AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   İşte SAADET PARTiSi'nin Genel Başkan Adayı !!! !!! !!! (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=44517)

menzilli_35 11-24-2008 22:13

güzel kardeşim remix olsam veya başka bir şey olsam ne değişirki önemli olan insan olmak diyelimki remix benim bamlancakmı

Leyli_Can 11-24-2008 22:15

Yok müslüman müslümanın kardeşidir

çilik 11-24-2008 22:18

Alıntı:

menzilli_35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461072)
güzel kardeşim remix olsam veya başka bir şey olsam ne değişirki önemli olan insan olmak diyelimki remix benim bamlancakmı

YOk!!
Tamam kardeş Bak sana ne söyliycem Foruma geldiğinden beri kendi şahsım adıma konuşuyorum.Sana hiç birşekilde ön yargım olmadı.AMa lakin Sen benim dinime laf söyledin .Karakterime LAf söyledin Sen bizle farklı düşünceydeysen eğer Böyle hakaret ederek aramızda barınamazsın.SenİN Hatta hiç kimsenin Bana Dinsiz demeye hakkkı yok .Lütfen Bize burda gelip dinden ahkam keserek Bize Laf ederek daha fazla günaha girme!Ama Gel insan gibi anlat konuş başımızın üstünde yerin var

menzilli_35 11-24-2008 22:30

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461075)
YOk!!
Tamam kardeş Bak sana ne söyliycem Foruma geldiğinden beri kendi şahsım adıma konuşuyorum.Sana hiç birşekilde ön yargım olmadı.AMa lakin Sen benim dinime laf söyledin .Karakterime LAf söyledin Sen bizle farklı düşünceydeysen eğer Böyle hakaret ederek aramızda barınamazsın.SenİN Hatta hiç kimsenin Bana Dinsiz demeye hakkkı yok .Lütfen Bize burda gelip dinden ahkam keserek Bize Laf ederek daha fazla günaha girme!Ama Gel insan gibi anlat konuş başımızın üstünde yerin var

:çiçek:TAMAM HAKKINI HELAL EDİYORMUSUN BEN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM ŞU AN KULAKLIKLAR TAKILI ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN İLAHİ DİNLİYORUM SİZ ÜZÜLDÜNÜZMÜ BEN DAHA ÇOK ÜZÜLÜYORUM SİYASETTE NEYMİŞ BE BÜTÜN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM...:w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w: :gül:

çilik 11-24-2008 22:31

Alıntı:

menzilli_35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461081)
:çiçek:TAMAM HAKKINI HELAL EDİYORMUSUN BEN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM ŞU AN KULAKLIKLAR TAKILI ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN İLAHİ DİNLİYORUM SİZ ÜZÜLDÜNÜZMÜ BEN DAHA ÇOK ÜZÜLÜYORUM SİYASETTE NEYMİŞ BE BÜTÜN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM...:w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w: :gül:

Hala dalga geçebiliyorsun yaa:kızdım:

menzilli_35 11-24-2008 22:40

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461082)
Hala dalga geçebiliyorsun yaa:kızdım:

ÇİLİK KARDEŞ NE YAPTIM GENE SİZDE HEMEN SİNİRLENİYORSUNUZ

:w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w :

çilik 11-24-2008 22:42

Alıntı:

menzilli_35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461087)
ÇİLİK KARDEŞ NE YAPTIM GENE SİZDE HEMEN SİNİRLENİYORSUNUZ

:w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w::w :

ya dalga geçiyorsun burda adam akıllı konuşuyoruz.eğer canın makara yapmak istiyorsa bak onuda iyi yaparım

HÜZÜNLÜ_26 11-25-2008 00:10

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461088)
ya dalga geçiyorsun burda adam akıllı konuşuyoruz.eğer canın makara yapmak istiyorsa bak onuda iyi yaparım

YOK ABİ GERÇEKTEN DALGA GEÇMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK BEN O SİMİLEYDELERİ AĞLAYAN KİŞİ SANDIM ONDAN EKLEDİM BEN ÇOK ÜZGÜNÜM ÖZÜR DİLİYORUM LÜTFEN BAĞIŞLAYIN:çiçek::gül:
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Üç mevsim 11-25-2008 00:18

Alıntı:

HÜZÜNLÜ_26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461155)
YOK ABİ GERÇEKTEN DALGA GEÇMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK BEN O SİMİLEYDELERİ AĞLAYAN KİŞİ SANDIM ONDAN EKLEDİM BEN ÇOK ÜZGÜNÜM ÖZÜR DİLİYORUM LÜTFEN BAĞIŞLAYIN:çiçek::gül:
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Forum Kuralları

Madde 8: Yazılarınızın tamamı büyük harf olmamalıdır. Bu, bağırmak anlamına gelmektedir ve gerçekten bağırmıyorsanız küçük harfle yazın. Bağırmak da zaten çoğu durumda rahatsızlık verdiği için kural dışıdır. Aksi durumda mesajınız silinebilir. Bu kural kullanıcı isimleri için de geçerlidir.

HÜZÜNLÜ_26 11-25-2008 00:57

tamam kardeş dikkat etmeye çalışırım ....

All times are GMT +3. The time now is 07:02.