AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-16-2010, 19:06   #71
Kullanıcı Adı
Sivil
Standart
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sanki evladı baklava çalıyor gibi çok hafif bir suç işlemişler gibi görmeyi nasıl başarıyorsunuz hayret !

bunları bana nasıl tanımlayacaksınız !!!




http://webtv.hurriyet.com.tr/categor...vid=2393&bid=1

BUNLAR x 100 KÜSÜR

Bunların taş atan çocuklarına birşey oldumu yeri göğü inletmiyorlar mı yada masum çocukların, o polisler bizim canımız can güvenliğimiz asıl masum onlar onlarken onlara yapılanlar bunlar !!! fakat bunu görmüyor dtpce bakışlar, içten tek gözlüler...
ben onların sulh adacıkları olmalarını beklerdim ama onlar dtp adacıklarıymış...

kimse Dtp, Bdp'ci veya Ak partici bakışla bakmıyor bu olaya, bu olaya 'insani' gözle bakmak yeterlidir. Yukarıda ki fotoğrafta görünen 7-8 yaşındaki çocuğun sence ne yaptığının bilincinde olma ihtimali var mı ?
Sulh için tek taraflı bakmak yanlış olur. Polisimiz bu konuda biraz daha hassas olmalı, geçen gün bir doğu şehrinde polisimiz çocuklara oyuncak, şeker vs. dağıtmıştı mesela bunun gibi olumlu şekilde yaklaşmak gerekir yetişen nesle.
Sivil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-16-2010, 19:06   #72
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart
Alıntı:
ParadiSe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı arkadaşlar haddini iyice aşmış. Doğuya ve doğuda yaşayan insanlar hakkında haddi olmadan , bilgisi olmadan cahil cahil konuşup durmuş. Kimse doğuyu sahipsiz sanmasın. Ben yazarım ederim ama çoğunluğu Türk olduğu için forumda kimse sesini çıkarmaz diye düşünmesin.

Bak bilen , düşünebilen ne de doğru açıklamış olayın özetini:

Ay yıldız:



Eğer empati kurabiliyorsan yap yorumunu.Yapamıyorsan , tek taraflı düşünüyorsan hiç kolunu yorma yazma daha iyi.

Hep bunu savunmuşumdur. Sen eğer o çocuk haklı ya da haksız ; zorla görüntülerdeki gibi yerlerden sürükleyip amacına ulaşmak istersen ; sadece sen (polis) kaybedersin.
Bu çocuk taş atmışsa bile artık bu görüntüden sonra , o taşı neden attığını sorgular mı? ''demek ki annem-babam doğru söylüyormuş'' diye düşünmez mi?
Sorgulamak bir yana daha bir hırsla öfkeyle atmaya başlamaz mı o taşı , hiç atmamışsa bile bugüne kadar?.
Ve bunun sorumlusu da bazı bilinçsizce hareket eden polise ait olur böylelikle.
Sonra da birileri kalkıp neden sevmiyorlar polisleri,taşlıyorlar demesin.

Doğrudur işleri zor polislerimizin ama bu tür manzaralarında savunulacak tek bir tarafı yok be kardeşim.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-16-2010, 19:08   #73
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart
Konu tartışmadan çıktı, söz düellosuna ve atışmaya döndü iyicene.
 
Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi