AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-09-2010, 13:13   #1
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart Eşref Erdem CHP'den İstifa Etti...
Alıntı:

CHP'de istifa depremi

'Evet'çi Eşref Erdem istifa etti

Referandumda 'evet' oyu kullanacağını açıkladığı için disipline sevk edilen CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem partisinden istifa etti.
http://www.haberturk.com/gundem/habe...istifa-depremi

Eşref Erdem de dayanamadı demek ki faşist partiye!

Hayırlı olsun.

redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-09-2010, 13:34   #2
Kullanıcı Adı
milletinadami
Muhalefetteki yıkım ve panik devam ediyor...
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2010, 13:53   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Eşref Erdem sonunda anlamıştır CHP'nin laikçi ve alevici bir siyasi parti olduğunu. CHP, sosyal demokrat bir siyasi parti değildir. CHP, demokrat bir siyasi parti değildir. CHP, merkez partisi değildir. CHP, laikçi ve alevici bir siyasi partidir.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2010, 15:26   #4
Kullanıcı Adı
Ukbâ
CHP zihniyeti elbette bu topraklardan sökülüp atılacak. Millete rağmen siyaset yapan bir partinin ömrü pek uzun sürmez
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2010, 17:04   #5
Kullanıcı Adı
rizzelli
Erdemli insanmış.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2010, 17:10   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Doğrusunu yapmış,gerçi parti içinde daha iyidi,sonuçta parti içinde çatlak sesti kendisi.
Alt 08-09-2010, 18:56   #7
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Referandum öncesi verilebilecek en güzel kararlardan bir tanesi. Bunu Baykal'ın gitmesine de bağlıyorum ben biraz. Yeni liderleri liderlik vasfını taşıyamadığı için herhalde daha fazla cehape de rezil olmak istemiyorlar ! :
D
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2010, 19:34   #8
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Referandum öncesi verilebilecek en güzel kararlardan bir tanesi. Bunu Baykal'ın gitmesine de bağlıyorum ben biraz. Yeni liderleri liderlik vasfını taşıyamadığı için herhalde daha fazla cehape de rezil olmak istemiyorlar ! :
D

Katılıyorum.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2010, 08:18   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart 'Sav Komployla CHP'ye El Koydu'
'Sav komployla CHP'ye el koydu'

SABAH'a referandumda "evet" diyeceğini açıklayan Eşref Erdem, disipline verilince Genel Sekreter Önder Sav'ı komploculukla suçlayarak istifa etti.

Referandumda Anayasa değişikliğine "evet" diyeceğini açıkladığı için CHP Parti yönetimi tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna gönderilen CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem, dün partisinden istifa etti. 37 yıldır CHP'ye üye olduğunu ve yapılanları hak etmediğini belirten Erdem, Genel Sekreter Önder Sav'ın etkisiyle oluşan Parti Meclisi'nin değişime engel olduğunu söyledi. Eşref Erdem, dün Ankara'da düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa etme gerekçelerini açıkladı ve başta CHP Genel Sekreteri Önder Sav olmak üzere parti yönetimine yüklendi. 40 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirten Erdem, "Ben lafını esirgemeyen, dürüst ve tavrını insanların yüzüne çok açık söyleyen bir siyasetçiyim. Böyle bir tabloyu hak etmediğime inanıyorum. Çeşitli kademelerinde hizmet etmekten, görev almaktan gurur duyduğum CHP'den istifa ediyorum" dedi.

TERTİP SUÇLAMASI

CHP'de değişimin önünü tıkama gayretleri olduğunu belirten Erdem, oluşturulan Parti Meclisi'nin bu misyonla hareket ettiğini söyledi. Erdem, eski Genel Başkan Deniz Baykal'ı istifaya götüren görüntülerin ardından partide bir "PM tertibi" yaşandığını savundu. Erdem, şunları kaydetti: "Genel sekreter, olay ortaya çıktıktan sonra mikrofonlara, televizyonlara Deniz Baykal'ın dışarıdan yapılan bir komployla karşı karşıya olduğunu söyledi. Bu tespit, parti yönetimince de paylaşılmıştır. Ne oldu da bir hafta, 10 gün sonra kapalı kapılar ardında toplantılar, evlerde gizli toplantılar yapıldı? Gizli toplantılarda alınan kararlarla, Baykal bu sürecin dışında bilinçli olarak bırakılmıştır. O bir dışarıdan komploysa, bu da acaba içerde Sayın Deniz Baykal'a karşı tertip olarak değerlendirilebilir mi?" Erdem, bir soru üzerine siyasete şimdilik bağımsız milletvekili devam edeceğini söyledi. Anayasa değişikliğine sadece "AKP'den geliyor" diye de karşı çıkmanın doğru olmayacağını söyleyen Erdem, CHP'nin son 8-9 yıldır sağa ve şovenist bir yana kaydığını savundu.

SÜREÇ NASIL GELİŞTİ

CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem, Sabah Gazetesi yazarlarından Sevilay Yükselir ile yaptığı ve 1 Ağustos'ta yayımlanan söyleşisinde "Anayasa paketi bu haliyle yeterli değil ama 12 Eylül'ün izlerini silme adında 35 yıllık bir CHP'li olarak darbe anayasasının değişmesine açıkça 'evet' diyorum" demişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu sözleri, "Herkes düşüncelerini özgürce söyleyebilir" diyerek yorumlamış ancak Erdem bu söyleşinin ardından disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Sabah 10.08.2010
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2010, 14:20   #10
Kullanıcı Adı
AkZeYNePAk
Normal olanı yapmış.Allah devamını getirsin
AkZeYNePAk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)