![]() |
SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU
Aslında istemek hakkımız değildi diye bişey yok Karahanlı.Çünkü o topraklar zaten 600 yıllık süreçte bizimdi ve herkesin kabuluüydü bu ama 1.Dünya Savaşında o toprakları kabullenecek/sahiplenecek güç yoktu bizde...
|
Alıntı:
İSLAM sancağını dünya ya egemen kılan kahraman TÜRK ejdadımın adamlığının zekatı,senin bebek katili ırkınıda adam yapar. haddini bil.. |
ya dediniz ne araplar alıp veremediğiniz ne o araplar ki sizi islam tanıştıranlar, siz gökte tanrı arar ken ( haşa) adamlar bize Allah bir demedi mi ? Muhammed(s.a.v.) onun nebisidir... demedi mi ?bunları sana diyenlere sen bunlara ne yapsan vefanı ödeyemezsin tamamı.. ayrıca o sarıkamış olayı tamamen bir enver paş skandalıdır. bir kaç arabın yannlışını tüm araplara mal edezsin edrsen haksılık etmiş olursun.
|
Alıntı:
|
Senin bahsettiğin İslam'ı tebliğ eden araplar Hz.Muhammedin ve 4 halifenin mübarek çocuklarıdır!
O insanların sevgisi için ölünüR! Ama bugün aç kanalı bak bakalım arapların kanallarına ne kadar zevk sefa düşkünü olan vatandan namustan bi haberler o araplar! |
Alıntı:
|
Onların 2-3 nesil öncekileri sattı benim milletimi...
Zaten araplar bu kadar bozulmasalardı ALLAH(c.c) İslamiyetin bayrağını bizim taşımamıza izin vermezdi! |
Alıntı:
|
Sen benim verdiğim örneklere yada konuşmaların hiçbirine cevap filan vermiyosun sadece kelime oyunu oynuyosun kardeş!
Ben söyliceklerimide örneklerinide gösterdim araplar hakkında...Ne oldukları belli! Bütün hepsi kötü olacak diye bişey yok zaten eğer öyle desek ırkçılık yapmış olurz! Ama geneli bozuk ve karaktersiz arapların...İçlerinden iyisi çıkıyorsa buyursun gelsin vatanımda ona en güzel muameleyi ve kardeşliği gösteririm! |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 22:08. |