AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-19-2014, 03:59   #21
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
300 insan ölmüş. Olan olmuş artık. Bu tür sözlerle oy alamazsınız. Faciadan 15 gün önceki teklifi değerlendirmeniz gerekiyordu. Açıkça tınmadınız.
Her şeyi sadece oy almak üzerine odaklandırmayın. Biz, ülkemize ve milletimize hizmetlerimizi yaparız, oy verip bizi iktidara getirmek ya da muhalefete düşürmek de milletimizin takdirindedir. Milletimizin takdirine de saygı duyarız. Şunu da unutmayın ki, AK Parti ilanihaye iktidar olmayacaktır. Muhtemelen ileride biz de muhalefete düşeceğiz; ama muhalefete düştükten sonra 1 ya da 2 seçim sonra tekrar iktidara gelebiliriz. Mahkeme kadıya mülk değildir.

Burada üç önemli hususun altını çizmek istiyorum:

1- Son 3 yılda mevzuata aykırı davranan kaç maden ocağının kapatıldığını biliyor musun? Ben söyleyeyim: Tam 114 maden ocağı mevzuata uygun faaliyet göstermedikleri için kapatılmış. Denetimler yapılıyor ve kapatmaya varan cezai müeyyideler de uygulanıyor gördüğün gibi.

2- Bu elim kazanın yaşandığı maden ocağının denetimleri mart ayında yapılmış. Eğer denetimler usulüne uygun olarak yapılmışsa mevzuata uygunluk var demektir. Mevzuatın daha güvenlik odaklı bir duruma getirilmesi gerektiğini bu acı olayla anlamış bulunuyoruz.

3- Soma Maden Faciası'nın yaşandığı o maden ocağı âdeta parmakla gösterilen ve çevredeki maden olacaklarının en iyilerinden biri durumunda olan bir kömür ocağıymış. O çevrenin en iyilerinden biri olan maden ocağında 301 madencinin hayatını kaybedeceği bir kaza oluyorsa varın diğer ocakların hâlini siz düşünün.

Anlamamız gereken şu ki, yapısal bir sorun var ve bu yapısal sorunu ancak paradigma değişikliğiyle çözebiliriz. Kimse bugünden yarına bu meselenin rayına oturacağını düşünmesin. Nasıl ki 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden bu yana 15 yıl geçmesine rağmen hâlâ depreme karşı mücadelemizi sürdürüyor ve Kentsel Dönüşüm yapıyorsak, 13 Mayıs 2014 Soma Maden Faciası'nı da bir milat olarak kabul ederek iş kazalarıyla ilgili olarak da İşsel Dönüşüm başlatmalı ve iş kazalarına karşı uzun soluklu bir mücadeleyi ciddiyetle vermeliyiz.

Konu Cihannur tarafından (05-19-2014 Saat 04:44 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-19-2014, 18:47   #22
Kullanıcı Adı
Isikveren
Standart
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayret sende bu kadarcık bile olsa fikrini söyleyebilecek beyin varmıymış, inanmam... kesin başka bir forumdan copy/paste yapmışsındır bu yazıyı bile

Şasırdın degilmi

Demekki fitne denilen şey, böyle düşürüyormuş bir zamanlar kardeş dediklerimizle birbirine
Ben beyinsiz ben akılsız
Sen çok bilgili
Boşver...
Isikveren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-19-2014, 20:02   #23
Kullanıcı Adı
akses
Standart
Türkiye bunu da atlatır.
akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-23-2014, 19:16   #24
Kullanıcı Adı
xfce
Standart
almanyada madende 50 yıldır 1 kişi bile ölmemiş.
iş kazasında avrupada birinciyiz bu mu insana verilen deger?
patronların kazancı işçilerden dahamı önemli?
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi