   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne yani, Milli Gelirin 2002 yılında 230 Milyar $'lar civarında iken 2010 yılında 730 Milyar $'lar civarına yükseldiği gerçeğini mi reddediyorsun?
Niye reddetsin abi
Asgari ücret neden hala açlık sınırının altında diye soruyor vatandaş ?

Fakirler fakir kalıp zenginler daha fazla zenginleşiyorsa bu adaletmidir ?
Alt 02-15-2012, 21:05   #10
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sorgulamadan eleştirmeden desteklememeyi kim öğretmişse Allah razı olsun
Muhammed en doğru olanı yapıyor . Aydın insan körü körüne biat edip at gözlüğü takıp takım tutar gibi parti tutmaz. Yeri geldiğinde eleştirmeyide sorgulamayıda bilir .
yok sorgulamasina sorgulasin sorun yokda sonra senin gibi basimiza anarsist kesilmesin .. biz onu okusun diye yolladik, gomunist olsun diye degil
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)