04-05-2008, 21:13 | #1 |
Erdoğanın "Bir Ailede En Az 3 Çocuk Olmalı" Sözünü Destekliyormusunuz?
Erdoğanın Bir Ailede En Az 3 Çocuk Olmaı Sözünü Destekliyormusunuz Arkadaşlar?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-05-2008, 21:16 | #2 |
Destekliyorum, ama her ailenin değil ekonomik , sosyal ve sağlık açısından durumu uygun olan ailelerin!
|
|
04-05-2008, 21:18 | #3 |
ama hesaplara göre bi 10 yıl sonra fln yaşlı nüfus olcakmışız
yani ben destekliyorum ama ekonomisi iyi olmayan evler 2 çocuk yapsın ama sosyetik zenginlerde ay ben çocuk yapmam tipim bozuluyor demesin |
|
04-05-2008, 21:20 | #4 |
Ben destekliyorum
Başbakanımız bügün Trabzonda da aynı şeyleri tekrar etti Eğer doğurganlık olayını yavaşlatırsak şimdi birçok ülkenin yaşadığı zorluğu yaşayacağız Ülkemizin nufusunda yaşlıların oranı büyük olacak Eğer şartlar uygunsa neden bir ailenin üç dört veya beş çocuğu olmasın Bir bayanın ilk görevi anneliktir ve en kutsal görevdir. Rabbimizin bize verdiği görevi hakkıyla yerine getirelim Ülkemize ve dünyaya faydalı olcak nesiller yetiştirelim. |
|
04-05-2008, 21:20 | #5 |
Destekliyorum...Genç nüfus potansiyeldir...Avrupada çocuk sevgisini kedi köpeğe veriyor bey amcalar hanım teyzeler...
Türkiyeyi geliştiricek olan genç, dinamik, zekasını kullanmaya üşenmeyen, azimli, ve en önemlisi inançlı, vatanını seven genç nesildir... Keşke hepimiz böyle olabilsek... |
|
04-05-2008, 21:22 | #6 |
şimdi Avrupa'dan vermiş oldugu örnekler çok dogru ama bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor sonra maddi yönden çocugun masraflarını karşılayabilmeli egitimini saglayabilmeli çocuk dünyaya getirmekle bitmiyo ki iş... ;) sırf nüfus artsın genç nüfusu çogasın diye bunlar gözardı edilemez bunları düşününce bilemiyorum dogrulugu tartısılır biraz :o
|
|
04-05-2008, 21:28 | #7 | |
Alıntı:
Her insan rıskı ile doğar der büyüklerimiz Tabiki bakımı çok önemli Anne ve Babaların severek yaptıkları görev çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamaktır ve Rabbim çalışana hakkını verir. Tabi şükretmesini de bilmek lazım |
||
04-05-2008, 21:28 | #8 |
bizde bi inanış vardır...gelen her çocu rızkıyla gelir diye...biz 6 kardeşiz babam da öğretmen..bu zamana kadar da her ihtiyacımızı fazlasıyla giderdi sağolsun sevgili babacım...bence insanlar çocuk büyütmenin yorgunluğundan korkuyolar ekonomiyi bahane ediyolar....çocuğu başkaları büyütsün onlar sevsin...ben başbakanımızı sonuna kadar destekliyorum...
|
|
04-05-2008, 21:29 | #9 |
Ülkenin doğusu ile batısı arasındaki çocuk sayısına dikkat ediniz. Ülke çağdaşlaştıkca, yaşam refahı yükseldikce çocuk sayısı azalmakta. Bunu aile hesabını iyi yapıp bakabileceği kadar çocuk yapması.. Doğudaki sınır koyulamaz çoğalmanın ilerki zamanlarda ne tür sorunlar doğuracağını sanırım hepimiz tahmin edebiliriz. Doğuda bir Kürt ağasının 4 karısından 30 çocuğu var.Bu 30 çocuğun en kötü ihtimal 5 er çocuğu olacağını düşünürsek varın siz yapın hesabı.
Bana kalırsa Türk nufusunun orantılı artması için 3 de yetmez :D |
|
04-05-2008, 21:31 | #10 |
3 nedir yav. yapıcan 5 6 tane doya doya sevicen
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|