![]() |
#1 |
![]() Bu kitap erişkin bir insanın günde en az 8 saat uyumalıdır palavrasını ve ön yargısını kırarak 8 saat uyumanın bir alışknalıktan ibaret olduğunu öğretmektedir.4 saat uyuyarak 8 saat uyumuş gibi zinde uyanmayadı anlatan bu kitap,bunun nasıl yapılacabileceğini öğretmektedir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yani ben aptal mıyım hergün 12de yatıp 8 de kalkıyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Merve arkadaşım, kitabı okuma fırsatın olursa bence kitabı daha iyi anlama fırsatın olacaktır.
Aslında kitapta anlatmak istenilen; daha az uyuyarak , hayatta daha fazla birşeyler yapabilmek. Yaşamımızın çoğunu uyuyuyarak değilde birşeyler yaparak geçirmenin daha faydalı olabileceğini anlatıyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() anladım canım okursam daha iyi anlarım herhalde ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Doğrudur...Dünyaya uyumak için mi geldik...Farzedin 60 yıl yaşasanız 12 saat uyusanız 30 ylı uykuda geçirmişsiniz...8 saatte cok tabiii...güzel bir kitap gibi görünüyor ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Tuba yaptığın yorum çok doğru.
Fazla uyumak bana göre hayatı boşa geçirmek,boş yere zaman kaybetmek. Hayatı dolu dolu yaşamak istiyorsak biraz uykumuzdan fedakarlık etmek zorundayız |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() etkileyici isimli bir kitap .Birde yazarını alabilir miyim .teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sadece aptallar 8 saat uyur kitabının yazarı ;Erdal DEMİRKIRAN
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() vize final zamanı bir rekora imza atarak gece 12 sabah 3,5 tam mesai yaptım öğlene doğru kafa yere düşüyor öğlende 1 saar şekerleme aptallar en fazla 8 saat uyur bence biraz doğru tespit daha çok çalışmamız gerekiyor çok
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bu kitabı okumadan önce ne yani uyudum die aptal mıyım demiştim ama okuyunca yazara hak verdim :-[
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|