![]() |
#1 |
![]() aydat parası verilmedi diye bahçe kapılarını tuvaletleri kilitleyen okul müdürümüzü protesto ediyorum..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aidat parasını ben hiç vermezdim...Her Cuma günü İstiklal Marşından önce beni teşhir ederdi Müdür (:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bizim müdür herkesi teker teker odasına çağırıp bir güzel paylamıştı
![]() HAtta tehdit bile etti 'diplomanızı yazarken yanlışlık yapabilirim' 'diplomada isminizi yanlış yazarım ömür boyu uğraşırsınız' vs..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bende hiç vermedim ama tuvalete girebilmek için bu gidişle vericem galiba :o :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben aidat parasını vermedim diye karnemi alamamıştım..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben annemlere söylemeyi hep unutuyordum..Valla içimde fesatlık falan olduğundan değil..Anlamazdım zaten aidat parası nedir diye ilkokuldayken..Ama her seferinde unutuyordum.. Zaten vermesemde ses edemezlerdi..Korkuyorlardı benden..
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben yukarıdaki arkadaş kadar cesur ve aksi olamasam da :D annemin 'git okula ver' diye elime tutuşturduğuı parayı bir güzel yerdim. Lisedeyken bir keresinde, aidatı ödemedim diye, Hoca yazılı kağıdımı vermemişti 'siz bilirsiniz Hocam' demiştim. 15-20 dakika sonra kağıdımı vermişti. :D
Çilik sayın müdürünüzü ben de protesto ediyorum > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Aynen ben de bizim okul müdürünü protesto ediyorum.
Ama ben ne yazık ki parayı verenlerdenim.Dedim babama o kadar baba boşver Tayyip var başta bizim okula bi şey olmaz diye dinlemedi. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() önerin için duygu abla teşekkür ederim ama okul onur kurulu başkanı+okul başkan yardımcısı olunca bütün gözler sende oluyo o nedenle dediklerini maalesef yapamıcam
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |