Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2014, 20:21   #28
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Muhalefeti yeteri kadar eleştirdim ve tek parti devrini de yeteri kadar eleştirdim ama şimdi daha önemli bir problem varken tek parti devri ile uğraşmak abesle iştigal çünkü bugün yozlaşan bir iktidar var. Bunları da söyleyeceğiz elbette. Ağzınızdan da cımbızla laf alınıyor, o kadar konuştuk, şimdi söylüyorsunuz Erdoğan otoriter, dershane konusu anti-demokratik, vs. diye. Başta bunları söyleseniz ikiyüzlülükle suçlanmazdınız.

Lafımı esirgeyen biri değilim. Bu söylediklerimi şimdi söylüyor da değilim. AK Parti Forum'da daha önce yazmış olduğum, mesela geçen yıl bu zamanlar yazmış olduğum mesajlarımı okuyun; orada dershanelerin kapatılmasına karşı olan mesajlarımı ve yorumlarımı göreceksinizdir. Mesela diğer bir konu başkanlık sistemi meselesi. Hakeza o konuda da aleyhte olmak üzere çok sayıda mesajım vardır. Başkanlık sisteminin Türkiye'ye faydasından çok zararı olacağı kanısındayım ve başkanlık sistemine karşıyım. Bunu da bugün söylüyor değilim. Siz benim o mesajlarımı görüp okumadıysanız bundan dolayı sorumlu tutulmam doğru olmaz. İkiyüzlü değilimdir. Forumumuzda yazmış olduğum mesajlarım bunun delillerindendir. Açın bakın yazdığım yorumları okuyun ve sözlerimi nasıl direkt, dolandırmadan söylediğimi görün. Siyasetçi olmadığım için, normal bir vatandaş olduğum için sözlerimi genellikle siyaset yapmadan söylüyorum.

Erdoğan'ın belli bir otoriterliği olduğu doğrudur. Hatırladığım kadarıyla forumumuzda daha önce bunu dile getiren mesajım da oldu. Ama Erdoğan, Putin kadar otoriter değil. Bunun da büyütülerek sorun edilmesi doğru değil. Herkesin hataları, eksiklikleri vardır. Erdoğan'ın o kadar çok artısının yanında küçük bir iki eksisinin olması doğaldır.

AK Parti iktidarının yozlaştığı şeklindeki yorumunuza katılmıyorum. AK Parti iktidarında yozlaşma yok; ülkemize ve milletimize yapılmakta olan olağanüstü ve muhteşem hizmetlere
ciddiyetle devam etme var.

Konu Cihannur tarafından (12-13-2014 Saat 04:15 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır