AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-28-2010, 15:05   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart Genç subaylar kaos için devrede!
PKK yeni bir evreye girdi.İddiaya göre ordudan ayırlan 50 kadar subay örgüt yönetimini ele geçirdi.'Derin PKKlıların amacı hükumeti yıpratmak ve ülkeyi kaosa sürüklemek.Subayları yöneten yeni isim ise 'Raşit Dostum'kod adlı Mehmet Can Gürhan.
aksiyon dergisinin son sayısındaki haberin yazarı haşim söylemez...

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-28-2010, 15:14   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
Yıllarca ihmal edilen iç ve dış meseleleri çözme yolunda ilerlerkengarip bir el Tüekiyeyi tekrar eski kaos dolu günlere çekmeye çalışıyor.bunun içinde her zaman geçerli olan terörö kozu devreye sokulyor.özewllikle PKK eliyle yaptırılan eylemler ,yurdun dört bir yanın dağılan şehit haberleri toplumu derinden yaralıyor.peki demokratik açılmıa rağmen terör neden arttı?terör uzmanlarına göre bu yeni dönemin habercisi:PKK üçüncü evreye geçti.yeni süreçte düşman tanımı değişiyor.hemde daha bulanık bir hal alıyor.PKK 1984şemdinli-eruhta eylemleriyle kitlesel bir hareket başlattı.bu süreç bazı kürtler için yeni devlet anlamına bile geldi.örgüte katılım günden güne arttı.ancak pkk derin devletle irtibatının ciddi biçimde sürdürdü.hatta çoğu zaman derin devletin tetikteki parmağı oldu..
Alt 06-28-2010, 15:14   #3
Kullanıcı Adı
rizzelli
internet sitesinde yok haber.derginin içinde galiba?
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-28-2010, 15:20   #4
Kullanıcı Adı
Terennüm
1990lara kadar devam eden bu süreç örgütün birinci evresiydi..Ardından merhum Özal terörün başka bir ifadeyle kürt sorunun çözümü adına adımlar attı.Özalın girişimi kısa zamanda meyve vermeye başladı.ve silahlar bir süreliğine sustu.Öyle ki bugün imralıdaki tutuklu a.öcalanın celal talabaniile basın toplantısı düzenlerken taktığı kravatı Özalın gönderdiği bile söylendi..fakat gelişlere beklendiği gibi olmadı..bingölde 33 erin şehit edilmesi her şeyi ters yüz etti.Kürt meselesine atılacak adımlar havada kaldı..kazanan yine terör ve ondan beslenenler oldu...
Alt 06-28-2010, 15:21   #5
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
internet sitesinde yok haber.derginin içinde galiba?
sitedeki sayı geçen haftanın..güncellenmemiş.bende dergiden alıntılarla paylaşıyorum...
Alt 06-28-2010, 15:28   #6
Kullanıcı Adı
Secret man
Hmm doğrudur neler yapmadılarki bunuda yapmasınlar.
Alt 06-28-2010, 15:31   #7
Kullanıcı Adı
Terennüm
okudukça dehşete düşüyorum
Alt 06-28-2010, 15:50   #8
Kullanıcı Adı
Secret man
Alıntı:
Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okudukça dehşete düşüyorum

Kardeşim biz var olduğumuz hiç bişey yapamazlar Rabbim Ona Yanındakilere Uzun ömür versin...
Belki tanırsın ünlü ve geniş bi tarihçi olan Kadir mısıroğlu Erdoğan ve Abdullah gül için ;
Onları Bize Allah gönderdi... Diyor Osmanlının Ayak sesleri diyor

Biz Onunda yanında olcaz Menderese Turguz özal'a yaptıklarını Erdoğana yapamacıklar..
Alt 06-28-2010, 20:00   #9
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Dergiden takip etmiştim.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-28-2010, 20:21   #10
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dergiden takip etmiştim.
yorumunuzu alaımmı?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)