AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-15-2009, 04:02   #1
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Thumbs down ETÖ'nün 'Yargı Ayağı' !!! '' YANDAŞ YARGI İSTEMİYORUZ ''


İlginç listedeki meşhur isim -
Bağımsız yargıyı baskı altına almakla suçlanan Ergenekon sanığı Engin Aydın'dan ilginç bir isim listesi çıktı.


Belgeyi dikkat çekici hale getirense, HSYK'dan iki üyenin listede yer alıyor olması...




Yargıyı ve siyaseti etkileme, yönlendirme toplantılarının organizatörü olmakla suçlanan, ETÖ iddiaları sanığı Engin Aydın'dan çok önemli bir belge ortaya çıktığı öne sürülüyor.



El yazısı ile kaleme alındığı görülen listede, "önemli" başlığının altında, alt alta sıralanmış isimler göze çarpıyor. Ergenekon'un kamuoyunu baskı altına almak için düzenlediği toplantılardan birinin katılımcı listesi olduğu öne sürülen belgede, iki isim dikkat çekiyo O isimlerden biri, Kadir Özbek diğeri de Suat Ertosun. İki ismin de yanına "yargıtay" diye not düşülmüş. Ertosun'u kamuoyu yakından tanıyor.



Suat Ertosun'un, Asrın Davası, Fail-i Meçhuller ve terör örgütü PKK'ya ağır darbe vuran KCK operasyonun hakim ve savcılarını görevden almak için korsan kararname hazırladığı öne sürülmüştü. Üstüne bir de ETÖ iddiası sanığı Engin Aydın'la yan yana görüldüğü bu fotoğraf ortaya çıkınca hakkındaki şüpheler büyümüştü.

Engin Aydın'dan çıkan listedeki bir diğer isim de Kadir Özbek. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkan Yardımcısı Özbek, Ertosun hakkındaki iddialar, medyada yer alınca kameraların karşısına geçip onu savunmuştu.

İlginç isim listesinde, kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim daha var.

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu. Hukuk çevreleri, Eminağaoğlu'nu, Asrın Davası'nda hakim ve savcıları baskı altına alacak açıklamalar yaptığı gerekçesiyle eleştiriyor. Ağaoğlu, ETÖ iddiaları sanığı Mustafa Balbay tutuklanınca Cumhuriyet Gazetesi'ne gitmişti. Gazete ekranda gördünüğünüz bu fotoğrafı yayınlayıp, altına da "destek ziyareti" başlığını atmıştı

samanyoluhaber


VİDEO-LİNK

http://www.samanyoluhaber.com/h_3134...m---video.html


 

rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-15-2009, 04:13   #2
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart
Yandaş yargıda yeni skandal



Ergenekon Terör Örgütü sanıklarının isteği üzerine hakkında soruşturma açılan CHP'li milletvekilleriyle görüşmeler yaptığı ortaya çıkan Danıştay 1. Daire Başkanlığı üyesi Abdullah Dörtlemez'in, ilginç bir bağlantısı daha tesbit edildi.


Abdullah Dörtlemez'in, Ergenekon soruşturmasını eleştiren ve Ergenekon sanıklarına açıkça destek veren Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun başkanlığını yaptığı ve hiçbir hukuki dayanağı olmayan Yargıçlar ve Savcılar Birliği'nin (YARSAV) Denetim Kurulu asil üyesi olduğu ortaya çıktı. Abdullah Dörtlemez, 3. Ergenekon iddianamesinde “Ergenekon terör örgütüne üst düzey eleman kazandırma, yargıyı ve siyasi oluşumları etkileyip yönlendirme toplantıları” olarak nitelendirilen Kent Otel Toplantıları'na da katılmış.

YARSAV BAŞKANVEKİLİYDİ, ŞİMDİ DENETİM KURULU ASİL ÜYESİ!

YARSAV'ın ilk Olağan Genel Kurulu, 26 Aralık 2006 tarihinde toplanarak, seçim ve görev dağılımı yaptı. Divan Kurulu Başkanlığını Onursal Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun, başkan vekilliğini Danıştay üyesi Abdullah Dörtlemez'in, divan katipliğini Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Zafer Candoğan'ın yaptığı Genel Kurul'da, Denetim Kurulu asil üyeliklerine Nihal Koyuncu, Aysel Sevcan, Hamdi Yaver Aktan, Abdullah Dörtlemez ve Murat Arslan seçilirken, yedek üyeliklerine ise Necla Üçkardeşler, Yusuf Uluç, Hayrettin Kadıoğlu, Fatih Hakçı ve Semih Akça getirildi.

KENT OTEL TOPLANTILARINA DA KATILMIŞ

Ergenekon soruşturması kapsamında hazırlanan üçüncü iddianamede, Ergenekon Terör Örgütü üyeliği iddiasıyla yargılanan Engin Aydın'ın, Kent Otel toplantılarına katılanlar arasından tespit ettiği bazı kişilerle örgütün amaç ve stratejilerini anlatmak amacıyla küçük gruplar halinde ‘Ehli Dil' ve ‘Perşembe toplantıları' adı altında gizli toplantılar yaptığı kaydediliyor.
Kent Otel toplantılarının sekreteryasını yürüten Engin Aydın, toplantıları, toplantı konularını, katılımcıları tek tek deftere şöyle kaydetmiş:

3. Ergenekon iddianamesinde “Ergenekon terör örgütüne üst düzey eleman kazandırma, yargıyı ve siyasi oluşumları etkileyip yönlendirme toplantıları” olarak nitelendirilen Kent Otel Toplantıları'na katılanlar



Ergenekon sanıkları

İlhan Selçuk
Engin Aydın
Şener Eruygur
Hurşit Tolon
Mustafa Balbay
Erdal Şenel
Fatih Hilmioğlu
Mustafa Yurtkuran
Levent Ersöz
Ferit Bernay


(...)
Danıştay üyeleri:

Sinan Yörükoğlu
Turan Falcıoğlu
Salih Er
Nihat Turan
A. Hamdi Ünlü
Levent Artuk
Atıl Üzelgün
Abdullah Dörtlemez
Harun Çetintemel (Danıştay eski Başsavcısı)



Yargıtay üyeleri:


Akın Demir
Mustafa Kıcalıoğlu
Hamid Yaver Akdan
Muharrem Coşkun
Zekeriya Sevimli
Vehbi Aksoy
Necdet Olcay S
Ali Erol Özgenç
Hulusi Özek
Ali Em


CHP'LİLER ERGENEKON SANIKLARINDAN ABDULLAH DÖRTLEMEZ'E ULAŞMIŞ

Gazetemiz, CHP İzmir eski Milletvekili ve Aliağa eski Belediye Başkanı Hakkı Ülkü'nün, hakkında açılan soruşturmaya izin verilmemesi için Ergenekon Terör Örgütü üyesi olduğu iddiasıyla yargılanan Engin Aydın'dan yardım istediğini, Büyük Loca tarafından 2000 yılında ‘Büyük Loca'nın devlet kademelerindeki irtibatını sağladığı' için teşekkür ödülü alan Abdullah Dörtlemez'in de Engin Aydın'ın isteği üzerine CHP'li Hakkı Ülkü ile görüştüğünü ortaya çıkarmıştı.

KENAN KIRAN/VAKİT
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2009, 04:30   #3
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart
Ergenekon sanıklarından Jandarma eski Komutanı Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur bir süre önce internete düşen ses kaydında, İstanbul Ağır Ceza Mahkemelerini kastederek "12. ve 14. Mahkemeler bizden" demişti.


YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na, "Koçum Ömer" diye hitap eden Ergenekon sanığı Engin Aydın'ın Yargıtay ve Danıştay üyeliği seçimlerinden yüksek yargıda birçok atama için devreye girerek,"Yandaş yargı"yı oluşturduğu ortaya çıktı. İşte iddianameden çıkan şok diyaloglar:


Başkanımın bir ricası var

Konu, bir belediyenin Danıştay'dan çıkarmak istediği yürütmeyi durdurma talebi. Ergenekon sanığı Engin Aydın, Danıştay Başkanvekili Sinan Yörükoğlu ile konuşuyor:

ETÖ SANIĞI 'Engin Aydın'- Sadece belediye başkanımın bir ricası var.

Yörükoğlu- Evet.

Engin Aydın- Onların bir şeyi var bir ısıtma problemi bir yürütmeyi durdurma talepleri olacakmış o konuda. Senden sonra da gidip Nihat'ın odasında oturacağım.


İnşallah çevireceğiz Ömer dur bakalım

Konu, YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun Yargıtay üyeliğine seçilmesi:

Eminağaoğlu- Abi burada her şey bir farklı gidiyor senin iki kişiyle görüşmen lazım.

ETÖ SANIĞI 'Engin Aydın'-
Öyle mi o malum iki kişiyle mi?

Eminağaoğlu
- Kuruldaki.

Engin Aydın-
Tamam o malum iki kişiyle tamam ben çarşamba günü.

Eminağaoğlu-
Son viraja girildi artık olmazsa olmaz yani yoksa bir çok şey gidiyor.

Engin Aydın-
O iki kişiye o iki kişiye Muharrem de bir uğrasın.

Eminağaoğlu-
Tamam

Engin Aydın-
İnşallah çevireceğiz Ömer, dur bakalım.


Yeğenoğlu iyi çocuk bize lazım

Konu bu kez Danıştay seçimi. Ergenekon sanığı Engin Aydın devrede.

Engin Aydın- Ben bir yerdeyim de şu ismi hemen bana versene.

Salih Altay-
He İsa Ğeğenoğlu.

Engin Aydın
- Yeğen.

Salih Altay
- Yeğenoğlu abi, bu çocuk iyi bir çocuk Danıştay içinde lazım.



Kaynak: Yeni Şafak
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2009, 05:35   #4
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart
Eminağaoğlu'nu kendi üyeleri yargılayacak



Eminağaoğlu'nun dosyası HSYK'ya gelecek ama hakkında karar vereceklerin %80'i yarsavlı


Adalet Bakanlığı, YARSAV ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu hakkında ihraç istemiyle soruşturma başlatması, gözleri HSYK'ya çevirdi. Eminağaoğlu hakkındaki dosya HSYK'ya geldiğinde büyük komedi yaşanacak… YARSAV Başkanı hakkında, HSYK'da bulunan YARSAV'lı üyeler karar verecek. YARSAV'a üye olan HSYK'nın 3 asil üyesi, başkanları olan YARSAV Başkanı Eminağaoğlu hakkında işlem yapacak!

Adalet Bakanlığı, Yargıçlar ve Savcılar Birliği Başkanı (YARSAV) ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu hakkında ihraç istemiyle soruşturma başlatması, gözleri Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) çevirdi. Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü, Eminağaoğlu hakkında disiplin cezası uygulanması istemiyle dosyayı HSYK'ya gönderebilecek. Eminağaoğlu hakkındaki dosya HSYK'ya geldiğinde büyük komedi yaşanacak… YARSAV Başkanı hakkında, HSYK'da bulunan YARSAV'lı üyeler karar verecek.

BAŞKAN HAKKINDA ÜYE KARAR VEREBİLİR Mİ?
HSYK'nın YARSAV'lı 3 üyesi, hakkında dört ayrı soruşturma bulunan YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ile ilgili işlem yapacak. YARSAV üyeleri HSYK Başkanvekili Kadir Özbek ile HSYK'nın asil üyeleri Musa Tekin ve Orhan Cem Erbük, YARSAV Başkanı Eminağaoğlu'nun ihracı konusunda karar verecek.

EMİNAĞAOĞLU HAKKINDAKİ KARAR TARTIŞMALI OLACAK
HSYK'da; yargıdan beş, Adalet Bakanlığı'ndan iki temsilcinin bulunduğu 7 üye yer alıyor. Yargıdan gelen 5 asil üyesinin 3'ünün YARSAV üyesi olması, Ömer Faruk Eminağaoğlu hakkında verilecek kararı tartışmalı hale getiriyor. HSYK'nın asil üyesi Ali Suat Ertosun'un da, Ergenekon Terör Örgütü davası sanıklarından Engin Aydın ile buluşması ve irtibatı göz önüne alındığında, Eminağaoğlu'nun şimdiden oy çokluğuyla aklanacağı şeklinde yorumlanıyor.

YEDEK ÜYELERİN TAMAMI DA YARSAV'A ÜYE
HSYK'nın, Eminağaoğlu hakkında karar verecek heyette yer alan 3 YARSAV'lı üyenin yerine HSYK'nın yedek üyeleri görevlendirmesi gerekiyor. Söz konusu görevlendirme yapılsa da sorun yine çözülmeyecek. HSYK'nın, 5 yedek üyesinden tamamı da Yargıçlar ve Savcılar Birliği'ne (YARSAV) üye... HSYK'nın yedek üyeleri olan Coşkun Öztürk, F. Anıl Genç, Ayşe Albayrak Doğan, Feyzi Altınok ve H. Ceyda Kerman da, YARSAV'da üye olarak görev yapıyor.

EMİNAĞAOĞLU: YARSAV ÜYESİ OLMASINDA SAKINCA VAR MI?
YARSAV Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na, HSYK'nın yargıdan gelen 10 üyesinden 8'inin YARSAV üyesi olduğunu ve hakkında karar vereceğini hatırlattık, Eminağaoğlu, “Vakit gazetesine beyanat vermiyorum” dedi. Eminağaoğlu, ikinci aramamız üzerine, “Amacınız nedir? HSYK'nın 12 üyesinin 12'sinin YARSAV üyesi olmasında sakınca mı var?” dedi ve ardından telefonunu kapadı.

===============

SÜREÇ NASIL GELİŞECEK?
Adalet Bakanlığı, YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu hakkında ihraç istemiyle soruşturma başlattı. Adalet Bakanlığı ikisi adli, ikisi de disiplin olmak üzere Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu hakkında yürütülen soruşturmada savunmasını istedi.

Eminağaoğlu'nun Yargıtay ek binasında yaptığı basın toplantısının derneklerin kamuya ait bir yerde açıklama yapma yasağına aykırı davranması ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden "Ergenekon" davası başta olmak üzere hukuki konularda açıklamalarda bulunması nedeniyle yürütülen adli soruşturmada savunması istendi.

Eminağaoğlu, savunmasını verdikten sonra Adalet Bakanı kovuşturma açılmasını isterse Ankara'daki bir mahkeme Eminağaoğlu'nun hakkında iddianame düzenleyecek ve son kovuşturmanını açılmasına ise Sincan Ağır Ceza Mahkemesi karar verecek.

Bu süreç sonucunda Eminağaoğlu'nun yargılanması yönünde karar çıkarsa, yargılama Yargıtay 4. Ceza Dairesi'nde yapılacak.

Eminağaoğlu hakkında "tarafsızlığını ve saygınlığını yitirdiği" gerekçesiyle Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu'nca yürütülen idari soruşturma kapsamında da savunması istendi.

Meslekten ihraç istemiyle yürütülen soruşturmada Eminağaoğlu, savunmasını verdikten sonra Teftiş Kurulu soruşturmayı tamamlayarak Ceza İşleri Genel Müdürlüğü'ne gönderecek.

Ceza İşleri Genel Müdürlüğü de Teftiş Kurulu'nun raporunu yerinde görürse, Eminağaoğlu hakkında disiplin cezası uygulanması istemiyle dosyayı Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na gönderebilecek. İstenen disiplin cezası meslekten ihraç da olsa bu konuda son sözü Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu söyleyecek. Hakimler ve Savcılar Kanunu'na göre hakimler ve savcılarla ilgili "uyarı", "kınama" ve "meslekten ihraç" cezaları öngörülüyor.


KENAN KIRAN /VAKİT
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2009, 05:56   #5
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart











HSYK üyelerini öve öve bitiremedi - Video

Korsan kararname iddiasıyla gündeme gelen HSYK üyeleri
İşçi Partisi'nin yayın organı Aydınlık tarafından "kahraman" ilan edildi.


Doğu Perinçek'e ait dergi, Ergenekon savcılarını değiştirmeye çalıştıkları ileri sürülen HSYK üyeleri için "10 kahraman hakim" manşetiyle çıktı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu yaz atamalarında, korsan kararname ile gündeme gelmiş ve Türkiye haftalarca HSYK krizi yaşamıştı.

HSYK ÜYELERİ İLE İLGİLİ İLGİNÇ HABER



Ali Suat Ertosun ve bazı HSYK üyelerinin başta Ergenekon olmak üzere KCK ve Faili Meçhul soruşturmaların savcı ve hakimlerini değiştirmeye çalıştığı iddia ediliyordu. Ergenekon tutuklusu Doğu Perinçek'in Aydınlık Dergisi, Türkiye'yi kilitleyen HSYK üyeleri ile ilgili ilginç bir haber yaptı.

AYDINLIK KAHRAMAN İLAN ETTİ

İşçi Partisi'nin yayın organı olan Aydınlık, Ergenekon ve KCK savcılarının değiştirilmesini istediği iddia edilen HSYK üyelerini kahraman ilan etti. Dergi, 'korsan kararname' ile Kurul'u kilitlediği öne sürülen üyelere de 'gerçek hukukçu' dedi.

"DİRENİŞİN İLK MEYVESİ"

'10 Kahraman Hâkim' başlıklı yazıda, Adalet Bakanlığı'nın, Ergenekon savcıları hakkındaki şikâyetleri işleme koymasını 'direnişin ilk meyvesi' olarak niteledi.
Dergide, dava sürecinde bundan sonra yapılacaklarla ilgili de öngörüler veriliyor. Hukuk literatürüne ilk kez giren 'çift başsavcı vekili" ataması'na değinen derginin, 'kılıçlar asıl şimdi çekildi' ifadesini kullanması dikkat çekiyor.

Bilindiği gibi İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ergenekon davasında halen tutuklu sanık. İddia edilen ETÖ'nün yöneticisi olmakla suçlanıyor. Ancak Perinçek birkaç ay önce HSYK'ya çağrıda bulunmuş, Aydınlık 'Ergenekon savcıları hakkında soruşturma başlatılsın' haberiyle çıkmıştı.

AYDINLIK'IN ÇAĞRISI CEVAPSIZ KALMADI

"Soruşturmaya gerçek savcıları atayın" kapağının hemen ardından Kurul'un, 3 savcıyı özel yetkilerle cumhuriyet başsavcı vekilliğine ataması "HSYK, ile Aydınlık arasında ortak bir frekans mı var sorusunu akla getiriyordu. HSYK krizinden sonra çıkan bu teşekkür haberi de şüpheleri yeniden ayağa kaldırdı.

tıkla izle

http://www.samanyoluhaber.com/h_3100...i---video.html
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2009, 03:43   #6
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart












Ergenekon Terör Örgütü Sanığı
''Org. Şener Eruygur'un'' eşi Mukaddes Eruygur 12 ve 14. MAHKEMELER BİZDEN 'diyor


İŞTE ŞOK SÖZLER

Mukaddes Eruygur eşinin tahliye edilmesi olayını anlatırken, İstanbul Ağır Ceza Mahkemelerini kastederek "12 ve 14. Mahkemeler bizden" diyor. Hatırlanacağı üzere Org. Hurşit Tolon'u da tahliye eden mahkeme 12. Ağır Ceza Mahkemeleriydi.

Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur'un GATA Beyin Cerrahisi Servis Şefi Kd. Albay Nusret Demircan'la yaptığı konuşmaların ses kaydı video paylaşım sitelerine düştü.

Ses kaydında Mukaddes Eruygur, eşi Şener Eruygur'un taburcu edilip edilmemesi konusunda Alb. Demircan'la fikir alışverişinde bulunuyor. Kamuoyunun ağır hasta olarak bildiği Org. Eruygur hakkında Tabip Albay Demircan çok farklı konuşuyor.

GATA'nın verdiği kararın hastanın durumuna göre değil, Hukuksal durumuna göre verildiğini ortaya çıkartan ses kaydında, Albay Demircan, hukukçularla görüşülmesini buna göre istenirse taburcu, istenirse yatış verilebileceğini kendileri için hiçbirşeyin fark etmeyeceğini söylüyor.

Albay Demircan, Eruygur'un taburcu edilmesi halinde tekrar tutuklanabileceğinden endişe ettiğini ima ederek, "buradan taburcu edilirse tekrar aynı şeyler yaşanır endişesi var" diyor.

Konuşmanın diğer bölümünde ise Org. Eruygur'a hiçbir tedavi yapılmadığı, Org. Eruygur'un hastaneye gitmiş olmak için GATA'da bulunduğu ortaya çıkıyor. Eruygur'la ilgili GATA'da ne bir kan testi ne bir film olduğunu bunun Emekli sandığına fatura edilirken sıkıntıya neden olacağı üzerinde duruluyor ve bunların halledilmesi isteniyor.

Videonun bir bölümünde ise Org. Eruygur'un ayakta GATA içinde çekilmiş fotoğrafları bulunuyor.


12 ve 14. Mahkemeler 'ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNÜN' EMRİNDE İMİŞ

http://www.samanyoluhaber.com/h_2217...r---video.html



"12 MAHKEME BİZDEN"


Konuşmanın sonunda ise Mukaddes Eruygur'un, eşinin tahliyesi için "mahkeme seçimi" üzerine konuşmaları yer alıyor. Konuşmanın bu bölümünde Mukaddes Eruygur, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Zekeriya Öz'ün istekleri doğrultusunda karar verdiğini, 12 ve 14. Ağır Ceza mahkemelerinin ise kendilerinden olduğunu şu sözlerle belirtiyor:

"Şimdu bu Zekeriya Öz 13. Mahkemede. İtirazlarımızı bunlar kapatıyor. 12. Ve 14. Mahkemeler bizdenmiş. Ankara Barosu, İstanbul Barosu, İzmir Barosu hazırız biz dediler. Teşekkür ettik herkese ama bir ceza profesörü, anayasa profesörü birisi ceza profesörü. Sinan Aygün nasıl çıktı dedim. Sinan Aygün'ün yanında Hisarcıklıoğlu vardı dedi. Sizin arkanız nerde arkanız dedi bana."

Org. Eruygur'un eşi Mukaddes hanımın "bizden" dediği 12. Ağır Ceza Mahkemesi, Org. Hurşit Tolon'u tahliye eden mahkemeydi. 12. Ağır Ceza, Org. Tolon hakkındaki delilleri ve hazırlanacak iddianameyi beklemeden tahliye kararı vermiş ve bunu da "delil yetersizliğine" dayandırmıştı. Oysa daha önce Org. Tolon hakkında yapılan tahliye talepleri aynı deliller nedeniyle defalarca reddedilmişti.


12 ve 14. Mahkemeler 'ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜNÜN' EMRİNDE İMİŞ

http://www.samanyoluhaber.com/h_2217...r---video.html

Konu rıfat gökalp tarafından (09-18-2009 Saat 03:46 ) değiştirilmiştir..
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2009, 04:09   #7
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart


Türkiye 'bu aileyi konuşuyor' - Video


http://www.samanyoluhaber.com/h_3076...r---video.html


Kamuoyu Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt ve eşi Ferda Paksüt'ü artık çok yakından tanıyor.

Gün geçmiyor ki bu iki isim gazetelerde, televizyonlarda boy göstermesin. İşte son bir yılda adından çok söz edilen Paksüt ailesine dair hafızalara kazınanlar

Türkiye son 1 yıldır Paksüt alisini konuşuyor..

Örneğin Osman ve Ferda Paksüt ailesi gündemden düşmek bilmiyor. Kamuoyu bu aileyi ilk kez Ankara Atlıspor tenis kulübünde patlak veren "dinleme skandalıyla" tanıdı.



Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt "dinleniyorum" iddiasıyla ortalığı ayağa kaldırdı. Ama çok geçmeden, polislerin Paksüt için değil bir uyuşturucu şebekesi için orada olduğu ortaya çıktı.

FERDA PAKSÜT'ÜN ISRARI ŞEBEKEYİ KAÇIRTTI

Polisler aylardır peşinde oldukları şebekeyi ellerinden kaçırırken Ferda ve Osman Paksüt ile AK Partiden ihraç edilen Turhan Çömez arasında görüşme trafiği hız kazandı.

PAKSÜT AİLESİ TURHAN ÇÖMEZ'LE YAKINLAŞTI

Ve gündemden düşmeyen Ferda Paksüt bir gün Adliye'ye davet edildi. Kameralar eşliğinde Adliye'ye giren Paksüt 6 saat ifade verdi. Her fırsatta "Bizim hanlarımız var, bu ülkenin sahipleri bizleriz" diyen Bayan Paksüt'ün Adliye'de ifadesi Ergenekon sanığı sıfatıyla alındı.

FERDA PAKSÜT 6 SAAT İFADE VERDİ

Adliye'den sonra Ferda Paksüt'ün telefonu savcıların talimatıyla dinlenmeye başladı. Bu yasal dinlemelerde Ferda Paksüt'ün Ergenekon sanıklarıyla sık sık telefonda görüştüğü tespit edildi. Aynı dönemde Ferda Paksüt'ün Anayasa Mahkemesindeki eşi dinlemeler için "eşimi dinleyenler alçaktır" ifadesini kullandı.

Bu sert açıklamaların ardından gözler bir kez daha Paksüt ailesine çevrildi. Dinlemeler Ferda Paksüt'ün Ergenekon sanıklarıyla görüşmeye devam ettiğini gösteriyordu. Hatta Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün de eşinin telefonuyla sık sık bu kişilerle görüştüğü tespit edildi.



Ergenekon savcıları bu bilgiyi Anayasa Mahkemesiyle paylaştı. Türk yargı tarihinde ilk kez bir Anayasa Mahkemesi Başkanvekili bir suç örgütüne bilgi vermekle suçlanıyordu. Yüksek Mahkeme, Paksüt'ün bilgi sızdırdığını kabul etti. Ama "telefon dinlemeleri delil kabul edilmediği" için Ergenekon sanıklarına bilgi aktarmakla suçlanan Paksüt'ün yargılanmasına izin çıkmadı.


video tıkla

http://www.samanyoluhaber.com/h_3076...r---video.html


SAMANYOLUHABER



Konu rıfat gökalp tarafından (09-18-2009 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir..
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2009, 04:14   #8
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart









'Osman da babası gibi sayın Demirel' - Video


http://www.samanyoluhaber.com/h_3079...l---video.html



Ergenekon'da yargılanan Ferda Paksüt ile eşi Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, yeniden Ankara'nın renkli gecelerinde boy göstermeye başladı.

Ergenekon stresini resepsiyonda attılar

Ergenekon sanığı Ferda Paksüt ile eşi Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, Ankara gecelerinde yeniden boy göstermeye başladı. Paksüt çifti önceki gece de Mısır Büyükelçiliği'nin Mısır Millli Günü nedeniyle düzenlediği resepsiyona katıldı. Ergenekon soruşturması ve Anayasa Mahkemesi'nin inceleme başlatmasıyla zor günler yaşayan Osman Paksüt ile eşi Ferda Paksüt uzun süre sosyal ortamlarda görünmemişti. İkili en son Fransız Milli Günü nedeniyle düzenlenen resepsiyona katılmıştı. Paksüt'lerin hızla eski formlarına kavuştukları ve resepsiyonları kaçırmadıkları gözlendi.



OSMAN DA BABASI GİBİ SAYIN DEMİREL

Resepsiyonda kendisine Ergenekon davasını soranlara Ferda Paksüt “Orada (Osman Paksüt) Mahkeme başkanvekili olarak değil eşim olarak oturuyor. Mahkemede mücadele edeceğiz” cevabını verdi.

Geceye katılan Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel resepsiyondan ayrılırken yanına gelerek kendisini selamlayan Ferda Paksüt'le tokalaştı. Demirel, Osman Paksüt'ü de karşısında görünce Paksüt'ün babası Emin Paksüt'ten övgüyle bahsetti. Demirel'in, kayınpederi için övgü dolu sözler söylemesi üzerine Ferda Paksüt gülerek “Oğlu da ondan geri kalıyormu sayın cumhurbaşkanım? Gelini de kalıyor mu?dedi.

video tıkla

http://www.samanyoluhaber.com/h_307999_osman-da-babasi-gibi-sayin-demirel---video.html




YENİ ŞAFAK

Konu rıfat gökalp tarafından (09-18-2009 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir..
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2009, 04:21   #9
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart
Anayasa Mahkemesi'nden 'Paksüt' kararı !!!
(YANDAŞ YARGI)


Anayasa Mahkemesi heyeti, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının gönderdiği dosya üzerine Başkanvekili Osman Paksüt hakkında ''soruşturma açılmasına gerek bulunmadığına'' oy çokluğuyla karar verdi.


Anayasa Mahkemesi heyeti, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının gönderdiği dosya üzerine Başkanvekili Osman Paksüt hakkında ''soruşturma açılmasına gerek bulunmadığına'' oy çokluğuyla karar verdi.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç tarafından görevlendirilen bir üye, Başkanvekili Osman Paksüt'le ilgili iddialar üzerine inceleme raporu hazırladı.

Raporu görüşmek için toplanan heyette, Paksüt'ün yerine başka bir üye yeraldı.

Heyet, Ergenekon savcılarınca önesürülen suçlamaların dayanaktan yoksun, delil dosyasına konulan bazı bilgilerin de usulsüz dinlemelerle elde edildiği kanaatine vardı.

Heyet, Paksüt hakkında soruşturma açılmasına yer olmadığına karar verdi.

Hakkındaki iddiaların araştırılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvuran Osman Paksüt, Ergenekon savcıları hakkında da usulsüz dinleme yaptıkları gerekçesi ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

CİHAN
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-18-2009, 08:55   #10
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Standart
şimdi de etö davasının özel bir komisyona aktarılması gündemde buna kesinlikle karşıyız. özel komisyon zaten kendi adamları
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta