11-21-2013, 02:23 | #1 |
Erdoğan Dershanelerin kapatılması için neden ısrarcı?
Bir hafta önce ZAMAN manşetten duyurdu
Eğitime DARBE planı Önce böyle bir çalışma yok dendi Sonra bu bir taslak dendi Sonra taslak Bakanlar Kuruluna getirildi Önce Arınç Yüreğinizi ferah tutun kapatma yok dedi Bugün ise Erdoğan Dershaneler kapanacak diyor Zaman'ın manşetine kara propaganda diyorlar Çirkin deniliyor Binlerce eğitim kurumunu kapatıp Onbinlerce öğretmeni yüzbinlerce çalışanı işsiz bırakmak çirkin değil mi? Peki dershaneler sayesinde dindar ahlaklı eğitimli tahsilli kadroları yetiştirerek Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanına hizmet için gönderenlerin şuçu ne? Bunu size zorla mı yaptırıyorlar Eğitim bedava tablet dağıtarak olmaz Bedava kitap dağıtarak olmaz İnternet vererek olmaz Eğitim fedakar kadroların işidir Bunu daha anlamadınız mı? Vazo kırılırsa tamir edilse de izi kalır
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-21-2013, 14:53 | #2 |
Terör sorununu çözerken dahi teröristlerle diyalog kuranlar
Eğitim ve dershaneler ile ilgili sorunları çözebilmek için tek bir dershaneciyi muhatap almaması ilginç Ayrıca üzülerek izledik ki sayın Edoğan bu insanlara KARŞI TARAF yakıştırmasını uygun görmüş Biz ne zaman karşı tarafa geçtik Oysa biz aynı yerdeyiz,yoksa karşı tarafa geçenler sizler olmayasınız? |
|
11-21-2013, 15:14 | #3 |
Anadoluda ortalama Dershane ücretleri 1.000-1.500 TL
İstanbul'da 3-4 bin TL Peki Derhanecileri KOLEJ olmaya zorlama yetkisi nasıl bir yetki? Yılda 2.000 TL ödeyip çocuğuna eğitim imkanı sunamayan aileler 8-10 bin TL veril özek okullarda nasıl okutacak? Siyasi iktidarın böyle bir dayatma hakkı var mı? Japonya'da 10 milyon öğrenci JUKU denilen okula destek kurslarına gidiyor Dünyanın her yerinde TOEFL Sınavlarına hazırlık kursları var Bunları kapatalım çünkü halkı sömürüyorlar demek mantıklı mıdır? Sn.Başbakanım dershane öğrencisi parasını ödeyemediği için intihar etti diye dün akşam elinde gazete haberini sallıyordu Peki kredi kartı borcunu ödeyemediği için intihar edenleri örnek gösterip Bankaları da kapatmayı düşündü mü? Bir akıl tutulması yaşanıyor Sanki FEN LİSESİ öğrencileri hep zengin çocuğuymuş gibi anlatıyor Bu gençler FEN liselerine girebilmek için yine nerelerde hazırlandılar? Rakiplerini geçebilmek için yine dershanelerde hazırlanmadılar mı? İmam Hatip Liselerinden TIP fakültelerine öğrenci yerleşebilmiş ise bunda Dershanelerin hiç mi katkısı yok? Birileri bu yanlışa dur diyebilmeli. Hz.Ömer'in ifadesi gibi eline kılıç alıp yanlış yaptığımda bu yanlıştır diyebilmek Müslüman vasfıdır Sürmekte olan bir kara propaganda değil bu insanların onlarca yıllık hizmet kurumlarının kapatılmasına karşı verdikleri haklı tepkidir Sövmeden küfretmeden halkı olarak tepkilerini ortaya koyuyorlar Bizler KARŞI TARAF değil AYNI TARAF'ız |
|
11-21-2013, 15:22 | #4 |
@BENHUR. 1000 LİRAYI BULAMAYIP ÇOCUKLARINI DERSANEYE GÖNDEREMEYEN AİLELER İÇİNDE BİR GÖRÜŞÜNÜZ VARMI ACABA ?
|
|
11-21-2013, 19:11 | #5 |
Demekki birilerinin rant kaynağına basınca canı acıyormuş.
Cebimizi düşünür olduk vesselam. |
|
11-21-2013, 20:03 | #6 |
100 LİRASI olmayan demogojisinden bıkmadınız mı?
Özel hastanelerde muayene farkı alınıyorken GIKINIZ çıkmıyor da Söz konusu Eğitim olunca mı aklınız başınıza geliyor Hemde Özel hastanelerde ki Muayene farkı iki katına çıkarılırken Cebinde aylık yüz lirası olmayan da okuma salonuna gider Etüt Merkezine gider Ben size olacakları söyleyeyim Bu yasa meclisten geçerken sancıları artacaktır Şuan da bile İdris BAL gibi AK Parti için çok önemli bir isim sırf dershaneler konusunda farklı düşündüğü için Partiden ihraç ediliyor Buna DEMOKRASİ denmez Buna Parti disiplini de denmez Buna totoliterizm denir Dünya için bir PUTİN yeterli İkincisine gerek yok Yasa meclisten geçse bile Anayasa Mahkemesi İptal eder Açık açık Anayasaya aykırı bir yasa olur Devlet İDDİA oynatanlara dahi izin verirken Genel Evlere dahi izin verirken Eğitim verenleri yasaklayacaksa Ona devlet denmez |
|
11-21-2013, 20:11 | #7 |
Size demogojimi anlatayımmı? 1300 lira maaş alıyorum 4 nüfusum evim kira hamdolsun durumum kötü değil ay sonu 50 lira fazla harcama yapmazsam tabi. Kaba tabirle bekara kadın boşamak kolay derler,idda ediyorum benim durumumdan iyidir durumunuz fakat sizlere göre herkes sizin durumunuzda. 800 liraya 7 nüfus geçindirmeye çalışan temizlik personeli var yanımızda arkadaşımız. Bu yazdıklarımı noter tastikli tapu senedi gibi atarım önünüze ağzınız açık kalır. Boşuna dememiş ''Menfaatin olduğu yerde dostluk en tehlikeli düşmanlıktan bile tehlikelidir.''
Para kesintileri olacak diye daha düne kadar Rıza-i Bari dilediğiniz insanları neredeyse ihanetle suçlayacaksınız. Eğer Sayın Gülen beyefendide sizinle aynı düşüncede ise, bazı şeyler artık yok demektir. |
|
11-21-2013, 20:25 | #8 |
Ayrıca ben devlet hastanesinde çalışıyorum hastamda devlet hastanesine gelir,asla özel hastane denen kesimhanelere gitmem ;) fakat siz fiyatına kadar biliyorsunuz desenize..
|
|
11-22-2013, 15:45 | #9 | |
Alıntı:
Senin hastan sana gelir Özel hastanede ki doktorun hastası ona gider Kapatmak nereden çıktı? Dershaneler köprüdür |
||
11-22-2013, 20:41 | #10 |
B.Arınç "paydaşlarıyla görüşeceğiz"derken başbakanın "geri dönüş yok.kapanacak." demesi Akparti d neler oluyor sorusunu sorduruyor...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|