![]() |
#1 |
![]() merhaba sevgili arkadaşlar.aslında bu konuyu açmamın sebebi orhan gündoğdu arkadaşımızın füze kalkanı projesi ile ilgili protestosunda ilgimi çeken sonundaki uyanın artık haçlılar etrafımızı sarıyor.yazısı üzerinedir oraya yorum yazamadığım için bu konuyu açtım.geçen gün facebook da avrupalıların müslümanlardan korktukları için yayınladıkları bir video da müslümanların yıllar içerisinde giderek çoğaldıkları ile ilgili idi bu nedenle ben diyorumki arkadaşlar müslümanlar günden güne artıyor. ve haçlılar günden güne azalıyor.bu nasıl mı? oluyor avrupalılar çocuk yapmaktan korktukları için zaman içerisinde azaldılar. ve müslümanlar daha fazla çocuk yaptıkları için dünyanın her yerinde çoğaldılar. avrupa ekonomik olarak çöküşe geçti onun için ben başbakanımızın en az 3 çocuk tezini destekliyorum.sizin de düşüncenizi almak istiyorum.teşekkür.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Nufus önemli ama eğitim daha önemli,bilgilendirme çabaları sayesinde avrupada İslama yöneliş hızla artmakta,bunların korkuları bundan kaynaklanıyor,bizim nufusumuzdan değil,kendi nufuslarının İslam'a yönelişinden
![]() ![]() Cephe savaşı olsa avrupanın anasını ağlatırdıkda neyse ![]() Bizde de köpeği çocuk gibi gören var ama genellikle travestiler yapıyor bunu ![]() Buna uyan normal insan varya vay onun haline ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() arkadaşlar aç ayı oynamaz diye bir tabir vardır...
bir asgari ücretlinin maaşı ortadadır... 600 lira maaşla bu adam evlenecek, üstüne çocuk yapacak, üstüne birde o evin giderlerini ödeyecek... Tayyip baba, burda eksik olan birşeyler var.. onları bir düzeltsin daha sonra gerisi gelir.. o yüzden bu teze şiddetle KARŞI ÇIKIYORUM!!! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() dunyada en gelişmiş ulkelerde az cocuk vardır.
eger nufus dagılımı piramid şeklinde ise o ulke gelişmiş sayılmaz. şu adreste nedemek istedigimi anlatan guzel bir yazı var. bakınız...http://cografyalise.blogcu.com/nufus...ikleri/3982174 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Doğan çocuğun Rızkını ALLAH verir Tayyip Erdoğan değil Ebubekir...;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
çeşitli tarım urunleri ihracatında dunyada ilk sıralarda olan turkiye gibi verimli tarıma sahip bir ulkede açlıktan olen olursa işte buna isyan ederim. ama yinede insanlar mutfak ihtiyaclarını bile karşılamakta zorlanıyorlar. yani varlık içinde yokluk çekiyorlar. varmı bizden daha verimli ulke. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
oysa uretim yapmak daha zor şimdi bana piyangodan para çıksa iş kursam herhalde ticaret ile ilgili bir iş kurarım uretim yapmam. etrafına bir bak her yer market oldu adım başı super market bu kadar çok markete ihtiyac yok aslında. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |