Konu
:
Medyanın dindar kanadı ve Coca Cola'nın sıcak parası
Tekil Mesaj gösterimi
10-24-2009, 10:14
#
117
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
Yalçın KARACA
Nickli Üyeden Alıntı
Müslümanlar yıllardır kınıyor, artık farklı şeyler yapmanın zamanı. HEr şeyi kınamaktan ibaret görenlerin yapmamız gerekli asıl meselelerden bizi fersah fersah uzaklaştırdığını ne zaman görücez.İslamı ve kutsal Kitabın bütünlüğünü görme yerine islamı sadece amelden ibaret görenlerin islam coğrafyasını ne hale getirdiğini ne zaman göreceğiz. Müslümanlar bir şeyleri kınayarak rahatlama yerine kınayarak bir adım ileri gidememenin ızdırabı ile yansınlar bence , evet tepkimizi gösterelim ama her şeyi buna endekslemeyelim. ABD ve israill menşeeli bir çok şey var hayatımızda herkes birilerin zaafı ile birbirini kınarsa ülkemizde kınanmamış müslüman kalmaz. Sermayenin sınır ve ırkçılık tanımadığı dünyada genetik yapımıza kadar işlemiz sökülüp atılması mümkün olmayan şeylere karşı ne yapmamız gerek hadi bunun için kafa yoralım .
Efendim kınayarak sadece kemiyette kalalım demiyoruz ki; coca colayı boykot diyoruz ama boykota aktif dahil olun diyoruz. Asıl meseleler mi :? Açıkcası teferruatları gözden kaçıranlar, asıl meseleyide zedelerler diye düşünüyorum
Yapılacak açıktır, İsrail mallarını , ona köprü olan her ürünü boykot; kullanırsak ölür müyüz ; açıkcası ben bir filistinli olsam hala İsrail'e destek sağlayan ürünleri kullanan- bildiği halde- ve kendini müslüman diye tanımlayan kişilere hakkımı helal etmem ,ki bari bunu yapalım kardeşlerimize bir faydamız olmuyor, zararımız olmasın !!!
elif zeynep
Açık Profil bilgileri
elif zeynep - Daha fazla Mesajını bul