![]() |
#11 |
![]() bunlar osmanlı toprakları uzerinde nefes aldıklarını unutan şaşkolozlar. sanki cok iyi egitim veriliyormuş gibi birde secmeli olsun diyorlar.secmeli olsun da millet onlar gibi mason mu olsun bir akılsızda İstiklal marşı'ndaki son 2 kıtayı cıkartma talebinde bulunmuştu. ya Hay ya Kayyum bunlar akıldan hep mi yoksun ?!?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Şu andaki kimi kalmalı bence. Zorunlu 1 saat en azından böyle olmalı. Kültürünü ahlakını dinini öğrenmek her Türk evladının sorumluluğudur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() zaten haftada 1 saat.O bir saatede branşı başka dersler olan öğretmenler giriyor biizm din dersimize yazık yaa vallahi yazık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Bir saat kalsın ama bir saatle ne kadar eğitilebilecek çocuklar Din İbadethanede öğretilir bence haftada en az 3-4 gün din öğretmenleri çocukları Cami'lere götürüp bir kaç saat eğitim verilse çok iyi olur bunuda ancak Dinayet işleri ve Milli Eğitim ortak çalışarak başarılır..!
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() eski köye yeni adet getırmeyın
Konu dilemma tarafından (02-25-2009 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() hayırlısı olsun inşallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() zaten din dersi verilmiyodu bu durum bişeyi değiştirmez bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|