![]() |
#1 |
![]() Katil Amerika, silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek bir cinayet daha işlemiş; katil, zavallı ve aşağılık bir devlet olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir. Silahsız Usame bin Ladin'i teslim almayıp öldürerek; katilliğini, zavallılığını ve aşağılıklığını bir kez daha ilan etmiş olan Amerika'yı protesto ediyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
hadi obama küfür diyarının kafir yöneticisi..ladinin ölümünden mutluluk duyması normal değilmi.. ya bizim cumhurbaşkanının sözlerine ne demeli:herkese ders olsun..memnuniyet duymuş.. dinleyince şok oldum insan bu kadarda abd yandaşı olmazki.. neye göre mutlu olmuş... protesto edeceksen önce cumhurbaşkanını protesto et.çünkü cumhurun sözcülüğünü ladin olayın yapmadı..kimin yaptı dersinn...akıllı sözler değil bunlar.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Amerika, hristiyani terör devletidir. Teröristler, Ladin'i öldürmekle de kalmadı, cenazesini de denize attılar. Böyle vahşet, böyle zalimlik olur mu?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() balta nerde ?
suya düştü... su nerede ? inek içti... İnek nerede? dağa kaçtı... dağ nerede ? yandı bitti kül oldu |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Protesto etmek güzel de sormak isterim siz büyük şeytan amerikadan ne yapmasını beklerdiniz.? Tarihi katliam,insanlık dışı hukuksuzlukları olan bir devletten ne bekliyorsunuz güldürmeyin beni ALLAH aşkına
Kızılderililerden bu yana büyük şeytan amerikanın parmağının olduğu her yerde katliam ve zülum var. Yapacak birşey var oda zalime karşı dayanmak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Abicim müslümanlardan nefret eden müslümanlar var...
hristiyandan incelik beklemek niye... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Müslümanı müslümana kırdııran küstüren bunlar değilmi?
Birilerine siz iyi müslümansınız deyip sırtını sıvazlıyorlar gaz veriyorlar işine gelmeyenleride kötü müslüman deyip ''TERÖRİST'' ilan ediyorlar yaw kardeşim benim ülkemde ne işin var diyemiyor kimse...Dersen ''TERÖRİST''sin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |