|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Onun inancının hesabını ancak Allah sorar.
Bilinmeli ki kişinin en başta "insan" olması önemlidir. Bir sürü münafık var aramızda. Siz bu münafıklara mı güvenirsiniz yoksa "insan" olan bir Ateiste mi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Şöyle Düşünelim..
İki Seçenek var Ya Ateiste Vereceksiniz Ya Da Münafığa Hangisine oy verilir Princin içindeki beyaz taşı ayıklamak en zorudur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allahın varlığı 2*2=4 gibi kesinken oda ayrı tabi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Böyle bir duruma gelirsek oy vermekten önemli işlerimiz var demek...Ne günlere kaldık ki böyle bir kültüre sahip bir milletten bir adam çıkmaz...böyle düşünceler ile dimağlarımızı zorlamanın anlamı yok...ülkemizde Allahın izniyle böyle bir durum olacağını sanmıyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İşte bunun için Antidemokratım
![]() İnsanlar seçtikleri insanın inançsız olduğunu Başbakan olduktan sonra öğrenmiş... Başbakan olmadan açıklasaymış bunun küfür etmekten farkı yoktur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hoca olmasın, 5 vakit namaz kılmasın ama yine de bizi yönetecek kişi Allah (cc)'a inansın. Müslüman olsun. Müslüman değilse bile en azından hristiyan veya musevi olsun yani ehli kitap sahibi olsun. Ama ateist olmasın. Kafir olmasın.
Ateist demek kafir demektir. Kafir, Allah'a küfretmiş olandır. Allah'a şirk koşandır. Böyle bir insandan kim medet umabilir? Kafirden kim hayır bekleyebilir. Onun yediği içtiği bile bize helal edilmemişken, onun himayesine kim girmek isteyebilir? Kesinlikle kafirin ülke yönetmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Bir müslümanla veya en azından bir ehli kitap sahibiyle sürünmek, kafirin bize yaşatacağı refahtan binlerce kat daha iyi, daha hayırlıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben de gönülden gibi böyle bir şeyin sözkonusu olacağına asla ihtimal vermiyorum. Fakat diyelim ki oldu.. Benim o kişiye oy vermem mümkün değil..İsterse ülkeyi çok iyi yönetsin yine de zerre kadar umrumda olmaz bu durum..
Bu konuda aynı zamanda Eşref'in de söyledikleri düşüncelerimi birebir yansıtıyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() yok ateiste oy verecek olsa onlarin aga babalari chp de siyaset yapiyor gider basariz 6 oka biz demokratligin yanina muhafazakarlik eklemisiz yani biz halkin degerlerine ragmen siyaset yapanlara oy verme gibi bir düstura sahip degiliz..
en azindan kendi adima inanmayarak daha kendisine faydasi olmayan birinin topluma ne faydasi olurki diye düsünüyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Münafıklara oy vermiş bir milletiz
Ateist de ne ola ki Ama ben asla herşey bir yere kadar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |