Konu
:
Rahatsız oluyorum...
Tekil Mesaj gösterimi
06-10-2009, 11:13
#
21
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
İmam'ın Kayığı
Nickli Üyeden Alıntı
turk_of_the_TOON sen demek ki kendi kuranındaki ayeti bilmiyorsun, ya da işine gelmiyor. Bu bir ayrıca sen sana biçilen kıyafeti giyerek zaaten biri ya da birilerinin boyunduruğu altına girmey6i kabul etmiş oluyorsun bu da iki. Sana şunuda söyliyim , ben ''flörtü savunuyorum'' dediysem o flört aşamasında o kızla cinsi birliktelik yapacağım anlamına gelmez tamam mı? Sonuçta o kızında bir hayatı var ve neden ben o ayrılırsam kızın geleceğıni elinden alayım. Flört etmek saadece gez toz , ye iç, canın çekerse birlikte ol işine gelmedimi ayrıl demek değildir ve ben buna TAMAMEN KARŞIYIM. Çünkü sadece cinsi birliktelik için çıkanlara kızlara ne bayan gözü ile bakarım ne de erkeklere erkek gözü ile. Çünkü onların yaptıkların ı zaten tabiattaki mahlukatlar zaten yapıyor. O mahlukatlar hiç olmazssa doğalarının gerektirdiğini yapıyorlar. Sırf heva'sı için değil. Ama şu bir gerçek ki, flört aşamasında tabiki çiftler arasında temaz olacak. Yani elele tutuşmak sarılmak v.s. Ama sırf cinsi münasebet için çıkılmasına SON DERECE KARŞIYIM. Kuran da yok mu ayet, ''kadınlarınızı dövebilirsiniz'' diyen. Sana o ayeti hatırlatırım. Nasıl islamda kadına dayak yokmuş.
SEn git tefsir oku ondan sonra benim dini bilgime sataş......
Benim bildiğim flört kelimesi yabancı olup evlenmeden evli gibi yaşama anlamına geliyor......,
benim yazımdaki amaç dediğim şey sadece cinsel değil tabi sizin kafanız oraya çalışıyosa benim suçum değil ve bizim dinimizde el ele tutmakda dahil yasak.....;)
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul