AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Anketler (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=123)
-   -   SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=9004)

TÜRK EVLADI 09-21-2007 23:31

SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU

Aslında istemek hakkımız değildi diye bişey yok Karahanlı.Çünkü o topraklar zaten 600 yıllık süreçte bizimdi ve herkesin kabuluüydü bu ama 1.Dünya Savaşında o toprakları kabullenecek/sahiplenecek güç yoktu bizde...

Orhu_N_utu_Kuran 09-21-2007 23:33

Alıntı:

muhammed-bin-süleyman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
MUHAMMED BİN SÜLEYMAN

arapların vahdettine neden sahip çıktığını biliyoruz biz.hilafeti ele geçirmek için...

öküz altında buzağ arama ne hilefeti senin devletin adam olsa idide bunlar olmasa idi tarih ismetleri affetmez....

İSLAM sancağını dünya ya egemen kılan kahraman TÜRK ejdadımın adamlığının zekatı,senin bebek katili ırkınıda adam yapar.

haddini bil..

muhammed-bin-süleyman 09-21-2007 23:34

ya dediniz ne araplar alıp veremediğiniz ne o araplar ki sizi islam tanıştıranlar, siz gökte tanrı arar ken ( haşa) adamlar bize Allah bir demedi mi ? Muhammed(s.a.v.) onun nebisidir... demedi mi ?bunları sana diyenlere sen bunlara ne yapsan vefanı ödeyemezsin tamamı.. ayrıca o sarıkamış olayı tamamen bir enver paş skandalıdır. bir kaç arabın yannlışını tüm araplara mal edezsin edrsen haksılık etmiş olursun.

muhammed-bin-süleyman 09-21-2007 23:35

Alıntı:

Alıntı:

muhammed-bin-süleyman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

MUHAMMED BİN SÜLEYMAN

arapların vahdettine neden sahip çıktığını biliyoruz biz.hilafeti ele geçirmek için...

öküz altında buzağ arama ne hilefeti senin devletin adam olsa idide bunlar olmasa idi tarih ismetleri affetmez....

İSLAM sancağını dünya ya egemen kılan kahraman TÜRK ejdadımın adamlığının zekatı,senin bebek katili ırkınıda adam yapar.

haddini bil..

asıl sen haddini bil bebek katili ırkı ne oluyo açıklarmısn ... umarım düşündüğüm değildir. >:( :(

TÜRK EVLADI 09-21-2007 23:36

Senin bahsettiğin İslam'ı tebliğ eden araplar Hz.Muhammedin ve 4 halifenin mübarek çocuklarıdır!

O insanların sevgisi için ölünüR!

Ama bugün aç kanalı bak bakalım arapların kanallarına ne kadar zevk sefa düşkünü olan vatandan namustan bi haberler o araplar!

muhammed-bin-süleyman 09-21-2007 23:37

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Senin bahsettiğin İslam'ı tebliğ eden araplar Hz.Muhammedin ve 4 halifenin mübarek çocuklarıdır!

O insanların sevgisi için ölünüR!

Ama bugün aç kanalı bak bakalım arapların kanallarına ne kadar zevk sefa düşkünü olan vatandan namustan bi haberler o araplar!

o araplar mı sattı seni ... kanallarda zevk sürenler mi

TÜRK EVLADI 09-21-2007 23:44

Onların 2-3 nesil öncekileri sattı benim milletimi...

Zaten araplar bu kadar bozulmasalardı ALLAH(c.c) İslamiyetin bayrağını bizim taşımamıza izin vermezdi!

muhammed-bin-süleyman 09-21-2007 23:46

Alıntı:

Onların 2-3 nesil öncekileri sattı benim milletimi...

Zaten araplar bu kadar bozulmasalardı ALLAH(c.c) İslamiyetin bayrağını bizim taşımamıza izin vermezdi!

kendin yaıp kendin oynuyorsun çok saçma bi inanış ... peygamber tounlar seyitler binlerce şuan tc. vatandaşı bunlar türkmü ama burdalar onlarda bu sancağı taşıdılar halataşıyorlar tüm araplar demen yanlış am hataya düşmüş araplar vardır...

TÜRK EVLADI 09-21-2007 23:48

Sen benim verdiğim örneklere yada konuşmaların hiçbirine cevap filan vermiyosun sadece kelime oyunu oynuyosun kardeş!

Ben söyliceklerimide örneklerinide gösterdim araplar hakkında...Ne oldukları belli!

Bütün hepsi kötü olacak diye bişey yok zaten eğer öyle desek ırkçılık yapmış olurz!

Ama geneli bozuk ve karaktersiz arapların...İçlerinden iyisi çıkıyorsa buyursun gelsin vatanımda ona en güzel muameleyi ve kardeşliği gösteririm!

muhammed-bin-süleyman 09-21-2007 23:51

Alıntı:

Sen benim verdiğim örneklere yada konuşmaların hiçbirine cevap filan vermiyosun sadece kelime oyunu oynuyosun kardeş!

Ben söyliceklerimide örneklerinide gösterdim araplar hakkında...Ne oldukları belli!

Bütün hepsi kötü olacak diye bişey yok zaten eğer öyle desek ırkçılık yapmış olurz!

Ama geneli bozuk ve karaktersiz arapların...İçlerinden iyisi çıkıyorsa buyursun gelsin vatanımda ona en güzel muameleyi ve kardeşliği gösteririm!

genelide demen bile yanlış ... en demek geneli yanlış chp o bu şu yanlış tümtürkler mi yanlış ya allah rızası için... ama brakın miliyetçiliği...orhu bilememne nin dediği cocuk kati li soyu gibi sçama bi zihiniyet yok..

All times are GMT +3. The time now is 22:08.