![]() |
#1 |
![]() "ATATÜRK CUMHURİYETİ'NİN PEŞİNDEYİZ"
![]() Org. Büyükanıt Anayasa Mahkemesi kararını yorumlamasını isteyen gazetecilere tepki gösterdi... Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulundu. Gazetecilerin Anayasa Mahkemesi'nin kararına ilişkin sorusuna Org. Büyükanıt şöyle yanıt verdi: "Bu konuda benden yorum beklerseniz üzülürüm. Düşüncemiz hiçbir zaman değişmez. TSK'nın laiklik konusundaki düşüncesi ve duruşu değişmez. Bunu söylemeye de yorulduk. Biz Atatürk Cumhuriyeti'nin peşindeyiz. Karar yargı kararıdır. Hayırlı olsun. Asker olarak nasıl yorum getirebilirim?" haberturk.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Askerle hemfikiriz ne güzel 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zaman değişiyor,asker hükümetten daha ön plandaken artık 2. plana hakettiği yere doğru ilerliyor.Asker terörle mücadele eder,siyasilerle değil.Asker teröre karşı ne yaptığını açıklar,yargı kararlarına yorum getiremez. :-*
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Helal olsun ben bu adamı çok seviyorum gerçekten....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() sayın genelkurmay başkanı;anayasa mahkemesinin türban kararı için malumun ilamı oldu diye yorumda bulunmuştu.bu karara neden yorum yapmıyor,ben anlayamadım.aleyhte olduğu içinmi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
27 nisan da muhtıra verildi sayın arkadaşım.ne çabuk unuttun.sanki bunlar ortamı germiyor...neyse yaaaa.vardır bi bildikleri.ben kendi çapımda yorum yapıyom işte.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Asker olmasına asker de işine geldiğinde nasıl da siyasete karışıyor (örneğin; başörtüsü konusunda) ... Bu konu da nasıl yorum yapmamış ben de şaştım doğrusu...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|