AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu| (https://www.akpartiforum.com/index.php)
-   Protesto (https://www.akpartiforum.com/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Silahsız Usame Bin Ladin'i Teslim Almayıp Öldüren Katil Amerika'yı Protesto Ediyorum (https://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=148561)

Cihannur 05-05-2011 07:37

Silahsız Usame Bin Ladin'i Teslim Almayıp Öldüren Katil Amerika'yı Protesto Ediyorum

Katil Amerika, silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek bir cinayet daha işlemiş; katil, zavallı ve aşağılık bir devlet olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir. Silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek; katilliğini, zavallılığını ve aşağılıklığını bir kez daha ilan etmiş olan Amerika'yı protesto ediyorum.

akillisozler 05-05-2011 14:17

akıılı sözler

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892169)
Katil Amerika, silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek bir cinayet daha işlemiş; katil, zavallı ve aşağılık bir devlet olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir. Silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek; katilliğini, zavallılığını ve aşağılıklığını bir kez daha ilan etmiş olan Amerika'yı protesto ediyorum.

kardeş sen abdyi protesto edeceğine önce abdullah beyi protesto et..

hadi obama küfür diyarının kafir yöneticisi..ladinin ölümünden mutluluk duyması normal değilmi..

ya bizim cumhurbaşkanının sözlerine ne demeli:herkese ders olsun..memnuniyet duymuş..

dinleyince şok oldum

insan bu kadarda abd yandaşı olmazki..

neye göre mutlu olmuş...

protesto edeceksen önce cumhurbaşkanını protesto et.çünkü cumhurun sözcülüğünü ladin olayın yapmadı..kimin yaptı dersinn...akıllı sözler değil bunlar..

Cihannur 05-05-2011 22:32

Alıntı:

akillisozler Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892267)
kardeş sen abdyi protesto edeceğine önce abdullah beyi protesto et..

hadi obama küfür diyarının kafir yöneticisi..ladinin ölümünden mutluluk duyması normal değilmi..

ya bizim cumhurbaşkanının sözlerine ne demeli:herkese ders olsun..memnuniyet duymuş..

dinleyince şok oldum

insan bu kadarda abd yandaşı olmazki..

neye göre mutlu olmuş...

protesto edeceksen önce cumhurbaşkanını protesto et.çünkü cumhurun sözcülüğünü ladin olayın yapmadı..kimin yaptı dersinn...akıllı sözler değil bunlar..

Sözlerim akıllıcadır kardeş. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün, Usame bin Ladin'in öldürülmesinden memnuniyet duydum şeklindeki açıklamasını tasvip etmedim ve o açıklamayı rahatsız edici buldum. Ama şunu da göz önünde bulundurmamız lâzım ki, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Usame bin Ladin'in El Kaide terör örgütüyle ilişkileri sebebiyle onun masum insanların öldürülmesinden sorumlu olduğunu düşünerek o sözü söylemiş olabilir. Ben de bu sebeple yani Usame bin Ladin'in masum sivillere karşı saldırılarda parmağı olup olmadığını bilmediğimden dolayı ona karşı mesafeli duruyorum. Çünkü, İslam'a ve Müslümanlara saldıran kâfirlere ve zalimlere karşı savaşa evet, ama masum sivil insanların öldürülmesine hayır diyorum.

Eşref 05-05-2011 23:51

Amerika, hristiyani terör devletidir. Teröristler, Ladin'i öldürmekle de kalmadı, cenazesini de denize attılar. Böyle vahşet, böyle zalimlik olur mu?

İntifada 05-05-2011 23:53

balta nerde ?
suya düştü...
su nerede ?
inek içti...
İnek nerede?
dağa kaçtı...
dağ nerede ?
yandı bitti kül oldu

Ahmet Yasin 05-06-2011 00:02

Protesto etmek güzel de sormak isterim siz büyük şeytan amerikadan ne yapmasını beklerdiniz.? Tarihi katliam,insanlık dışı hukuksuzlukları olan bir devletten ne bekliyorsunuz güldürmeyin beni ALLAH aşkına

Kızılderililerden bu yana büyük şeytan amerikanın parmağının olduğu her yerde katliam ve zülum var.

Yapacak birşey var oda zalime karşı dayanmak...

EpiVaTeS 05-06-2011 00:08

Abicim müslümanlardan nefret eden müslümanlar var...
hristiyandan incelik beklemek niye...

Ahmet Yasin 05-06-2011 00:12

Müslümanı müslümana kırdııran küstüren bunlar değilmi?

Birilerine siz iyi müslümansınız deyip sırtını sıvazlıyorlar gaz veriyorlar işine gelmeyenleride kötü müslüman deyip ''TERÖRİST'' ilan ediyorlar yaw kardeşim benim ülkemde ne işin var diyemiyor kimse...Dersen ''TERÖRİST''sin...

Cihannur 05-06-2011 00:14

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892586)
Protesto etmek güzel de sormak isterim siz büyük şeytan amerikadan ne yapmasını beklerdiniz.? Tarihi katliam,insanlık dışı hukuksuzlukları olan bir devletten ne bekliyorsunuz güldürmeyin beni ALLAH aşkına

Kızılderililerden bu yana büyük şeytan amerikanın parmağının olduğu her yerde katliam ve zülum var.

Yapacak birşey var oda zalime karşı dayanmak...

Amerika zalim ve katil olduğu için, zalimlik ve katillik yaptığı için onu protesto ediyorum ve Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırıyorum. Kâfir, zalim ve katil Amerika kazanamayacaktır. Kazanan İslam ve Müslümanlar olacaktır inşaallah.

Ahmet Yasin 05-06-2011 00:15

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 892595)
Amerika zalim ve katil olduğu için, zalimlik ve katillik yaptığı için onu protesto ediyorum ve Amerika'nın; katil, zalim ve aşağılık olduğunu haykırıyorum. Kâfir, zalim ve katil Amerika kazanamayacaktır. Kazanan İslam ve Müslümanlar olacaktır inşaallah.

Bu haykırmalarla sadece kendimizi tatmin ediyoruz başka bişey değil...

Zaman kalemle cihad zamanı...

All times are GMT +3. The time now is 23:38.