AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.


Cevapla
Seçenekler
 
Alt 12-01-2010, 23:50   #11
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
enflasyon artış oranın iki katı maaş artışı yapıldı 2002-2009 yılları arasında neredeyse %190
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 00:01   #12
Kullanıcı Adı
rizzelli
Standart
gomunist arkadaşlara katılıyorum Başbakan'a atılan yumurtalar,hakaretler demokratik hakkımızdır.

ne yani Başbakan diye protesto edip yumurta atamayacak mıyız hakaret edemeyecek miyiz?

bu arada gomunist arkadaşlarımız bu konuda yanlış yere veryansın ediyor.çünkü bu ünili öğrencilere 15 ay hapis olayında Tayyip Erdoğan'ın haberi bile yok.

el cevap aşağıda :


'İTÜ'lüleri ben şikâyet etmedim'
29/11/2010 8:08


Başbakan hapis cezasına çarptırılan İTÜ'lü öğrencileri kendisinin şikâyet etmediğini hatta olayları bile sonradan gazetelerden öğrendiğini açıkladı.

UMAY AKTAŞ SALMAN (Arşivi) / NESLİHAN TANIŞ (Arşivi)

Rektörlerle bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iki yıl önce kendisini protesto ettikleri için hapis cezasına çarptırılan üniversitelilerle ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Erdoğan, “Peşinen söylüyorum: Bu konuda hiçbir suç duyurum olmamıştır. Mesele tamamen yargının tasarrufudur. Hatta yaşandığı söylenen olaylardan bile haberim olmamış, gazete haberlerinden sonra bilgi sahibi olmuşumdur” dedi.

Başbakan Erdoğan, “Ayrıca protestonun, kırıp dökmek olmadığı, şiddete başvurmak olmadığı da açık bir gerçektir. Özgürlük ortamı, eleştiriye, tartışmaya, sorgulamaya açık olmaktır, yumurta atarak, ayakkabı fırlatarak, hakaret ederek konuşan insanları susturmaya çalışmak, ifade özgürlüğü değildir” diye konuştu.

Haşlanmış yumurta attılar
Başbakan Dolmabahçe’deki ofisinde 82 üniversite rektörünü ağırlarken “Bize de söz nakkı verin” diyen dışarıda öğrenciler eylemdeydi. Erdoğan’ı protesto ettikleri için 15 ay hapis cezası alan İTÜ’lü öğrenciler, “Bu toplantıda iki şey eksik, bir öğrenciler iki yumurta diyerek” yanlarında getirdikleri haşlanmış yumurtaları fırlattı.

TKP ve Gençlik Muhalefeti’nden de iki öğrenci ise içeride sürmekte olan toplatıya katılmak istedi. Öğrenciler toplatıya alınmadı ama Başbakan’ın özel kalemi ile görüştürüldü. TKP’li Didem Kul, taleplerinin yazılı olduğu mektubu bıraktıklarını söyleyerek “İçeride üniversitelerin esas sorunları konuşulmuyor, harçlar, polis baskını tartışılmıyor” dedi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleriyse üst geçide “Ey Tayyip biz de Cumhuriyet yıkıcısına Cumhuriyet yıkıcısı diyoruz” yazılı pankart astı. Polis pankart asanların kimliğini isteyince tüm TGB üyeleri kimliklerini verdi. TGB İzmir Temsilcisi Dokuz Eylül Üniversitesi’nin açılış töreninde Erdoğan’a cumhuriyet yıkıcısı dediği için hapis cezası almıştı.


Başbakan Erdoğan korkuları anlattı
Başbakan Erdoğan, rektörler, YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve bakanların da katıldığı toplantıda, ‘korkular’a değindi:

“Komünizm tehdidi gerekçesiyle, Rus dili bölümlerinin kapatıldığı dönemleri gördük. Ardından, irtica paranoyasıyla, Arap dili bölümlerinin kapatıldığına şahit olduk. Nice bilim adamlarımız, nice bilim kadınlarımız, mastır ve doktora tezlerinde seçtikleri konulardan dolayı, dipnotlarından dolayı üniversiteden uzaklaştırıldılar.

Özgürlüklerin zemini, teminatı olması gereken üniversiteler, bizim ülkemizde on yıllar boyunca yasaklarla, baskılarla, üzülerek ifade ediyorum ‘ikna odaları’ gibi insanlık dışı uygulamalarla anıldılar. On yıllar boyunca bu ülkede, bilim, üniversitelerimizin kalitesi değil, maalesef sakal, bıyık, kılık kıyafet konuşuldu.”

Radikal.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 00:07   #13
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
Başbakana hakaret et küçük düşür demokratik hak de...
oh lan ne güzel dünya...
bende size atayım yumurta bakalım noluyor...
dengesiz bunlar ya...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2010, 00:30   #14
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart
bu memur ak içraatlara bir baksın elektiriğe ne zaman gelmiş maaşlara kaçta kaç zam verilmiş...v.s..
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım