07-20-2013, 05:37
|
|
|
3 seneki önceki haberi paylaşarak zaten sizin niyetiniz fazlasıyla belli...İkincisi ben vatandaşın menfaati diyorum vatandaşın anası ağlamış diyorum sen hiç utanmadan o zaman akp iktidarda değilki di diye başlıyosun yav akp olsa ne zak parti olsa ne zok parti olsan ne sonuç ne aynı mı aynı...
Evvela eğer burda sitelerin şunların bunların haberlerini paylaşıp işin içinden çıktığını sanıyor ise insanlar hiç düşünmüyor hiç okumuyor demektir, copy+paste yap çık işin içinden ne kadar kolay değil mi ?
Bırakın arkadaş dolar bazı ile alınırmış dolar an geliyor %5-10 değer kaybediyor peki bu akaryakıta yansıyormu ? Kusura bakmayında ... yansıyor.Senin ülkedende benzinin rafine çıkış fiyatından haberin var mı  Yav 2008 lerde bu ham petrolün varil fiyatı 140 dolarlar seviyesinde idi ve şimdiki benzinin yarı fiyatına satılıyordu farkındamısınız ? Senin ülkedende benzine önce ötv ekleniyor sonra ötv eklenmiş hali üzerinden kdv alınıyor sen bana diyorsun ki o zaman iktidar akp değildi kardeşim..5 liraya benzin satsınlar satamadıklarını 1.5 liraya yurtdışına satsınlar birileri hala körükörüne o zaman akp iktidarda değil desin valla helal sizdeki mide inanılmaz üstü geniş mide..Ne diyeyim size iyi eğlenceler umarım yakında 10 lira olur sizde devam edersiniz saçma avukatlıklarınıza..Ama içim rahat artık beşerin adaleti kalmasada Allah'ın adaletinden şüphemiz yok herkesin için nasılsa hesap günü yakındır....!!!
|
|
|