Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-17-2008, 19:58   #27
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Türk olan herşey Kürdün sadırısı altında
kelıme oyunu yapma bana sen uzak dur o ıstedıgı yerde dursun vesaıre..tamam arkadasım ben uzak dururum hıc sorun degıl soylemek ıstedıgım bırbırımızden uzak olalım....

acıkcasını soyleyeyım ateıste karsı bıle on yargım yoktur..aslında tek tek ınsan olarak kımseye on yargım yoktur zaten belırttım mutlaka aralarında ıyıler vadır ama benı tatmın edecek sayıda degıl...ayrıca ben bı topluluktan bahsedıyorum bunlar bana zaten kısısel olarak gelıo zarar vermıyor bunların toplulukları zarar verıyor..ıyı yada kotuler var ama zarar verıyorlar mı evet...ben gordugume gore konusurum bu ulkede ne oluyorsa altınadan onlar cıkıyor yok kardesım yok tamam kalsın onlar yerınde ben uzaklasırım....

elbette tanıstıgım ınsanı mıllıyetıne dınıne ınanısına gore ayırmam ama alevı kurt olarak sımdıye kadar tanıdıklarım hıc ıc acıcı degıldı...

bı arkadsm bana boyle bıse soyledı ben alevı ve kurdum dedı bu zaafımı bıldıgı ıcın eger dogru olsaydı onla ılıskımı kesermıydım?? ...asla tam tersıne vaybe ben bu konuda ne kadarda yanılıyormusum derdım...ama dedıgım gıbı karsıma cıkanlar hıc de oyle degıldı....

yıne soyluyorum kurtlere karsı olsun sadece alevılere karsı olsun hıc bır hıssıyatım yok..ama ıkısı bırdense sız korkmayın arkadslar ben korkarım..yaptıgım ırkcılık degıl..ben kesılsın atılsın olmasın demıyorum ben sadece onyargılı davranırım ama benı utandırmak yada haklı cıkarmak kendıne kalır...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla