AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-13-2008, 16:50   #1
Kullanıcı Adı
çilik
Standart okul müdürümüzü
aydat parası verilmedi diye bahçe kapılarını tuvaletleri kilitleyen okul müdürümüzü protesto ediyorum..

çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-13-2008, 16:52   #2
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart okul müdürümüzü
Aidat parasını ben hiç vermezdim...Her Cuma günü İstiklal Marşından önce beni teşhir ederdi Müdür (:
Alt 04-13-2008, 16:53   #3
Kullanıcı Adı
maviinsan
Standart okul müdürümüzü
bizim müdür herkesi teker teker odasına çağırıp bir güzel paylamıştı :D
HAtta tehdit bile etti 'diplomanızı yazarken yanlışlık yapabilirim' 'diplomada isminizi yanlış yazarım ömür boyu uğraşırsınız' vs.....
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2008, 16:54   #4
Kullanıcı Adı
çilik
Standart okul müdürümüzü
bende hiç vermedim ama tuvalete girebilmek için bu gidişle vericem galiba :o :o
Alt 04-13-2008, 16:58   #5
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Standart okul müdürümüzü
ben aidat parasını vermedim diye karnemi alamamıştım..
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2008, 17:10   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart okul müdürümüzü
Ben annemlere söylemeyi hep unutuyordum..Valla içimde fesatlık falan olduğundan değil..Anlamazdım zaten aidat parası nedir diye ilkokuldayken..Ama her seferinde unutuyordum.. Zaten vermesemde ses edemezlerdi..Korkuyorlardı benden.. Okulun su borularını tıkıyor,hocaların sandalyelerine ayakkabı boyası sürüyor öğrencilere hapşuruk tozu diye biber tozu dağıtıyor ortalığı birbirine katıyordum.. :D çilik sende öyle yap ablacım..Göz dağı ver azcık..Bak nasıl susuyorlar.. ;) ne güzel örnek oluyorum :p :-X
Alt 04-13-2008, 17:26   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart okul müdürümüzü
Ben yukarıdaki arkadaş kadar cesur ve aksi olamasam da :D annemin 'git okula ver' diye elime tutuşturduğuı parayı bir güzel yerdim. Lisedeyken bir keresinde, aidatı ödemedim diye, Hoca yazılı kağıdımı vermemişti 'siz bilirsiniz Hocam' demiştim. 15-20 dakika sonra kağıdımı vermişti. :D

Çilik sayın müdürünüzü ben de protesto ediyorum >
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2008, 17:30   #8
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart okul müdürümüzü
Aynen ben de bizim okul müdürünü protesto ediyorum.

Ama ben ne yazık ki parayı verenlerdenim.Dedim babama o kadar baba boşver Tayyip var başta bizim okula bi şey olmaz diye dinlemedi.
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2008, 17:50   #9
Kullanıcı Adı
çilik
Standart okul müdürümüzü
önerin için duygu abla teşekkür ederim ama okul onur kurulu başkanı+okul başkan yardımcısı olunca bütün gözler sende oluyo o nedenle dediklerini maalesef yapamıcam
Alt 04-13-2008, 18:00   #10
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart okul müdürümüzü
Alıntı:
çilik Nickli Üyeden Alıntı
önerin için duygu abla teşekkür ederim ama okul onur kurulu başkanı+okul başkan yardımcısı olunca bütün gözler sende oluyo o nedenle dediklerini maalesef yapamıcam
Bende sınıf ve okul temsilcisi,sınıf başkanı ve okul özel ajanıydım canım.. ilkokuldada öyleydim lisedede..Daha çok sözün geçer..Zaten bu yüzden korkuyorlardı ya benden.. ben olsam yaparım valla..Müdürümüz bayandı bizim o bile tırsardı benden..Boyuda benden kısa..Böö desen uçacaktı kadın o derece..Hiç sevmezdim de zaten.. ;) sen bilirsin tabi herkez ben gibi beceremez..Sadece ufak bir öneri..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)