AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Cübbeli "STV izleyen GAVUR olur" (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=148790)

Özgür Çağrı 08-06-2011 18:53

ben evdeki tek çocuk olduğum ve 9 yaşından itibaren tek çocuk büyüdüğüm için pek problem yok :)
az şımarıklık var tabi :p

İntifada 08-06-2011 18:54

gen ben zaten tek çocuğumda işte kuzenler :)
abinin çocuğu olsun görürüm seni...
yeminle önünde oynatır

Özgür Çağrı 08-06-2011 18:56

oynarız reyiz :)

valla eşşek gibi anıran dedeler bildiğimden oynamakta sıkıntı çekmem :hihi2:

depare 08-06-2011 20:25

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 927539)
Cübbeli TV'lerde resmen Saadet Partisi'ne oy istemedimi?
Seçime son iki gün kala bütün cemaate ayar çekildi bunu sağır sultan bile duydu.Kime sorarsanda sor.Mahmut hocanın "Tayyip orada kalmalı" şeklindeki açıklamaları medyayada yansıdı.
Magazinden bulmuyoruz reel hayattan buluyoruz.Gördüğün bütün cemaat üyelerine sor seni hocan aradımı diye? Ozaman magazinmi gerçekmi anlarsın.Burada işkembeyi kübradan atmıyoruz gerçekleri konuşuyoruz.Karşı komşumuz seçimden önceki aşkam Saadet'e veriyoruz dedi.Geçe aramışlar Oylar Ak Parti'ye... Gittiler Ak Parti'ye oy verdiler..

Tamam gidip Anneme sorayım o zaman oda cemaatin bir hocası olarak Ak partiye attı kesin aradılar onu :)

Sormama gerek yok ki beni niye aramadı bunlar herhalde o yoğunlukta arada kaynadık :hihi2:

Hepsi asparagas haber isteyen istediğine atar kimsen'in kimseyi aradığı yok..

manifesto 08-06-2011 21:07

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928397)
sen nereden duydun

Cübbeli Hocadan ;ı:

Bu konu falan hocayla filan hocayla atışma tartışma meselesi değil.Ben şahsen o noktada ki bir insanın saman tv , cehennem gittiler,kafir oldular,paris hilton..gibi sözleri gayet de rahat bir şekilde ifade etmesini normal bulmuyorum.
Yoksa benzetmeye başladık mı sonu gelmez.Sen saman tv dersin bir başkası da gelir sana öyle bir şey der ki sakalını yolarsın.. ;D

rengâhenk 08-07-2011 01:28

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928618)
Cübbeli Hocadan ;ı:

Bu konu falan hocayla filan hocayla atışma tartışma meselesi değil.Ben şahsen o noktada ki bir insanın saman tv , cehennem gittiler,kafir oldular,paris hilton..gibi sözleri gayet de rahat bir şekilde ifade etmesini normal bulmuyorum.
Yoksa benzetmeye başladık mı sonu gelmez.Sen saman tv dersin bir başkası da gelir sana öyle bir şey der ki sakalını yolarsın.. ;D

Evet bu konuda haklisiniz zira oyle konumdaki bir ilim insanindan beklenmeyecek ifadeler kullanmasi oldukca yanlis. Buradan sunu anlamaliyiz o halde din ilmini sadece namaz oruc olarak degerlendirmemek, adab-i muasereti kesinlikle goz ardi etmemek gerekiyor.
Ahmet Mahmut Unlu Hocaefendi bu konuda eksik biraz ne yazikki.

unnamed 08-07-2011 01:31

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928461)
gık çıkaramadığım tek insan :D
itiyor abi kenara yat diyo bende mecbur duvara yapışıyom...

yandın yavuzum;D;D

Yıldırım 08-07-2011 03:13

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928595)
Tamam gidip Anneme sorayım o zaman oda cemaatin bir hocası olarak Ak partiye attı kesin aradılar onu :)

Sormama gerek yok ki beni niye aramadı bunlar herhalde o yoğunlukta arada kaynadık :hihi2:

Hepsi asparagas haber isteyen istediğine atar kimsen'in kimseyi aradığı yok..

İstediğinizi söyleyin.Ben birinci ağızdan onlarca kişiden duydum.:saygılar:
Asparagas değil anlayacağınız.

Hüdavendigâr 08-07-2011 03:14

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928840)
İstediğinizi söyleyin.Ben birinci ağızdan onlarca kişiden duydum.:saygılar:
Asparagas değil anlayacağınız.

seni keklemişler keklemişler ;D

Yıldırım 08-07-2011 04:38

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 928841)
seni keklemişler keklemişler ;D

Bunlar yaşanarak öğrenilecek şeyler...

All times are GMT +3. The time now is 16:56.