AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 12-18-2010, 23:00   #1
Kullanıcı Adı
sadettin al
Standart EN AZ 3 ÇOCUK
merhaba sevgili arkadaşlar.aslında bu konuyu açmamın sebebi orhan gündoğdu arkadaşımızın füze kalkanı projesi ile ilgili protestosunda ilgimi çeken sonundaki uyanın artık haçlılar etrafımızı sarıyor.yazısı üzerinedir oraya yorum yazamadığım için bu konuyu açtım.geçen gün facebook da avrupalıların müslümanlardan korktukları için yayınladıkları bir video da müslümanların yıllar içerisinde giderek çoğaldıkları ile ilgili idi bu nedenle ben diyorumki arkadaşlar müslümanlar günden güne artıyor. ve haçlılar günden güne azalıyor.bu nasıl mı? oluyor avrupalılar çocuk yapmaktan korktukları için zaman içerisinde azaldılar. ve müslümanlar daha fazla çocuk yaptıkları için dünyanın her yerinde çoğaldılar. avrupa ekonomik olarak çöküşe geçti onun için ben başbakanımızın en az 3 çocuk tezini destekliyorum.sizin de düşüncenizi almak istiyorum.teşekkür.

sadettin al isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-18-2010, 23:19   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Nufus önemli ama eğitim daha önemli,bilgilendirme çabaları sayesinde avrupada İslama yöneliş hızla artmakta,bunların korkuları bundan kaynaklanıyor,bizim nufusumuzdan değil,kendi nufuslarının İslam'a yönelişinden Nufusumuzun çokluğu ülkemizi ilgilendiren bir durum.Nufusu hızla artan ülkeyiz bu konuda sıkıntı yok
Cephe savaşı olsa avrupanın anasını ağlatırdıkda neyse

Bizde de köpeği çocuk gibi gören var ama genellikle travestiler yapıyor bunu
Buna uyan normal insan varya vay onun haline
Alt 12-18-2010, 23:55   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
arkadaşlar aç ayı oynamaz diye bir tabir vardır...
bir asgari ücretlinin maaşı ortadadır...
600 lira maaşla bu adam evlenecek, üstüne çocuk yapacak, üstüne birde o evin giderlerini ödeyecek...
Tayyip baba, burda eksik olan birşeyler var..
onları bir düzeltsin daha sonra gerisi gelir..
o yüzden bu teze şiddetle KARŞI ÇIKIYORUM!!!
Alt 12-19-2010, 00:09   #4
Kullanıcı Adı
xfce
dunyada en gelişmiş ulkelerde az cocuk vardır.
eger nufus dagılımı piramid şeklinde ise o ulke gelişmiş sayılmaz.
şu adreste nedemek istedigimi anlatan guzel bir yazı var.
bakınız...http://cografyalise.blogcu.com/nufus...ikleri/3982174
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2010, 13:00   #5
Kullanıcı Adı
sadettin al
Wink
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar aç ayı oynamaz diye bir tabir vardır...
bir asgari ücretlinin maaşı ortadadır...
600 lira maaşla bu adam evlenecek, üstüne çocuk yapacak, üstüne birde o evin giderlerini ödeyecek...
Tayyip baba, burda eksik olan birşeyler var..
onları bir düzeltsin daha sonra gerisi gelir..
o yüzden bu teze şiddetle KARŞI ÇIKIYORUM!!!
sana bir şey söyliyeyimmi arkadaşım o asgari ücretli zaten en az üç çocuk yapıyor. ve biliyorki ALLAH onun rızkını verir. ve zaten öylede oluyor. şimdiye kadar açlıktan bu ülkede ölen oldumu? asıl çocuk yapmazsan zaman içerisinde kökün kurur. o zaman 600 tl verecek adam da bulamazsın.
Alt 12-19-2010, 13:03   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Doğan çocuğun Rızkını ALLAH verir Tayyip Erdoğan değil Ebubekir...;)
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2010, 13:07   #7
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
sadettin al Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sana bir şey söyliyeyimmi arkadaşım o asgari ücretli zaten en az üç çocuk yapıyor. ve biliyorki ALLAH onun rızkını verir. ve zaten öylede oluyor. şimdiye kadar açlıktan bu ülkede ölen oldumu? asıl çocuk yapmazsan zaman içerisinde kökün kurur. o zaman 600 tl verecek adam da bulamazsın.
yok artık turkiye gibi toprakları verimli bir ulkede açlıktan ölümmü olacak birde.
çeşitli tarım urunleri ihracatında dunyada ilk sıralarda olan turkiye gibi verimli tarıma sahip bir ulkede açlıktan olen olursa işte buna isyan ederim.
ama yinede insanlar mutfak ihtiyaclarını bile karşılamakta zorlanıyorlar.
yani varlık içinde yokluk çekiyorlar.
varmı bizden daha verimli ulke.
Alt 12-19-2010, 13:37   #8
Kullanıcı Adı
sadettin al
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok artık turkiye gibi toprakları verimli bir ulkede açlıktan ölümmü olacak birde.
çeşitli tarım urunleri ihracatında dunyada ilk sıralarda olan turkiye gibi verimli tarıma sahip bir ulkede açlıktan olen olursa işte buna isyan ederim.
ama yinede insanlar mutfak ihtiyaclarını bile karşılamakta zorlanıyorlar.
yani varlık içinde yokluk çekiyorlar.
varmı bizden daha verimli ulke.
onun için arkadaşım sadece hükümetin çalışmasını beklememek lazım bizlerde vatandaş olarak üretmeliyiz. ki ülkece kalkınalım hükümet kolaylık yapacak yasa çıkartacak bizlerde uygulamasını yapacağız.
Alt 12-19-2010, 13:43   #9
Kullanıcı Adı
xfce
Alıntı:
sadettin al Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
onun için arkadaşım sadece hükümetin çalışmasını beklememek lazım bizlerde vatandaş olarak üretmeliyiz. ki ülkece kalkınalım hükümet kolaylık yapacak yasa çıkartacak bizlerde uygulamasını yapacağız.
sistemde üreten kazanmıyorki alıp satan yani sadece ticaret yapan daha çok kazanıyor ustelik riskide az.
oysa uretim yapmak daha zor şimdi bana piyangodan para çıksa iş kursam herhalde ticaret ile ilgili bir iş kurarım uretim yapmam.
etrafına bir bak her yer market oldu adım başı super market bu kadar çok markete ihtiyac yok aslında.
Alt 12-19-2010, 14:16   #10
Kullanıcı Adı
sadettin al
Alıntı:
xfce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sistemde üreten kazanmıyorki alıp satan yani sadece ticaret yapan daha çok kazanıyor ustelik riskide az.
oysa uretim yapmak daha zor şimdi bana piyangodan para çıksa iş kursam herhalde ticaret ile ilgili bir iş kurarım uretim yapmam.
etrafına bir bak her yer market oldu adım başı super market bu kadar çok markete ihtiyac yok aslında.
üretim sadece tarlada olmaz bak ne güzel diyorsun ticaret yaparım diye oda bir üretim değilmi? sonuçta allah herkese akıl vermiş insan da on göre yapacağı iş neyse onu yapar sen ticaret başkası tarlada üretim zaten çiftci ondan kazanmıyorsa o işi yapmaz önemli olan hükümet çiftçiye kolaylıklar sağlıyormu bence evet kendi köyümüzden bahsedeyim. köyümüzde birçok fındık bahçesi veya mısır tarlası olan çiftçilere karşılıksız para verdi. ülkenin her yerinde de veriyor. bazılarına kalkınsın diye karşılıksız büyükbaş hayvan veriyor.neden çiftçi işini geliştirsin diye ondan sonrası çiftçinin üretmesine bağlı ama bakıyorum hibeyi alan üretim yapmıyor yiyor devlet daha ne yapsın.

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)