|
![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar aç ayı oynamaz diye bir tabir vardır...
bir asgari ücretlinin maaşı ortadadır... 600 lira maaşla bu adam evlenecek, üstüne çocuk yapacak, üstüne birde o evin giderlerini ödeyecek... Tayyip baba, burda eksik olan birşeyler var.. onları bir düzeltsin daha sonra gerisi gelir.. o yüzden bu teze şiddetle KARŞI ÇIKIYORUM!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
çeşitli tarım urunleri ihracatında dunyada ilk sıralarda olan turkiye gibi verimli tarıma sahip bir ulkede açlıktan olen olursa işte buna isyan ederim. ama yinede insanlar mutfak ihtiyaclarını bile karşılamakta zorlanıyorlar. yani varlık içinde yokluk çekiyorlar. varmı bizden daha verimli ulke. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
oysa uretim yapmak daha zor şimdi bana piyangodan para çıksa iş kursam herhalde ticaret ile ilgili bir iş kurarım uretim yapmam. etrafına bir bak her yer market oldu adım başı super market bu kadar çok markete ihtiyac yok aslında. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
dediginiz gibi uretim sadece tarlada fabrikalarda vs olur. ancak ticaret ile uretimi ayırmak lazım birisinde oraya yeni bir urun çıkartıyorsun. ticarette ise zaten var olan birşeyin el değişiminden kar saglıyorsun. ulke zenginligi açısından ikisi aynı şey degiller. Konu xfce tarafından (12-19-2010 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir) | |
|
|