|
![]() |
#1 |
![]() ne o la üniversitede sakirtlerle degilde komunistlerle mi takiliyorsun
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() Muhammed en doğru olanı yapıyor . Aydın insan körü körüne biat edip at gözlüğü takıp takım tutar gibi parti tutmaz. Yeri geldiğinde eleştirmeyide sorgulamayıda bilir . |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ordan abi dedi ne o len sosyalistmi oldun ![]() Sosyal adaletsizliği dile getirmek müslümanlar arasında artık sosyalistlik olarak görüldüğü için artık gomünist yaftalarına hiç üzülmüyorum bil hassa doğru düşündüğümü tekrar idrak ediyorum ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
HZ. ALİ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Komunistte arkadaşım ateistte ![]() Yeri gelir onları haklı bulup desteklediğim noktalar olur. Yeri gelir sağ güruhu haklı bulduğum noktalar olur. Velhasıl kelam tek yapmaya çalıştığım islamı sınıfsal yapısıyla iktisadi yapısıyla içtimai hayatıyla mümkün mertebe öğrenmek ve yaşamak.. Sadece biraz daha eleştirel olmayı ve olaylara açıkçası direk pat küt yaklaşmamayı öğrendim.. Çünkü ne zaman körü körüne savunduysam veya direk eleştiriye geçtiysem farkettim ki hata yapmışım.. Ve körü körüne savunulacaksa bu sadece allahın ayeti resulunun yoludur..Siyasi parti güruh cenah veya cemiiyet değildir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|