07-09-2011, 01:21 | #1 |
Hakan Albayrak'ın Kaleminden
Zaferle değil, doğru olanı yapmakla mükellefiz. Doğru olanı yapanlar, mesela okullardaki başörtüsü yasağına direnen mesture öğrenciler, kısa vadede bir 'zafer' elde edemeseler de, kazananlardır. Allah'a inanıyorsak buna da inanalım. Muarızlarımızın göz kamaştırıcı gücüne aldırmadan ve maruz kaldığımız musibetlerin hayra matuf olabileceğini hiç aklımızdan çıkarmadan devam edelim yolumuza. İşimize bakalım. Alemlerin Rabbi'yle barışık; Gayb'a inanan, namazı kılan, kendilerine verilen rızktan infak eden, esenlik dağıtan, mazlumları kollayan, zulme meşru yollarla direnen, yeryüzünde vakarla karışık bir tevazu ile yürüyen ve kendilerine sataşan cahillere "Selam" deyip geçen iyi insanlar olmaya bakalım. Öyle yaparsak, Allah'ın rahmet ve bereketine nail oluruz. Ve Allah'ın rahmet ettiği, bereketlendirdiği insanları durdurabilecek bir barikat yoktur. Hakan Albayrak
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-09-2011, 01:22 | #2 | ||
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
07-09-2011, 01:38 | #3 |
Orda bir savaş var içimde Kokla şair bu taşı Gazze'den getirdim Bu görmüş olduğun kurşun Filistin'in göğsünden çıktı Sen oğuz atayda yüzerken İntihar yiyip intihar kusarken Bir çocuk adam gibi öldü. |
|
07-10-2011, 00:52 | #4 |
wish you were here işte böyle sevgili humeyni seni pink floyd'un bir şarkısıyla anmak da varmış how I wish you were here bu beş yıldızlı otelde rulet masasının dibinde islam düşüncesini tartışırken üstadlarımız pat diye peydah olmalıydın sen yerde eski bir seccadenin üstünde oturup öylece susmalıydın bir de mehdi haşimi olmalıydı yanında bre gafiller diye gürlemeliydi kurşun geçirmez camlardan halkın sesi geçer mi? ah hurma dalları... yoksul mescidim... |
|
07-10-2011, 04:00 | #5 |
Her şey bir rüzgâra bakıyor abi Bakma esrar çekip mayıştıklarına.. Bir gün var ya bu Mağribli çocuklar Bir gün yakacaklar Parisi |
|
07-11-2011, 00:38 | #6 |
Herkes hiç değilse kendi şehrindeki mitinglere katılmayı farz-ı ayın gibi görsün. "Onlar bombalıyor, biz sadece slogan atıyoruz. Slogan atmanın Gazze'ye ne faydası var?" diyenlere kulak asmayın. Mekke'de bütün silahlar müşriklerin elindeydi. Zulme karşı çıkan müminler sadece kelime-i tevhid ve tekbir getirerek yürüyorlardı. Bir araya gelip "Lailahe İlallallah" ve "Allahu Ekber" demek başlı başına bir eylemdir, bir iştir, bir gayrettir. Gayret bizden, tevfik Allah'tan. |
|
07-11-2011, 05:14 | #7 |
|
|
07-11-2011, 23:54 | #8 |
ben denize hâlâ inaniyorum fondaki şarkı bitti yavrum pilotun apandisiti patladı uçak düşüyor ve birlikte ölmek kulağa hoş gelse de ben atlamayı tercih ediyorum olur ya denize düşerim bir gemi geçer |
|
07-12-2011, 00:59 | #9 |
Mağlubiyetlerimizi besleyip büyüteceğimize, zaferlerimizin altını çizip ufka bakalım. Şükürsüz kavimlere ekmek yok! |
|
07-12-2011, 15:49 | #10 |
Başına birbuçuk metre mesafeden dört kurşun sıkılan 19 yaşındaki Furkan'ın ve diğer sekiz şehidimizin cesetlerine tükürürcesine İsrail'i haklı çıkarmaya çalışanlar var. İsrail gemiye müdahale edeceğini önceden söylemiş, buna rağmen Gazze'ye gitmekte ısrar edenlerin kendileri kaşınmış, zaten yardım da insani yardım değil İslami yardımmış, bunların alayı HAMAS'çı ve Hizbullah'çıymış, hükümet de onları durdurmadığı için suçluymuş, falan filan. Yahu, Mavi Marmara gemisi İsrail'in Gazze'ye uyguladığı gayri insani, gayri ahlaki, gayri meşru ve de illegal ablukaya karşı bir vicdan ayaklanmasını temsil ediyor. Bu ayaklanmayı kanla bastırmaya çalışan İsrail'i anlayışla karşılamak nasıl bir vicdansızlıktır? Mavi Marmara'ya çamur atan vicdansızlar hakperestlikten, dava adamlığından, yiğitlikten, asaletten hiç anlamıyorlar diyelim. Uluslararası hukuktan da mı anlamıyorlar? |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|