AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 12-01-2012, 21:51   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Cübbeli Hoca'ya bunu da yaptılar "cübbeli için vahiy geldi"

Olay kısaca şöyle
Mahmut Efendi Cübbeli ile ilgili ZİNA ve Fuhuş iddiaları ortaya çıkınca bunun aslını öğrenmek için güvendiği ve evliyalarla irtibatı olan kişilere bunu sorar.
İstihare için görevlendirir
Onlar da bu iş için manevi keşfe başlarlar.

Ancak bu iş bütün evliyaları aşmıştır.
O andan sonra BİZZAT Allah c.c. devreye girer

Ve şöyle der ;

"Ahmet'i bana bırakın O'nun işlerini hususi olarak ben yönetiyorum ,O'na kimseyi dokundurtmayın"

Olay bu

Yani Aişe annemize atılan İFK iftirasının ayetle temizlenmesine misal olarak gösterilmiş.

Alla c.c. Cübbeli Ahmet için devreye girmiş

video da 6:10

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://haber.rotahaber.com/cubbeli-h...ar_325160.html

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-02-2012, 01:16   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Böyle bir saçmalık olamaz... bunu nasıl bir kılıfa sokuyor ki kandırmak için milleti ama açık herşey...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2012, 02:56   #3
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Neden vahiy gelmesin ki?Kur'an'da Hz. Meryem'e arıya vahyediliyor da Mahmut efendiye neden vahiy gelmesin.Bu tartışılır ama burada konuyu açan zat, art niyetli olduğu aşikardır.Böyle şeylerin paylaşımların kimseye bir faydası olmaz.Sadece bu İsmail ağa cemaatini rencide etmekten öteye gitmez.Herkes işine baksın .Bağlı bulunduğu cemaatin gözünde ki önce perteyi de kaldırsın diyorum..

Tarikatta taassupluk İslam'a zarar getirir.Cahil cühela ne anlar vahiy gelmesinden?...Mahmut efendi'yi asrın müceddidi ilan eden 450 alim değişik ülkelerden ve yurdumuzdan onu ilan etmişler ve ittifakta bulunmuşlardır.Bunların listesini size getirsem şaşırırsınız.Bu alimler İsmail ağa cemaatinin alimleri de değildir.

İşte ispatı

DR. USÂME ER-RİFA’Î Yeni Akit’e verdiği röportajda Mahmud Efendi Hazretlerimizin müceddidliği hakkındaki soruya “450 alim, buna kanaat getirdi ve mutmain oldu“ şeklinde cevap verdi.

2010 yılında Marifet Derneği’nin düzenlediği ” İnsanlığa hizmet sempozyumu”‘na katıldığınız ve ödül töreninde alimler adına bir konuşma yaptınız. Bu konuşmada Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendiyi asrın müceddidi ilan ettiniz. Karar nasıl alındı, kimler katıldı?

“Mahmud Efendi hazretlerinin hayatını, yaptığı işleri, dine davetini araştırdık, baktık ve burada yaptığımız bu açıklamayı kendi kanaatimize bakarak, kıyaslayarak yaptık. Sempozyumda, 450 İslam aliminin önünde Mahmud Ustaosmanoğlu, Müceddid ilan edildi. 450 alim, buna kanaat getirdi ve mutmain oldu. Daha sonra o meclisde olmayan bir takım kimselerle bir araya geldiğimizde kararımızı onlarada izah ettik. Onlarda bu karara destek verdiler. Bu kadar alimin Şehadeti ile gerçekleşti. Bu benim tekelimde olan, benim vereceğim bir paye değil, Müceddidlik, dini bir kavramdır. Bu vasfı bir insana verirken, Allah katında da sorumlu olunacağını düşündüğümüzden, bir insanın gönlünü hoş etmek için verebileceğimiz bir vasıf değil Allah katında sorumlu olduğumuz, yarın hesabını vereceğimiz bir olaydır. Vicdanımızın kanaat ettiği, bu kadar Ulema’da buna itiraz etmedi, kabul ettiği için kalbim müsterih olarak bunu ifade ediyorum.”

TÖRENE KATILAN ALİMLERİN LİSTESİ
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2012, 03:06   #4
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
CÜBBELİ HOCA’NIN İCAZET RESİMLERİ

Alt 12-02-2012, 03:09   #5
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
İslami ilimlerde en çok tecrübeli ve derin alimler İsmail Ağa cemaatinde yetişiyor.Aksini ispat eden varsa buyursunlar görelim onları...
Alt 12-02-2012, 03:26   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İslami ilimlerde en çok tecrübeli ve derin alimler İsmail Ağa cemaatinde yetişiyor.Aksini ispat eden varsa buyursunlar görelim onları...
Bu tartışılır... Bunu biz de belirleyemeyiz muhterem...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2012, 09:43   #7
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[SIZE="3"]Neden vahiy gelmesin ki?Kur'an'da Hz. Meryem'e arıya vahyediliyor da Mahmut efendiye neden vahiy gelmesin.Bu tartışılır ama burada konuyu açan zat, art niyetli olduğu aşikardır.Böyle şeylerin paylaşımların kimseye bir faydası olmaz.Sadece bu İsmail ağa cemaatini rencide etmekten öteye gitmez.Herkes işine baksın .Bağlı bulunduğu cemaatin gözünde ki önce perteyi de kaldırsın diyorum..

Tarikatta taassupluk İslam'a zarar getirir.Cahil cühela ne anlar vahiy gelmesinden?...Mahmut efendi'yi asrın müceddidi ilan eden 450 alim değişik ülkelerden ve yurdumuzdan onu ilan etmişler ve ittifakta bulunmuşlardır.Bunların listesini size getirsem şaşırırsınız.Bu alimler İsmail ağa cemaatinin alimleri de değildir.
Bu nasıl bi laf böyle yahu... o ikisine Rabbim Kur'an-ı Kerimde biz vahyettik diyor... bu kıyas çok mantıksız olmuş...
Orta'da İslam adına bişey konuşuluyorsa işime falan bakamam...

Cahil cühelayız doğrudur ama Vahyin ne anlama geldiğini biliyorum çok şükür... Mahmut efendi alim insan buna da bişey diyen yok... bu vahiy kelimesini o mu? kullandı işin o kısmı var tabi birde...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2012, 03:34   #8
Kullanıcı Adı
q.klavye
Alıntı:
Neden vahiy gelmesin ki?
arkadaşım vahyin dini terminolojideki anlamı bir emrin ya da hakikatin Allah tarafından peygambere bildirilmesidir.Haliyle dediğin şey kusura bakma ama çok absürt.
bu meseleyi farklı şekilde izah etsen emin ol daha ikna edici olurdu ama bu yanlış oldu.
q.klavye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2012, 04:47   #9
Kullanıcı Adı
rizzelli
Ilham mi keramet mi oluyor simdi bu.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2012, 17:19   #10
Kullanıcı Adı
orhanyy
Thumbs down
Alıntı:
Necip Fazıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu tartışılır... Bunu biz de belirleyemeyiz muhterem...
Ey Ahmakül Kebir-Ül cehalet-ül Kübra dairesinden çıkmış insan! at o at gözlüklerini ve çık ininden... Dünyada neler oluyor önyargısız bir bak... Sen belirleyemezsin zaten.. Dünya belirlemiş... Lakin mağaranda kaldıkça neyi görebilirsin.
orhanyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)